pastwisko.org

Menstruatie na bevalling heftiger

Datum van publicatie: 18.02.2021

Dat hoop ik toch niet. Je kunt een maand overslaan, vooral als je nog borstvoeding geeft, minder vaak of juist vaker menstrueren, meer of juist minder bloed verliezen, of tussentijds bloedverlies spotting ervaren in plaats van een echte ongesteldheid.

Gelukkig werd het na de 2e keer weer normaal! De eerste keer dat je weer ongesteld wordt na een zwangerschap verschilt van vrouw tot vrouw. Onderwerp gesloten. Probeer ook deze. Bij jonge meisjes is bij hevige menstruatie zelden sprake van een ziekte.

Voeg een reactie toe om je gedachten met anderen te delen.

Menstruatie heviger na zwangerschappen. Om na verloop van tijd weer te kunnen voorspellen wanneer je ongesteld wordt, kun je gebruik maken van een menstruatiekalender. Lees verder. Vortex Login. Kortom: de behandeling is geheel afhankelijk van de oorzaak.

In Overig 6 3 dagen. Huiselijkgeweld Van Nummer

Ik heb na 3 bevallingen, waarvan de laatste 3,5 jaar geleden meer bloedverlies, maar minder pijn, en ik ben chagrijniger tijdens mijn menstruatie dan ervoor. Groetjes Bibi. Men weet nog niet precies waarom, maar mogelijk omdat het immuunsysteem dat in de zwangerschap op lager pitje staat de baby is immers min of meer een 'vreemd' object ineens volop gaat werken. Afkunnen zeg maar , hebben meer vrouwen dit meegemaakt? Nu ben ik vorige week maandag ongesteld geworden en ben het gewoon nog steeds!

Weet jij het antwoord? Je kan je keuze altijd wijzigen of intrekken op ons cookiebeleid.

  • Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Weet jij het antwoord?
  • Het kan zijn dat je hormonen na je zwangerschap niet in balans zijn, maar er kunnen bijvoorbeeld ook placentaresten zijn achtergebleven in de baarmoeder.

Andere vrouwen worden opnieuw zwanger terwijl ze nog volop borstvoeding geven. Vreselijk, het leek wel een bloedbad. Maar dan voor je menstruatie. Borstvoedingcadeaubonnen en raambezoek tijdens de Coronacrisis? Plaats antwoord.

Wanneer kun je de eerste menstruatie na je bevalling verwachten?

Hierbij wordt een deel van het slijmvlies van de baarmoeder weggebrand. Voor de zs altijd 4 dagen ongesteld en weinig bloed. Andere vrouwen worden opnieuw zwanger terwijl ze nog volop borstvoeding geven.

Als je dit doet, of is de menstruatie na bevalling heftiger keer na een bevalling heftiger en kan het zijn dat het de volgende keer weer wat minder gaat worden. Kan reactie niet melden.

Dus hopelijk blijft het zo minimaal. Om gezondheidsplein? Ik ben voor het eerst na mijn tweede bevalling weer ongesteld geworden. Wanneer komt na mijn zwangerschap mijn menstruatie weer op gang.

Navigatiemenu

Deze klachten moeten ook snel weer afnemen. Als je geen borstvoeding geeft, kun je tussen vijf en acht weken na de bevalling alweer ongesteld worden. Als je wel borstvoeding geeft dan kan je menstruatie uitblijven tot weken, maanden of zelfs tot nadat je stopt met het geven van borstvoeding.

Het duurt een tijdje voordat je cyclus weer terug is in het vertrouwde patroon. Zwanger en ongesteld: hoe werkt dat. Ongesteld na de bevalling. Nu na mijn derde zwangerschap menstruatie gehad! Ikzelf dus na mn bevalling ;- Gelukkig 1 dag en daarna is het menstruatie na bevalling heftiger over. Ruzie met buurvrouw. Hierbij wordt een deel van het slijmvlies van de baarmoeder weggebrand. Vraag volgen.

Verloop van menstruatie na de zwangerschap

Babynamen zoeken Jongensnamen Meisjesnamen Babynamen top Dat je menstruatie opeens uit de bocht vliegt kan ook een andere oorzaak hebben; maar liefst 1 op de 5 vrouwen tussen de 35 en 55 jaar heeft last van hevig menstrueel bloedverlies HMB.

Ja, verwijder mijn reactie Annuleren. Ik wil onwijs graag heen maar durf op het moment gewoon het huis niet uit met dit bloedverlies..

Aanmelden Inloggen. Voordat ze moeder werd, paardrijden en snowboarden. En wat doe je als je kind gaat lachen of keten.

Ook in categorie:
    18.02.2021 18:13 Manpreet:
    Aha, dat was dus de eisprong.

    24.02.2021 19:55 Jef:
    Na mijn bevallingen had ik eigenlijk vrij snel mijn normale menstruatie weer terug. Absolute verandering.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org