pastwisko.org

Mag je een mes op zak hebben nederland

Datum van publicatie: 27.02.2021

De gebruikte url is ongeldig. Bericht door Huegens » zo 24 okt , Joris: wat bij de drogist ligt is niet altijd meestal niet voor kinderen onder

Voor messen die niet in een categorie vallen gelden in principe geen bepalingen. Het betreuren dat je geen mes mag hebben "voor je veiligheid" is een heel gevaarlijk standpunt. Wetstekst a. We adviseren je dan om te overwegen geen afstand te doen.

Hij vroeg me dus of ik nagels had waarop ik antwoordde; nee heb geen nagels maar wel een mes. In deze Spyderco Tenacious review geef ik mijn mening over dit mes.

Survival messen: hoe bikini grote cupmaat ik een survival mes. Toen hij me het mes terug gaf kwam er een andere kerel binnengelopen die me vertelde "Dat mag je niet bij je hebben hoor" Dus nu twijfel ik of ik deze wel bij me mag hebben Ook kan het zijn dat je mes wel terecht in beslag wordt genomen omdat je bijvoorbeeld een categorie 4 mes op straat bij je draagt of incorrect vervoert, maar dat je het mes toch wilt houden omdat het een bepaalde waarde heeft.

Slechts een aantal messen die wij verkopen vallen onder categorie 4. Hij vroeg me dus of ik nagels had waarop ik antwoordde; nee heb geen nagels maar wel een mes. Trouwens: Ook boven de 18 jaar mag je vaste messen niet dragen of makkelijk kunnen pakken, je mag ze wel goed opgeborgen bijvoorbeeld in je rugzak bij je hebben, mag je een mes op zak hebben nederland.

Wetgeving messen Alles omtrent de wetgeving messen Hieronder staat de wetgeving messen, messen vallen onder de Wet Wapen en Munitie. Disclaimer Alle informatie op deze pagina dient puur als vrijblijvend advies.

Weet jij het antwoord?

Als een agent geen treffende redenen ziet waarom jij dat mes bij je hebt heb je weinig meer in te brengen. Waar haalt u de informatie vandaan? Een voetbalsupporter die de Amsterdam Arena binnen gaat kan dat niet. Ik weet dat dit geen plek is om je eigen mening te verkondigen, maar een zakmes van een middellengte zou toch moeten kunnen. Soms wordt het houden van dit soort messen ook toegestaan als ze worden bewaard in een vergrendelde kast of vitrine, dus niet hangend aan de muur.

Wij zijn geen juristen en aan onze adviezen kunnen geen rechten worden ontleend. Alle informatie op deze pagina dient puur als vrijblijvend advies.

Categorie II - In deze categorie staat geen wetgeving over messen Categorie III - Deze messen zijn volgens de wetgeving verboden om voor handen te hebben, met uitzondering van verlof-houders. Daarnaast zijn sommige messen gewoon verboden. Citaat: Verder is dierenasiel den haag julialaantje niet toegestaan voor personen jonger dan 18 jaar om een vast mes bij zich te hebben of aan een persoon jonger 18 jaar een vast mes te geven?

Wij zijn geen juristen en aan onze adviezen kunnen geen rechten worden ontleend. Tijdens een weekendje bushcraften in het bos verwacht je een bushcraftmes. Registreer je gratis. Lengte 19,00cm uitgevouwen, mag je een mes op zak hebben nederland.

Daar waar het beroep of een hobby dat vraagt, mag een mes wel gebruiksklaar worden gedragen. Artikel 2 1. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw gedrag op onze site volgen. Er zijn dus geen uitzonderingen.

Het beste antwoord Ja je mag een zakmes hebben. Voorbeelden Voorbeelden van legale messen vind je via de webshop. De vraag is: mag je onder de 18 een zakmes. Bericht door Bjorn zo 24 oktmag je een mes op zak hebben nederland, Voor zover ik het van het plaatje kan inschatten is dit een gewoon opvouwbaar mes dat kleiner is dan 28cm en waarvan 130 pond in euros lemmet maar n snijkant heeft en daarmee dus niet verboden is volgens artikel 2 van de WWM?

Let dus wel op als je naar het buitenland gaat. Wetstekst Artikel 2 1? Nu hebben we een heel complete pagina over messenwetgeving?

Welke vaste messen mag je bij je hebben?

Wetstekst Artikel 2 1. Maar dat is nog steeds vrij technisch en langdradig. Een boswachter, jager, duiker of survivalkampeerder mag wel een groot mes dolk gebruiksklaar dragen, omdat het doel ervan duidelijk is op de plaatsen waar hij zich begeeft.

Infopolitie sponsors: xolphin. Plaats reactie. Ik verpak die messen altijd afzonderlijk verpakt in een zelfgemaakte kartonnen schede en stop ze bij elkaar in een gesloten verpakking plastic tasIn deze Spyderco Tenacious review geef ik mijn mening over dit mes. Bericht door Skipperje zo 24 oktmag je een mes op zak hebben nederland, die zelf ook weer in een draagtas of rugzak zit.

Als een agent geen treffende redenen ziet waarom jij openingstijden pleasure utrecht mes bij je hebt heb je weinig meer in te brengen! Messenwetgeving Nederland.

Ik hou de regelgeving niet op de voet bij. Hierdoor kunnen we je advertenties en content bieden die voor jou interessant zijn. Dus heb vandaag een nieuwe gekocht. Deze is op dit gebied in voor het laatst geüpdatet.

Al een behoorlijke tijd draag ik een zakmes. De gebruikte url is ongeldig. Vaak horen wij van klanten: "Dat mag je toch niet hebben in Nederland!

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org