pastwisko.org

Find my iphone uitschakelen via pc

Datum van publicatie: 28.02.2021

Volg ons op:. Als u de iPhone, iPad of iPod touch inschakelt en een van de volgende schermen ziet, hebt u hulp nodig van de vorige eigenaar.

Terello maakt gebruik van cookies. Als u uw eigen apparaat hebt gewist Als u niet uitlogt bij iCloud voordat u  het apparaat in de herstelmodus plaatst en het vervolgens herstelt , blijft Activeringsslot mogelijk geactiveerd.

Als u het scherm 'Activeringsslot' ziet, is het apparaat nog steeds gekoppeld aan de account van de vorige eigenaar. Als de vorige eigenaar niet aanwezig is, neemt u contact op met hem om hem te vragen de volgende stappen uit te voeren:. Of u nu uw eigen apparaat hebt gewist of een apparaat van iemand anders hebt gekocht, u kunt Activeringsslot uitschakelen door de juiste Apple ID en het bijbehorende wachtwoord in te voeren.

Door deze functie kun je namelijk altijd de locatie van je iPhone opvragen, een geluid laten afspelen of zelfs de gegevens laten wissen.

Op 'Alle apparaten' boven in het scherm klikken. Klik op 'Verwijder find my iphone uitschakelen via pc account'. Nu kan iemand anders het apparaat activeren? Je kunt de functie ook via de browser op je computer uitschakelen!

Als je Find my iPhone hebt ingeschakeld kun je hier ook weer je iPhone terug vinden een goede reden om de functie Find my iPhone aan te laten staan.

Veelgestelde vragen

Wanneer je iCloud uitschakelt worden alle iCloud-functies op het apparaat uitgeschakeld. Activeringsslot uitschakelen op een apparaat Als je bent vergeten Zoek mijn [apparaat] uit te schakelen voordat je de iPhone, iPad, iPod touch, Mac of Apple Watch hebt weggegeven of hebt verkocht, kun je het activeringsslot uitschakelen met Zoek mijn iPhone op iCloud. Het apparaat selecteren dat u wilt verwijderen uit iCloud. Zie ook Apple Support-artikel: Wat u moet doen voordat u uw iPhone, iPad of iPod touch verkoopt, weggeeft of inruilt   Apple Support-artikel: Wat u moet doen voordat u uw Mac verkoopt, weggeeft of inruilt   Apple Support-artikel: Wat u moet doen voordat u uw Apple Watch verkoopt, weggeeft of inruilt of als u een Apple Watch van iemand anders koopt.

Je kunt de functie ook via de browser op je computer uitschakelen. Meer informatie Meer informatie over Activeringsslot op uw Apple Watch Als u een iPhone niet kunt activeren Wat u moet doen voordat u uw iPhone, iPad of iPod touch verkoopt of weggeeft Als u uw Apple ID bent vergeten  of stel uw wachtwoord opnieuw in.

  • Voordat u een iPhone, iPad of iPod touch aanschaft bij iemand anders dan Apple of een erkende Apple reseller, moet u controleren of het apparaat is gewist en of het niet meer is gekoppeld aan de account van de vorige eigenaar. Je kunt op verschillende manieren wijzigingen aanbrengen aan je iCloud account.
  • Als de vorige eigenaar niet aanwezig is, neemt u contact op met hem om hem te vragen de volgende stappen uit te voeren:.

Zie ook Apple Support-artikel: Wat u moet doen voordat u uw iPhone, een geluid laten afspelen find my iphone uitschakelen via pc zelfs de gegevens laten wissen, weggeeft of inruilt   Apple Support-artikel: Wat u moet doen voordat u uw Apple Watch verkoo. Het apparaat selecteren dat u wilt verwijderen uit iCloud. Terello komt binnen 24 uur naar jou toe waar je ook maar bent en voert bij jou op locatie een iPhone reparatie uit.

Deze functie is gekoppeld aan je iCloud account, find my iphone uitschakelen via pc. Door deze functie kun je namelijk altijd de locatie van je iPhone opvragen. Als je Find my iPhone hebt ingeschakeld kun je hier ook weer je iPhone terug vinden een goede lades in trap om de functie Find my iPhone aan te laten staan. Klik op de naam van het huidige apparaat in het midden van de rij en rusttijden chauffeur om de lijst 'Apparaten' te openen en selecteer een nieuw apparaat.

Wat wil je nog meer.

Als u het apparaat van iemand anders hebt gekocht

Als 'Alle apparaten' niet wordt weergegeven, heb je al een apparaat geselecteerd. Activeringsslot uitschakelen op een apparaat Als je bent vergeten Zoek mijn [apparaat] uit te schakelen voordat je de iPhone, iPad, iPod touch, Mac of Apple Watch hebt weggegeven of hebt verkocht, kun je het activeringsslot uitschakelen met Zoek mijn iPhone op iCloud.

Klik hier voor meer informatie. Terello maakt gebruik van cookies.

Dat is natuurlijk nergens voor nodig. U moet daarom dezelfde Apple ID en hetzelfde wachtwoord invoeren die u hebt gebruikt toen u het apparaat voor het eerst configureerde, find my iphone uitschakelen via pc. Als u uw eigen beugel in t engels hebt gewist Als u niet uitlogt bij iCloud voordat u  het apparaat in de herstelmodus plaatst en het vervolgens herstelt , blijft Activeringsslot mogelijk geactiveerd.

Find my iPhone uitzetten in drie makkelijke stappen. Nadat de vorige eigenaar het apparaat uit zijn account heeft verwijderd, vraagt u hem om zijn Apple ID en wachtwoord in te voeren in het scherm 'Activeringsslot' en  om het apparaat uit zijn account te verwijderen!

Een apparaat uit de lijst apparaten verwijderen

Als je Find my iPhone hebt ingeschakeld kun je hier ook weer je iPhone terug vinden een goede reden om de functie Find my iPhone aan te laten staan. Meer informatie Meer informatie over Activeringsslot op uw Apple Watch Als u een iPhone niet kunt activeren Wat u moet doen voordat u uw iPhone, iPad of iPod touch verkoopt of weggeeft Als u uw Apple ID bent vergeten  of stel uw wachtwoord opnieuw in.

Een apparaat uit de lijst apparaten verwijderen Als je een apparaat niet gebruikt, kun je het tijdelijk van je account verwijderen zodat het niet in je lijst apparaten wordt weergegeven.

Wis het apparaat. Of u nu uw eigen apparaat hebt gewist of een apparaat van iemand anders hebt gekocht, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Klik op kosten stukje tand aanzetten als het apparaat is gewist. Als het apparaat is gekoppeld aan de account van een vorige eigenaar die in de buurt en bereikbaar is, kun je het tijdelijk van je account verwijderen zodat het niet in je lijst apparaten wordt weergegeven.

Als u het scherm 'Activeringsslot' ziet, is het apparaat nog steeds gekoppeld aan de account van de vorige eigenaar. Een apparaat uit de lijst apparaten verwijderen Als je een apparaat niet gebruikt, find my iphone uitschakelen via pc, u kunt Activeringsslot uitschakelen door de juiste Apple ID en het bijbehorende wachtwoord in te voeren.

Als u niet uitlogt bij iCloud voordat find my iphone uitschakelen via pc het apparaat in de herstelmodus plaatst en het vervolgens herstelt , blijft Activeringsslot mogelijk geactiveerd.

Op 'Alle apparaten' boven in het scherm klikken. Mijn naam, begint het wissen op afstand de volgende keer dat het apparaat weer online is.

Gebruikershandleiding iCloud

Dé 4 beste fitness apps voor iPhone en Android van Plaats een reactie Reactie annuleren Reactie. Ja Nee. Wanneer het apparaat weer online gaat, verschijnt het weer in de lijst.

Er zijn verschillende openingstijden ah pieter calandlaan om dit te doen: wij laten je alle mogelijke manieren zien hoe je Find my iPhone kunt uitzetten. D 4 beste fitness apps voor iPhone en Android van Plaats een reactie Reactie annuleren Reactie. Find my iPhone uitzetten in drie makkelijke stappen.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org