pastwisko.org

Coffeeshop horizon amersfoort netherlands

Datum van publicatie: 09.01.2021

Vriendelijk personeel en je kan hier gelukkig ook pinnen. De hasj was top en sluit inderdaad aan bij wat ik zocht.

Prima shop, misschien een tip. Ten eerste een mooie naam voor een coffeeshop omdat het de naam van het dorpje is waar Bob Marley is opgegroeit en is begonnen met muziek maken. De wiet smaakt idd soms naar lichte parfum maar ach Wat een bullshit het is een goeie shop met goede hasj en wiet.

Upload or insert images from URL. Als er 6 mensen in zitten is hij toch echt vol.

Wens iedereen veel geluk, coffeeshop horizon amersfoort netherlands, ilegale praktijken gebeuren er zeker. De wiet is van goede kwaliteit en je kan er goed binnen zitten. Pins possible? Slechste shop afoort droge hasj en af en toe goeie wiet :s voel me er niet op me gemak, liefde en succes voor de toekomst! Posted February 4.

Posted November 27, Zeker een prima shop Posted February 4,

About coffeeshop Zoo Amersfoort

Het voordeel van deze coffeeshop is dat de kwaliteit altijd goed is en dat je er heel gezellig of rustig kan zitten. Posted January 1, Coffeeshop Take a break. Posted February 4, Ook de wiet en de hash is van prima kwaliteit. Ik werd de eerste paar keer niet gegroet en dat vind ik toch niet prettig.

  • Veel asociaal volk wat er naar binnnen loopt.
  • Beveiliger doet ook veelste kk stoer en de wiet is ook teringzooi. Spint en beestjes in de wiet s5 vol met zaad Glas scherven en niet geld terug geven ook nog.

Nooit problemen, en dat heb ik gekregen! Enter password:. Dit is echt een hele slechte coffeeshop. Fantastische shop, altijd lachen ook met bewaking als ze mijn id willen zien terwijl ik al 54 ben. Leuke coffeeshop beste wiet in de regio. Sansi hash is niet verkrijgbaar in Amersfoort, coffeeshop horizon amersfoort netherlands.

Go To Topic Listing!

Een van de inzitten­den van vannacht gecrashte cabrio overleden aan verwondin­gen

Ik kom hier minimaal 3x per week en ik vind het er altijd erg gezellig. De smaak is goed, de eerste paar hijsjes had ik het gevoel recht in een cough lock te gaan wat ik normaal van de s5 zelfs niet meer heb maargoed een slokje koffie en het "hoest" gevoel is weg.

De parkeer plaats zit echter vol gaten dus als je stoned weg rijd word je wel een beetje door elkaar geschud stoned rijden is verboden De kwaliteit van de wiet en de hash is uitstekend, ik haal daar vaak de Amnesia Haze of de afghaan.

Van de week wilde ik 1 gram Santa Maria kopen maar die was uitverkocht en vroeg doe maar een andere lekkere wiet maar wat die gaf heb ik niet kunnen zien.

Jullie waren voor ons altijd een goede coffeeshop. Posted January 3. De mensen in de coffeeshop zijn voornamelijk allochtonen. Erg onaangename sfeer. Create a username:!

Werknemers

Monday - Tuesday - Wednesday - Thursday - Friday - Saturday - Sunday - Naar mijn mening verre van de beste Shop in Amersfoort en de omgeving. Erg onaangename sfeer.

Gelukkig komt er nu snel meer concurrentie in Anersfoort, coffeeshop horizon amersfoort netherlands. De joint is nu bijna op en voel me "high" en zeer alert, maar me ADHD drukte in me kop is ff weg dus dat is hetzelfde als met tot nog coffeeshop horizon amersfoort netherlands Torsti's strain de Santa Shiva.

Huffters eerste klas maar horizon Veel keus veep lekkere wietjes En het belangrijkste er zit amber trichies in de wiet. Cannon - 5 months ago. De nieuwe shop de loods dat is echt een aanrader alleen pas om En voor de mensen die hier klagen Heel prettig geholpen en informatie gekregen. De kwaliteit van de wiet en de hash is uitstekend, ik haal daar vaak de Amnesia Haze of de afghaan. Sansi hash is niet verkrijgbaar in Amersfoort.

Amersfoort

Ik kwam er al jaren. Automaten voor vloei en tip vaak leeg. Wat een kloten schop.

Nee? Het voordeel aan deze coffeeshop is dat de wiet altijd goed is en dat hij tot 1 uur snachts open is? Recommended Posts.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org