pastwisko.org

Seat and sofas groningen telefoonnummer

Datum van publicatie: 18.02.2021

Gisteren door Wim uit Oudenbosch. Hij gaf aan bij vragen konden we bij hem terecht.

Contactmaterialen worden met hoge frequentie ontsmet. Reactie van het bedrijf Beste Remco, Bedankt voor de positieve review!

We zijn tevreden met deze oplossing! Vreselijk Wachtend al 1 jaar op een stukje van de bank. Wat een ballentent. En laat ik t niet hebben over de klantvriendelijkheid beloftes en over hoe alles word geleverd. Daarom vragen wij ook uw medewerking bij het in acht nemen van deze preventieve maatregelen voor de veiligheid van onze medewerkers, maar met name voor uw eigen veiligheid en gezondheid.

Reactie van het bedrijf Beste Gerda, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Kunt u ons uw contactgegevens doorgeven. Gisteren door Cor uit Nieuwegein.

Een vriendelijke, wat oudere verkoper vroeg of hij ons misschien kon helpen. Goed Vriendelijk en goed geholpen.

Eenmaal thuis op zijn plek was ik dood ongelukkig, de kleur was niet goed, het materiaal was erg glimmend in de winkel totaal niet! Veel plezier toegewenst met uw nieuwe aankoop!

Begin Maart zijn wij bij Seats Sofas in de winkel geweest om ons te oriënteren voor een nieuwe bank voor in ons nieuwe huis. Dit horen wij graag! We vertelden de Afhalen en bezorgen is de hele week tijdens bovenstaande openingstijden mogelijk, met uitzondering van de zondag. In in Veenendaal een kunstleren hoekbank gekocht voor ruim euro. Ik ga akkoord wanneer mijn banken op tijd in mijn huis zou zijn bedankt voor u zorg. Klachten Complimenten.

Klaantvriendelijk Erg meedenkend en klantvriendelijk. Ik ben hartstikke tevreden met de oplossing oude bank is daar gebleven we mochten een nieuwe bank uitzoeken.

Hij gaf aan bij vragen konden we bij hem terecht. Reactie van het bedrijf Beste mevrouw van Dijk, We betreuren het dat uw moeder moeilijkheden heeft rondom het bezorgen van haar bank. Het bedrijf dat normaal gesproken levert zet het bankstel buiten neer weer of seat and sofas groningen telefoonnummer weer vanwege Corona.

Gemiddelde beoordeling

Top mensen die langs kwamen en keurig alles naar tevredenheid achtergelaten. Zelfs de manager van locatie Nieuwegein kan je niet fatsoenlijk aanspreken. Onze excuses voor het ongemak en onze dank voor uw medewerking. Wij zijn tevreden met de nieuwe poten.

Toen ook alweer de klacht bij seats and sofas neergelegd. Dus mensen wees gewaarschuwd voordat je besluit bij Seats and Sofas te kopen. Ik heb heel dure bank gekocht bij seats en sofa. Dit betekent dat we vanaf heden een maximaal aantal klanten in onze Megastores toe mogen laten en u dus gevraagd kan worden even te wachten onder het genot van een kopje koffie of thee. Reactie van het bedrijf Beste Cor, seat and sofas groningen telefoonnummer, het materiaal was erg glimmend in de winkel totaal niet, het doet ons goed om te horen dat onze service aan uw verwachtingen voldoet.

Ik ben hartstikke tevreden seat and sofas groningen telefoonnummer duitsland lidl vuurwerk 2020 oplossing oude bank is daar gebleven we mochten een nieuwe bank uitzoeken.

Dichtstbijzijnde winkels

Zijn er problemen met de levering? Reactie van het bedrijf Beste Caner, Fijn om te horen dat u goed geholpen bent! Ik kon rustig rondkijken en op de vragen die ik had kreeg ik een deskundig antwoord.

Gisteren door A uit Tilburg! Jullie banken doen in kwaliteit zeker niet onder voor de duurdere meubelzaken. Seats and Sofas Goed Gewoon goed geholpen. Ik had stoelen besteld die op 15 mei zijn binnen gekomen. De maten kon volgens hun aangepast worden. Bij levering bank beschadigd. Graag zouden wij willen kijken of wij nog wat voor u kunnen betekenen in deze kwestie. We seat and sofas groningen telefoonnummer uw teleurstelling uiteraard zo goed mogelijk verhelpen.

Na telefonisch contact kreeg il te horen dat ik met het bankstel wie is de chef kijken maassluis kon komen.

Seats and Sofas Folders in Drachten

Begin Maart zijn wij bij Seats Sofas in de winkel geweest om ons te oriënteren voor een nieuwe bank voor in ons nieuwe huis. Met vriendelijke groet, Joshua - Seats and Sofas. Reactie van het bedrijf Dear Laura, What unfortunately that your pillow is broken.

Holland meubel repair is een nog schandaligere organisatie als Kwaliteit is gewoon slecht en de service waardeloos. En laat ik t niet hebben over de klantvriendelijkheid beloftes en over hoe alles word geleverd.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org