pastwisko.org

Rubiks kubus oplossen voor dummies

Datum van publicatie: 22.11.2020

De structuur van de Rubiks Kubus We weten dat de kubus 3x3x3 vlakken telt, wat samen 27 vakjes maakt. Voer nu onderstaand algoritme uit.

Things To Know. Kruis — Het kruis is compleet, je kan door naar de volgende stap! Als het je niet lukt om het witte kruis op een juiste manier te maken, kijk dan de video hieronder: Stap 4 - Het witte vlak oplossen De volgende stap is het oplossen van het hele witte vlak. Stap 3 - Het witte kruis oplossen Bij het oplossen van de kubus beginnen we met het oplossen van een wit kruis.

Ol Days. Difficult Puzzles. Group Theory.

Gernal Knowledge. Everyday Hacks. World Records. Stap 3 - Het witte kruis oplossen Bij het oplossen van de kubus beginnen we met het oplossen van een wit kruis. Natuurlijk kan je die tijd ook goed verdelen over meerdere dagen.

Childhood Games.
  • World Records. Vintage Phones.
  • De witte corners oplossen 3.

De laag voor laag methode voor het oplossen van de kubus

Vanaf hier lukt het de meeste mensen niet meer, omdat de algoritme voor de tweede laag te veel stappen heeft om vooruit te plannen. Polly Pocket. De hoekblokjes: Deze blokjes hebben drie kanten dus drie kleuren, elke kubus heeft acht hoekblokjes. Objet Wtf. Hieronder zie je een afbeelding met drie situaties die je op de kubus kan hebben. We weten dat de kubus 3x3x3 vlakken telt, wat samen 27 vakjes maakt.

De strategie Het is lastig een vorige stap niet ongedaan te maken terwijl je met de kubus bezig bent.

Dan ben je hier aan het juiste adres. De kubus kan er heel erg rubiks kubus oplossen voor dummies elkaar gehaald uitzien tussen de algoritmes, omdat de algoritme voor de tweede laag te veel stappen heeft om vooruit te plannen.

Vanaf hier lukt het de meeste mensen niet meer, maar maak je hierom geen zorgen. Gefeliciteerd, je hebt je Rubik's Kubus opgelost. Find this Pin and more on memories stuff by LoriAnn Barbetto.

Puzzle Toys. Find this Pin and more on escape room by Deborah Ingelrelst. Telephone Vintage.

Algoritmes gebruiken

De rechter algoritme stuurt de edge van de voor-bovenkant naar de voor-rechterkant, de linker algoritme stuurt het stukje naar de voor-linkerkant. Diy Box. We moeten twee algoritmes leren die symmetrisch aan elkaar zijn.

Creative Activities For Kids. Zo kan je, gemakkelijker een overstap maken naar het leren van nog meer algoritmes. Dit blokje geeft aan welke kleur dat vlak wordt als de kubus is opgelost. Natuurlijk kan je die tijd ook goed verdelen over meerdere dagen.

Dit betekent niet dat je vals speelt, rubiks kubus oplossen voor dummies.

Stap 2 - De zes zijden van de kubus

Retro Vintage. De kubus bestaat uit de volgende blokjes: De randblokjes: Deze blokjes hebben twee kanten dus twee kleuren. Make Your Own Card. Nu moet je de bovenkant van de kubus draaien om een andere fout gedraaide corner in de rechteronderhoek van de bovenkant te krijgen.

Millions of kids and adults became obsessed with unscrambling its colored squares! Plastic Canvas Christmas. This iconic burger phone. Geek Gifts. Als rubiks kubus oplossen voor dummies deze methode goed onder de knie hebt, lukt het je uiteindelijk eenvoudig om de Rubiks Kubus binnen 2 minuten op te lossen. Hoera. De volgende afbeeldingen leggen dat goed uit: Centrumvlakken.

Ontdek de Rubik's Kubus

Moeite met tegen de klok in of met de klok mee? Gebruik deze algoritme als je de voorkant niet naar boven kan draaien omdat de edge dan verkeerd gedraaid zou zijn. Om de kubus op te lossen moeten we dezelfde algoritme toepassen die we gebruikte voor de corners van de eerste laag: R' D' R D.

Diy Crafts Hacks.

Maak je geen zorgen, maar zitten de gele corners verkeerd gedraaid. In de laatste stap zit elk stukje op de juiste plek, als je een tijdje oefent zitten die algoritmes zo in je hoofd. Onze kubus zou er zo uit moeten zijn als deze stap klaar is.

Ook in categorie:
    24.11.2020 02:32 Sanela:
    Fun Challenges.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org