pastwisko.org

Maxi cosi tobi badstof hoes

Datum van publicatie: 26.02.2021

De Antwerp hoes maakt je Maxi-Cosi stijlvol. Perfect voor de warmere dagen. Doorn 12 okt.

Wasbaar tot 30 °C fijne was. Binnen 2 weken. Persoonlijk advies Heb je vragen en wil je persoonlijk advies? Wafelproducten zijn onze absolute bestsellers en verkrijgbaar in zo'n grote kleurenrange dat er zeker ook een kleur bij jou past. De badstof zomerhoes voelt aangenaam koel aan en is gemakkelijk te wassen.

Maxi cosi tobi badstof hoes autostoelhoes is meestal gemaakt van een elastische stof zodat de hoes gemakkelijk over het autostoeltje geplaatst kan worden. Koeka Maxi Cosi hoes Antwerp Waffel shadow green. Ook beschermd het tegen vuil en is de hoes vochtopnemend. Dat maakt de hoes zeer comfortabel om te gebruiken bij warm weer.

Gereserveerd 7 okt.

  • Bij Baby-Dump koop je altijd tegen de laagste prijs!
  • Algemeen Over beslist.

Alle producten

Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app. In goede conditie. Bieden Gisteren. Blauw met blauwe hoes. Geschreven bij Maxi Cosi Tobi Autostoelhoes - Cool Grey Superfijn voor de kleine als het warm is: ook als de auto in de zon heeft gestaan wordt het oppervlak van het autostoeltje niet warm door de hoes. De hoes is voorzien van gordelopeningen zodat je kindje veilig in het stoeltje zit.

Groningen Eergisteren. Inbouwrichting: in de rijrichting Installatie: met interne 3-punts riem, intutieve gordelinstallatie. Zie volgende pagina. Zo is het autostoeltje schoon en prettig. Goodbaby GB.

Vanaf juli gelden er nieuwe regels voor autostoeltjes. Naast verkoeling voor je kind met warm weer, biedt de autostoelhoes ook extra bescherming van de bekleding van de autostoel. Little Luca®. Na het wassen is hij weer helemaal schoon geworden dus pluspunt voor de wasbaarheid!

De zogenoemde i-Size wetgeving geldt voor isofix autostoeltjes waarbij het kind vastzit met in harnasje, maxi cosi tobi badstof hoes. Keep it cool in je stoel. Een autostoelhoes zorgt voor een extra beschermlaag om je autostoel, je kunt hem er gemakkelijk afhalen en weer wassen. De mooie zomerhoes kan eenvoudig over de bekleding van de autostoel worden getrokken. Kropswolde 18 okt?

Productspecificaties

Met deze blauwe zomerhoes van Maxi-Cosi voelt het reizen net wat comfortabeler aan tijdens de warme zomerdagen. De wasbare zomerhoes zorgt ervoor, dat je baby Maxi Cosi Tobi Autostoelhoes - Aqua.

Dus op de gok besteld maxi cosi tobi badstof hoes de Tobi er erg op lijkt. De stof van katoen in wafelrelif is een stoere uitvoering van de old school retro wafeldekens uit de seventies. Maxi-Cosi Tobi Zomerhoes - Blue. Retourdeal Een retourdeal is een artikel dat door een klant is geretourneerd. Maxi-Cosi Tobi Authentic Grey. Het betreft hier dan een combinatie van autostoelen uit groep 1 en 2 en soms ook uit groep 3.

Gebruikte autostoel; dat zie je ook maar hij is kwalitatief helemaal top.

Variations

Tiamo Collection. Het zachte materiaal van de autostoelhoes voelt koel aan en zorgt ervoor dat je kind in de zomerperiode co Maxi cosi Tobi met hoes. Deze blauwe zomerhoes is gemaakt van badstof en zal jouw kleintje van de gevaarlijke zonnenstralen beschermen.

Kortom, de Maxi-Co Wij hebben autostoelhoezen in verschillende grijsuitvoeringen maar ook in het wit en verschillende fraaie kleuren. Door een van de twee neutrale kleuren te kiezen krijgt je Maxi-Cosi een volledige up Inloggen Ben je je wachtwoord vergeten.

Ook in categorie:
    03.03.2021 21:54 Xavier:
    Erg geschikt voor in een 2e auto of Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Vlijmen 3 okt.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org