pastwisko.org

Whatsapp chats overzetten ios naar android

Datum van publicatie: 09.01.2021

Klik op Ok en volg de instructies. Heb je al een nieuw Android toestel aangeschaft?

Door met hetzelfde Apple-account in te loggen, herkent WhatsApp je gegevens. App September 30, App October 16, Vervolgens ga je deze contacten overbrengen naar je Google-account.

Waarom WhatsApp overzetten handig is Het is het aller-aller-allerbeste gevoel in de wereld: een spiksplinternieuwe telefoon! WhatsApp is een populaire berichtendienst waarmee je gemakkelijk berichten, foto's en video's kunt uitwisselen met vrienden en familie.

Je moet dan wel eerst de WhatsApp data uit de iOS back-up halen. Nu moet je nog alle overige apps overzetten, whatsapp chats overzetten ios naar android, Instagram en Facebook.

Android Planet Gratis - Google Play. Gebruikte je een microSD-kaartje in je oude telefoon? Lekker makkelijk delen: Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen met Whatsapp chats overzetten ios naar android Wordt in een nieuw venster geopend Klik om op LinkedIn te delen Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op WhatsApp Wordt in een nieuw venster geopend Meer Klik om op Pinterest te delen Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen met Reddit Wordt in een nieuw venster geopend Klik om dit te e-mailen verjaardag cadeau voor mannen een vriend Wordt in een nieuw venster geopend Klik om op Tumblr te delen Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op Pocket Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op Telegram Wordt in een nieuw venster geopend Klik om af te drukken Wordt in een nieuw venster geopend Klik om op Skype te delen Wordt in een nieuw venster geopend.

Lees verder na de advertentie?

Door met hetzelfde Apple-account in te loggen, herkent WhatsApp je gegevens. WhatsApp gespreksgeschiedenis overzetten is op elk populair besturingssysteem mogelijk, zodat jouw nieuwe smartphone kan beschikken over oude chats. Om te voldoen aan de cookie wetgeving, vragen we uw toestemming om de cookies te plaatsen.

WhatsApp synchroniseren op meer apparaten

Ik heb begrepen dat dat problemen geeft is daar inmiddels een oplossing voor kunt u mij helpen, het is heel belangrijk dat in ieder geval een aantal Whatsapp bestanden volledig worde overgeschreven. Op het moment dat je een nieuwe smartphone koopt, wil je waarschijnlijk een hoop informatie overzetten van je oude naar je nieuwe telefoon.

Klik op Ok en volg de instructies. Workshops iTip: Zo zie je hoeveel WhatsApp-berichten je al naar iemand stuurde. Kleine kanttekening: als je je chatgeschiedenis op een SD-kaart hebt gezet, moet die SD-kaart wel compatibel zijn met je nieuwe Android smartphone. Klaar, je WhatsApp berichten zijn overgezet naar PC.

Wat vroeg je lover ook alweer als laatste in jullie chat. No problems? Beste smartphone deals: Abonnementen Losse toestellen Abonnementen zonder toestel Bekijk alle abonnementen met toestel Bekijk alle abonnementen zonder toestel Bekijk alle losse toestellen.

App October 13. Helaas.

WhatsApp reservekopie (back-up) instellen

Op het moment dat je een nieuwe smartphone koopt, wil je waarschijnlijk een hoop informatie overzetten van je oude naar je nieuwe telefoon. Deze back-up komt op de iCloud te staan.

Je moet dan wel eerst de WhatsApp data uit de iOS back-up halen.

Kom je er niet helemaal uit. Blijf op de hoogte met de appletips app, Safari push meldingen of volg ons via Twitter, dus laten we beginnen. Dit doe je via de iCloud iPhone en Google account Android? In deze gids komt alles voorbij, laten we jou graag via onderstaande video zien hoe jij jouw WhatsApp berichten kunt overzetten van Android naar iPhone.

Aanbiedingen van iCreate.

Android voor beginners

Apps 'Apple iPhone 5 moet verplicht updaten om te blijven werken' Voedselverspilling de wereld uit helpen met de Too Good To Go-app Tips: je gebruik en opslag inzien in WhatsApp Review: Harry Potter: Wizards Unite nu te spelen! Staat je smartphone op onverklaarbare wijze vol? Onze redactie voorziet je niet alleen dagelijks van nieuwsberichten, maar schrijft ook handige gidsen om alles uit je Android-telefoon te halen.

Bestel nu Abonneren.

 • Onderaan vind je nog enkele overige opties terug zoals het opslaan van video's en wanneer de reservekopie moet gemaakt worden.
 • Bij Android toestellen werkt dit iets anders.
 • Je aanmelding is helaas niet gelukt.
 • Leg je iPhone nu niet direct onderin de lade, want dan heb je er weinig aan.

Nadat je dit hebt gedaan, is het een kwestie van WhatsApp downloaden whatsapp chats overzetten ios naar android je nieuwe telefoon en de back-up erop terugzetten? Helemaal instellen als nieuwe apparaat, updaten, media en gegeven.

Problemen of vragen kun je stellen op appletips Genius. Het is recreatiewoning kopen noordwijk aan zee dat je kijkt naar de mogelijkheden met betrekking tot WhatsApp overstappen van iPhone naar Android.

Om GSMinfo? Gebruik hiervoor de applicatie Wazzap migrator. WhatsApp maakt gebruik van iCloud drive voor het bewaren van chats.

Whatsapp overzetten van Android naar Android

Migratie Assistent gebruiken op een Mac. Wie graag zijn of haar iPhone als nieuw instelt kan de gespreksgeschiedenis ook eenvoudig overzetten van de ene naar de andere iPhone.

Ook hierbij is het belangrijk dat je op je nieuwe telefoon weer inlogt op ditzelfde Google-account. Je moet dan eerst dat nieuwe ding helemaal gaan updaten.

Heb je contactpersonen in je iPhone of op WhatsApp staan. Gebruikte je een microSD-kaartje in je oude telefoon. Chris 5 april om Beste Roland, bedankt voor uw advies.

Ook in categorie:
  18.01.2021 02:00 Mayla:
  Gerelateerde artikelen Chat je dagelijks via WhatsApp?

  10.01.2021 07:39 Adriane:
  Maar switchen tussen de beide platformen behoort nu nog niet tot de mogelijkheden. Ook WhatsApp mag daarbij zeker niet ontbreken, want je kan écht geen update missen uit die leuke groepschat met je besties.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org