pastwisko.org

Jij krijgt die lach niet

Datum van publicatie: 20.02.2021

PSV NR1. Klik hier en bekijk nu de nieuwe videoclip van de single 'Meer Hoef Ik Niet'. In januari scoort de Bever een unieke en bijzondere dubbele hitnotering in de Single Top met de single Ik heb maling aan wat mensen zeggen en de B-kant Kleine leugenaar die beiden individueel een notering opleveren in de Single Top

Weekend met daarin het hele interview is nu verkrijgbaar. Hij voerde het nummer live uit bij de huldiging van de Leeuwinnen in Utrecht. Stuur mij een kopie.

Samen met gastartiesten Marianne Weber en Stef Ekkel genieten de fans van een onvergetelijke muziekvakantie. Voetballer van het jaar Weekend Zomerspecial. Klik hier om de clip te bekijken.

Vanaf 14 februari verkrijgbaar! Show SBS6. RTL Boulevard, 1 juli: primeur videoclip Vanaf 24 augustus verkrijgbaar. De wedstrijd wordt dinsdag 4 september uitgezonden op SBS6. Boekingen: klik hier   Van Der Valk Reizen.

  • Kerstreis John de Bever.
  • John de Bever V.

Other Versions

Selecciona Tus Preferencias de Cookies Utilizamos cookies y herramientas similares para mejorar tu experiencia de compra, prestar nuestros servicios, entender cómo los utilizas para poder mejorarlos, y para mostrarte anuncios. Uitzending: NPO1 , 31 december om Nu wel! Sierd de Vos over Messi: 'Hij is op zijn 33ste gesloopt'. Hiermee wordt zijn eerste TOPhit gescoord en is hij de hoogst binnengekomen artiest!

De single is uitgekomen op het label van Berk Music  klik hier. Er zijn nog enkele tickets verkrijgbaar.

Volgend jaar juni krijgt de reis op zeker een vervolg. Dit mag gewoon en is zeer gebruikelijk in de muziekwereld.

Oranje EK. ITunes : klik hier. Stemmen kan elke dag n keer?

Wiegman over monsterze­ge: ‘Het verschil was zo ongeloof­lijk groot’

Special Guest. Legal download : klik hier. Klik hier om het item van SBS6 Shownieuws 13 dec.

Meer informatie volgt spoedig. Story oktober. NPO1 TV, 5 juli : John de Bever is te gast NPO1 TV. Omroep Brabant Kraak, J ohn de Bever  presenteert zaterdag 5 november voor de zevende keer zijn 'V.

More by John de Bever

Brabants Dagblad : klik hier. John de Bever zingt  'Vaarwel Alle Zorgen'. Meeluisteren kan vanaf Release Licht. Aan de hand van verschillende foto's wordt het leven van de zanger uitgelicht.

  • Winnie Adriaansz was niet bereikbaar voor commentaar, Ronnie van Bemmel daarentegen wel: "Gevoelsmatig is Laat het licht maar uit mijn liedje.
  • Frans Bauer.
  • RTL Boulevard Derksen.
  • Stichting Ambulance Wens.

SBS6 Shownieuws was erbij. Spotify : klik hier iTunes: klik hier. Presentatie: Jan Smit en Romy Monteiro. TV: 31 dec. Een meeslepende melodie, vergezeld van een tekst die uit het leven is gegrepen.

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Engeland. Boekingen: klik hier   Jij krijgt die lach niet Der Valk Reizen. TV: 31 december, Zaterdag 25 april.

Customer reviews

Trots op onze Oranje Leeuwinnen! Del álbum Nederlandse muziek. Graafschap Huldiging. Al realizar el pedido, indicas que aceptas nuestras condiciones de uso.

Hollandse Nieuwe 1. John de Bever presenteert 'Graven Naar Goud'! KNVB Haasje. Ook in de uitwedstrijd tegen RKC worden ze morgen weer beiden langs de meetlat gelegd.

Ook in categorie:
    22.02.2021 10:32 Senta:
    Meer informatie: klik  hier. Tijdens een feestelijk persmoment startte   John de Bever samen met zijn muzikale vrienden Grad Damen en Charléne, zojuist de verkoop voor zijn speciale Moederdagconcert op zondag 11 mei   in het Theater aan de Parade in Den Bosch.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org