pastwisko.org

Stomerij arnhem zuid

Datum van publicatie: 06.02.2021

Ook voor tapijten, gordijnen, leer en suéde tevens paardendekens. Beoordeling service van dit bedrijf:. De liefde voor het vak voel je direct.

Het voelt als één grote familie. Ze zijn een goed voorbeeld voor vele bedrijven. Eigenlijk is dit ons tweede thuis omdat we lange dagen maken. Chemisch reinigen is echt niet meer nodig voor ons. Wanneer de eigenaar vd zaak met de stomerij belt, geven ze aan het vervelend te vinden en kan ik de jas zelf komen ophalen op 30min rijden?!

Familie Zeyrek Aangenaam. Wij behandelen uw kleding persoonlijk.

Het voelt als n grote familie, stomerij arnhem zuid. Wij persen uw broeken graag voor u. Mochten er mensen zijn die soms problemen hebben ligt het aan de mensen zelf, in goed overleggen los de familie Zeyrek het altijd keurig op. Openingstijden Arnhem zuid Maandag en Vrijdag: Dinsdag: Woensdag en Donderdag: Zaterdag: Servitex B.

Wasdroog-combinatie Jacob Cremerstraat 2. Open een depot Verhoog uw omzet zonder extra kosten. Wij behandelen uw kleding persoonlijk.

Beschrijving

Alle lagen van een bruidsjurk strijken we ­bijvoorbeeld afzonderlijk. Bedrijf zoeken Persoon zoeken Postcode zoeken Omgekeerd zoeken Wat zoekt u?

Laat een veilige beschermlaag aanbrengen over uw kostbare kleding. Wij staan altijd klaar voor onze klanten. Je kleding is één van je meest persoonlijke bezittingen. Wat een waardeloze service! Teun Van Rijswijk 0 reviews.

Stomerij Zeyrek in Winkelcentrum Presikhaaf en in Rijkerswoerd repareert uw kleding vakkundig en snel. Persen Daarom naar Stomerij Zeyrek.

Wie wel stomerij arnhem zuid heeft Wassen en stomen Daarom naar Stomerij Zeyrek! Rijkerswoerd houden we als hoofdvestiging.

Uw kleding weer als nieuw

Deze ­locatie biedt volop ruimte voor al onze machines. Wij nemen u de juiste maat op. Toon telefoonnummer. Waarschijnlijk vind je onderstaande artikelen ook interessant Facilitair Tag De overtreffende trap van totaal.

Stomerij Zeyrek in Winkelcentrum Presikhaaf en in Rijkerswoerd repareert uw kleding vakkundig en snel. Claim nu. Wij wassen uw delicate stomerij arnhem zuid met zorg op de juiste temperatuur en met de juiste wasmiddelen terug in vorm. Ook al sprak hij geen woord Nederlands, stomerij arnhem zuid, door zijn ervaring kon hij meteen aan de slag bij stomerij Grashof in Elst. Gabrielstraat Zo'n acht jaar later vertrok hij naar Nederland en zocht hier direct werk.

Wassen en drogen

Reinigen paardendekens Bij u op de manege. Ik doe het werk na al die jaren nog steeds met veel plezier. Tussentijds kan ook. Wij impregneren uw kleding tegen vlekken Wij impregneren textiel, zodat vuil en vlekken er makkelijk uit verwijdert kunnen worden. U kunt op deze manier eenvoudig extra inkomsten voor uw bedrijf realiseren.

Wij reinigen uw kleding chemisch, stomerij arnhem zuid. Hoe fijn is het, dat geen geluid chromecast popcorn time weet dat daar met zoveel aandacht mee omgesprongen wordt.

Goed Wassen Orchislaan. Sinds bestaat onze stomerij in Winkelcentrum Presikhaaf en sinds Rijkerswoerd in Arnhem? Sinds verzorgen wij voor tientallen depots was- en stoomservice. Openingstijden Arnhem zuid Maandag stomerij arnhem zuid Vrijdag: Dinsdag: Woensdag en Donderdag: Zaterdag: Het is een milieuvriendelijk product en heeft een goede vlekverwijdering in tegenstelling tot andere multisolvents.

Voeg uw bedrijfswebsite toe.

In winkelcentrum Presikaaf en in Rijkerswoerd

U wilt een nieuwe voering in uw leren jas? De reguliere was, zoals kleding, dekbedden, gordijnen en tapijten van alle andere 70 depots komt dan ook nog steeds binnen.

Spijkerstraat Wasservice Daarom naar Stomerij Zeyrek.

Van een klein bedrijf met drie afhaalpunten en twee machines stomerij arnhem zuid stomerij Zeyrek inmiddels uitgegroeid tot een regionale stomerij met 70 afhaalpunten.

Reinigen paardendekens Bij u op de manege? Wassen en stomen Daarom naar Stomerij Zeyrek.

Ook in categorie:
  15.02.2021 05:37 Jill:
  Avondjapon v. De liefde voor het vak voel je direct.

  09.02.2021 19:44 Defne:
  Wij gebruiken geavanceerde apparatuur en reinigen behalve kleding ook tapijt, gordijnen en leer. Nieuw bij Stomerij Zeyrek Milieuvriendelijke reinigingsvloeistof voor de beste vlekverwijdering en frisse geur.

  06.02.2021 15:14 Ephraim:
  Wat een waardeloze service!

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org