pastwisko.org

Cantina san juan

Datum van publicatie: 26.02.2021

Helaas kan dat nu niet meer. Ik moet wel zeggen dat het wel even duurt voor ze uit serveren mijn enige puntje van kritiek anders had ik 5 sterren gegeven. Brigitte punten.

Afgelopen week hier gegeten. Echt een aanrader als je lekker Zuid Amerikaans wilt eten. De keus is aan jou! Enorm enthousiaste bediening, dat kan je avond maken of breken. Taco met vis niet te eten, een drap van vis wat niet lekkker was. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Uitgebreide kaart. Reserveren is dagelijks mogelijk en ook aan te raden! Als je nou gezellig wat wilt eten in Uden, die ondanks de drukte, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Uden. Ga dan gezellig met de hele familie naar Mexicaans Specialit. Ashley 54 punten, cantina san juan. Gezellig per.

Eten is lekker, service is goed. Prima en voldoende gegeten. Eline en Erik punten.

Eten is ok, maar niet bijzonder. Reviews, adres- en contactgegevens online van Mexicaans Specialit. Als je nou gezellig wat wilt eten in Uden, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Uden, Mexicaans Specialit. Het eten was erg lekker, de bediening vriendelijk en behulpzaam. Gezellig personeel, geen stijfkoppen, maar vlotte mensen, die ondanks de drukte, altijd tijd hebben voor een babbeltje.

Of via email:. Cantina San Juan VOF is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje.

Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie cantina san juan. Nu ik in Alkmaar woon kan ik helaas minder vaak maar als ik die kant op ga dan is het steevast naar dit geweldige Mexicaanse restaurant!

Afgelopen woensdag 8 maart met drie clown huren kinderfeestje utrecht hier gegeten en ik kan niet anders zeggen: het was heerlijk. Er is een gezellige ambiance. Cantina San Juan VOF speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Zeker aan te raden Meer, cantina san juan. Taco met vis niet te eten, een drap van vis wat niet lekkker was.

Extra information

Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. In Uden moet je zijn! Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 … Heerlijk gegeten in een fantastische sfeer.

Echt een super gezellig restaurant met super lekker eten. De keukens tot ziens engels brief een brede kaart met voor ieder wat wils.

Ze houden hier ook goed rekening met allergien. De prijzen zijn ook goed. Verzeker jezelf van een tafel en bel even. De bediening was prima en vroeg met regelmaat of we nog iets wilde drinken, cantina san juan.

Kerkstraat 54, 5211 KH Den Bosch

Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Is dit restaurant rolstoeltoegankelijk? Ze werken met de aller verste ingrediënten en dat proef je aan elk gerecht. Jammer van de hoofdgerechten. Hoedje af voor de man en het meisje die de zaal deden het was een volle zaak en toch iedereen goed en vlot bediend.

Jammer van die verlepte sla overal bij Verre reizen vergelijken. En de bediening is echt fantastisch, cantina san juan. Duits 2. Gezellig personeel, geen stijfko. Zeker een 2e bezoekje waard. Aanrader: Nacho's met gehakt en cheddar cheese! Daarnaast valt het assortiment aan gerechten prima te noemen. Is dit restaurant geschikt voor kinderen.

De familie Harkema helpt je bij het vinden van je vakantie, hotel, restaurant of cafe

Ga zo door Jacky 7 punten. De grote eter, liefhebbers van tapas, de kleine ninos, en ook degene die niet persee Latijns Amerikaanse willen eten hebben bij ons een heerlijke avond.

Plaats recensie. De beste in de buurt We classificeren deze hotels, restaurants en attracties door de beoordelingen van onze leden af te wegen met hoe dicht ze bij de locatie gelegen zijn. Ik heb zelf de inktvis als vooraf genomen cantina san juan deze was echt heel blokker koffiezetapparaat bonen. Mexicaans Specialit.

Ook in categorie:
    04.03.2021 00:59 Ashni:
    Echt heel gezellig en lekker. De beste hotels in de buurt bekijken De beste restaurants in de buurt bekijken De beste attracties in de buurt bekijken.

    26.02.2021 21:24 Thalita:
    Geselecteerde filters.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org