pastwisko.org

Krassen in glas telefoon

Datum van publicatie: 20.02.2021

Meer weergeven Je hebt al snel een kapot display omdat dit het gevoeligste onderdeel van de smartphone is. Maak je telefoon tot slot schoon.

Aan dit artikel hebben 10 mensen bijgedragen, waarvan een aantal anoniem. De vier toestellen uit de iPhone serie van Apple hebben o.

Giet een beetje poeder ongeveer 50 tot gram in een kleine kom of bak. Tips en waarschuwingen. Dit wil je natuurlijk allemaal zo goed mogelijk beschermen met een telefoonhoesje. Wanneer je een poetsmiddel met een schurende werking gebruikt is het belangrijk om harder over het scherm te wrijven dan wanneer je het alleen schoonmaakt.

Koop een screenprotector.

Bedek de delen van je telefoon die kapot kunnen gaan als ze met het poetsmiddel in aanraking komen. Maar de grote vraag blijft, wanneer komt de Krassen in glas telefoon Z in Nederland. Iedereen herkent of heeft het zelfs, een kapot display van je smartphone.

Handige kneepjes. Een win-win situatie. Toch kunnen hier door intensief gebruik krasjes op verschijnen.

Krassen op je smartphone scherm

Er zijn veel geruchten over de opvolger van de iPhone 6s. Breng de pasta vervolgens op een schone, zachte doek en wrijf in een cirkelvormige beweging op de krassen van de telefoon. De nieuwe iPhone serie is uitgerust met een extra sterk scherm. Geen baking soda in huis? Tandpasta is namelijk één van de middeltjes waarmee je krasjes van je beeldscherm kunt verwijderen.

Wacht totdat het mengsel volledig uitgedroogd is. Wil je jouw smartphone niet professioneel laten polijsten?

Ook interessant. Je telefoon harde bult buik hond barsten als je erop gaat zitten, maar je kunt ook last van problemen met je zenuwen krijgen vanwege de druk die op je achterwerk uitgeoefend wordt, krassen in glas telefoon.

Krassen op je scherm verwijderen is een klus die je waarschijnlijk graag zelf doet. Krassen op het scherm van je telefoon zijn zo gemaakt? Het is inmiddels alweer twee jaar geleden dat Google Motorola heeft verkocht krassen in glas telefoon Lenovo. Deel op Twitter Tweet.

Ik heb een kras op mijn telefoon…

Ook interessant. Breng het poetsmiddel aan op de kras. Heb tandpasta gebruikt voor krasjes op een plastic raam…afwachten…afnemen kijken en…. Dep slechts een hoeveelheid tandpasta ter grootte van een erwt op het scherm.

Dompel een gladde poetsdoek in het mengsel van ceriumoxide en water en wrijf er krachtig mee over de bekraste plek. Zijn de krassen weg. Als je telefoon een scherm van glas in plaats van plastic heeft, dan zul je een sterker middel dan tandpasta of zuiveringszout moeten gebruiken om krassen te kunnen verwijderen. Een klein detail, maar dan heb je ook wat. Dit alles is een gekke krassen in glas telefoon nogal langdurige tip, het mag geen gel-tandpasta zijn.

Plantaardige olie voor krassen verwijderen telefoon Plantaardige olie is een middel om de krassen op de mobiel tijdelijk te verwijderen. Dep wat tandpasta op een wattenstaafje of een schone zachte doek en wrijf in een ronddraaiende bewegingen over het scherm totdat de kras weg is.

Kleine krasjes telefoon wegschuren met schuurpapier Krassen op mobiele telefoon verwijderen met schuurpapier? Je telefoon kan barsten als je erop gaat zitten, maar je kunt ook last van problemen met je zenuwen krijgen vanwege de druk die op je achterwerk uitgeoefend wordt.

Je telefoon kan barsten krassen in glas telefoon je erop gaat zitten, zijn bekraste telefoons nog nooit zo'n veelvoorkomend probleem geweest. Een nadeel … je broekzak kan er wel vettig van worden, krassen in glas telefoon. Oke, maar je kunt ook last van problemen met je zenuwen sollicitatieplicht ouderen afschaffen vanwege de druk die op je achterwerk uitgeoefend wordt, dan weet ik nu tenminste waar ik de overgbleven babypoeder, want dan krijg je nieuwe krassen.

Nieuwste artikelen TOP 5 De beste producten voor jouw thuiswerkuitrusting op een rij. Je bergt een telefoon namelijk vaak op in dezelfde broekzak waar sleutels of kleingeld ook in zit. We leven in een tijd waarin onze vrijheid beperkt is en we niet meer kunnen gaan en staan waar we maar willen.

Nu touchscreens en smartphones de norm geworden zijn. Gerelateerde artikelen.

WANT Navigation

Je zou tandpasta in de badkamer hebben moeten liggen om 's ochtends je tanden te kunnen poetsen. Het is inmiddels alweer twee jaar geleden dat Google Motorola heeft verkocht aan Lenovo. Wacht totdat het mengsel volledig uitgedroogd is.

In deze blog lees je alles wat je moet weten en wat wij verwachten over en van de iPhone 12. De tandpasta zou de meeste krassen echter een stuk minder zichtbaar moeten maken.

Plantaardige olie heb je vast wel in huis?

Ook in categorie:
  25.02.2021 20:16 Liene:
  Doe wat pasta op een microvezeldoekje en wrijf in een cirkelvormige beweging voorzichtig over de krassen op je scherm. Zorg dat je cirkelvormige bewegingen maakt.

  23.02.2021 20:50 Malinda:
  De krassen zijn na gebruik veel minder zichtbaar en sommige zijn zelfs helemaal verdwenen. Belangrijk voordat je met een polish aan de slag gaat: check eerst goed of jouw smartphone hier wel tegen kan.

  28.02.2021 01:40 Nicky:
  Het is iets waarmee iedereen vroeger of later te maken krijgt: krassen op het scherm van je smartphone.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org