pastwisko.org

Het weer in de moezel duitsland

Datum van publicatie: 27.02.2021

Naast de wijn kent de Moezel ook verschillende schilderachtige dorpjes met mooie vakwerkhuisjes. Er valt in juni op 5 Dagen neerslag met een totaal van 3 mm en het is deze maand 25 Dagen droog in Cochem.

Klimaatcijfers zijn handig, maar bieden geen totaalbeeld van het klimaat en de mogelijke weersomstandigheden binnen een bepaalde periode.

Vraag deze minimaal 1 week voor je vakantie aan, dan ontvang je je code nog op tijd in huis. Wat is je e-mail? Bekijk het weer , buien radar, de satelliet, wind, weercijfers en weerwidgets voor Bernkastel-Kues- Moezel Het klimaat van de Moezel - klimaatinfo Moezel klimaatinfo. Meld je aan voor onze gratis weermail en ontvang elke ochtend een e-mail met de weersverwachting voor de komende dag.

Per verzekeraar verschilt het welke inentingen en bijkomende kosten wel of niet worden vergoed. Wij gebruiken deze cookies NIET om een database te vullen of bezoekers te gaan bestoken met nieuwsbrieven.

Er valt in oktober op 4 Dagen neerslag met een totaal van 4 mm, het weer in de moezel duitsland. Klimaatcijfers Onderstaande cijfers zijn gebaseerd op langjarige gemiddelde klimaatstatistieken. Tijdsverschil Cochem In Cochem is het nu uur 's avonds op maandag 26 oktober. Cochem hoort bij Duitsland. Bekijk het weerde satel. Dat is gelijk aan de tijd in Nederland.

Klik dan HIER.
 • Gemiddeld is het maximaal 3°C in januari in Cochem en minimaal rond de -2°C.
 • Het weer en klimaat van Cochem is geschikt voor een stedentrip.

Meer klimaatinformatie

Dichtstbijzijnde weerstation. Kortom, de Eifel heeft veel te bieden en het weer en klimaat zijn prima. Tyfoon Molave op weg naar Vietnam 26 okt. Eerste kwartier zo 22 nov Wat is de valuta van Cochem? Er valt in september op 3 Dagen neerslag met een totaal van 3 mm en het is deze maand 27 Dagen droog in Cochem.

De temperaturen worden weergegeven in graden Celsius °C.

Als u de negatieve test niet kunt overleggen hans van dijk waalwijk u zich bij aankomst in Duitsland preventief laten testen! Dankzij marketing cookies kunnen we advertenties tonen waarmee wij inkomsten kunnen genereren. Wanneer orkanen in de buurt van de Verenigde staten komen, gaan de Hurricane Hunters met vliegtuigen op pad om data te verzamelen.

Het is 74 dagen droog in de lente! De storm kan uitgroeien tot een tyfoon van de tweede categorie, het weer in de moezel duitsland. Er valt in maart op 5 Dagen neerslag met een totaal van 5 mm?

Weer aan de Franse Moezel

Of maak meteen een afspraak met de GGD of bij Meditel voor je vaccinaties. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 11 °C en is de wind matig, windkracht 4. Maar gelukkig kent de Eifel ook meer dan voldoende zonuren. In de zomer is het in Cochem gemiddeld 22°C.

Het weer in de Eifel. Weersverwachting tot 14 dagen vooruit voor Bernkastel-Kues- Moezel. Wat is je naam? ZZW 3 3. Klimaatcijfers zijn handig, maar bieden geen totaalbeeld van het klimaat en de mogelijke weersomstandigheden binnen een bepaalde periode.

Weersverwachting korte termijn Cochem, Duitsland

Pagina 1 van circa 7. In de herfst is het in Cochem gemiddeld 8°C. Het is deze maand 19 Dagen droog in Cochem en gemiddeld sneeuwt het 5 Dagen in december. De tropische storm Zeta kan zelfs de dinsdag uitgroeien tot een orkaan.

Gemiddeld valt er op 8 dagen sneeuw in Cochem, het weer in de moezel duitsland. Het testresultaat moet altijd vergezeld gaan van een geprint doktersattest en in het Duits of Engels zijn. Weerplaza wereldweer Europa Duitsland Cochem. Deze quarantaine kan opgeheven worden als de test negatief is. Nieuwe maan zo 15 nov Moezel klimaatinfo: alles over het klimaat van de Moezel zoals temperatuur, neerslag, new Egde of Safari te gebruiken.

Voor de beste ervaring op onze website en uw eigen online veiligheid raden wij u ten zeerste aan een moderne browser als Chrome .

Weer aan de Duitse Moezel

Er is altijd wel een Weinfest in de buurt. De tropische storm Zeta kan zelfs de dinsdag uitgroeien tot een orkaan. Komende 7 dagen Tip: klik hieronder op een dag om meer details te zien.

Weer Duitsland Weerbericht Duitsland. Lente klimaat Cochem mrt-mei In de lente is het in Cochem gemiddeld 18C! Weerbuien radar Duitsland 14 daagse weersverwachting WZW 4 4.

Ook in categorie:
  08.03.2021 06:43 Trijntje:
  In Cochem is het nu uur 's avonds op maandag 26 oktober

  04.03.2021 20:51 Richie:
  Vooral een rustig en zonnig weerbeeld zorgt voor een hoge score van het weercijfer. Bekijk de live buien radar van Duitsland.

  28.02.2021 18:06 Tirsa:
  Check op Eifel Info altijd even het weerbericht, de buienradar en de weersvoorspelling zodat je rekening kan houden met de activiteiten die je gaat ondernemen in de Eifel.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org