pastwisko.org

Ikea malm bureau tweedehands

Datum van publicatie: 01.03.2021

Voor ons vanwege fulltime thuiswerken net te laag. Afmetingen: x 65 cm. Ikea MALM bureau Vanwege het vernieuwen van de slaapkamer is dit mooie malm bureau van de ikea te koop!

Aangeboden Fauteuil Ideaal oftewel de Mickey. Mooi malm bureau van ikea ophalen in vinkhuizen in groningen. Bureau Malm Ikea Gebruikt bureau met uitrekbaar blad.

Jaw Rijswijk. Op de plank onder het tafelblad zijn snoeren en stekkerdozen Reeds gedemonteerd. Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app.

Leuke opknapper dmv verf of een tafelblad plakstr. Prima bureau. Familie W. Ikea malm bureau 65 heeft wat kleine gebruikssporen. Jaw Rijswijk. Heerlen 25 okt?

Ook ikea billy kast bruin beschikbaar. Onder het bureaubl Zonder het onderste schuifmechanisme van het kleine blad.
 • Wel gebruikt met wat gebruikerssporen maar kan nog best een ronde mee. Zelfde kleur.
 • Er zit een laatje en een deurtje in om je spullen op te bergen. Ikea MALM bureau Vanwege het vernieuwen van de slaapkamer is dit mooie malm bureau van de ikea te koop!

Productdetails

Witte Ikea Malm bureau met uitrekbare onderdeel Reeds gedemonteerd. De grote opbergeenheid van het bureau kan je naar keuze rechts. Gereserveerd Gisteren. Mooi bureau van ikea, zo goed als nieuw! Sander Kabela Amsterdam. Hij sta. Bieden Gisteren.

 • Gratis op te halen.
 • Amsterdam 9 aug.

Gratis 9 okt, ikea malm bureau tweedehands. Amsterdam 19 okt. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Bewaar zoekopdracht. Mooie malm bureau van ikea zware kwaliteit bieden mag altijd.

Adverteerders en derde partijen kunnen deze cookies gebruiken om een bezoekersprofiel op te stellen. Is al gedemonteerd, d.

Met 1 klik de beste ikea-malm-bureau-te-koop-wit occasions van alle sites!

Afmetingen x65 Gebruikt Ophalen. Met twee laatjes en een ingebouwde gleuf om kabels ed in weg te werken. Houten bureau Malm Ikea

Evt ook met uittrekbaar blad aan 1 van de zijkanten. Ik verkoop dit omdat we een nieuwe werkkamer hebben Vleuten Ikea malm ikea malm bureau tweedehands 65 heeft wat kleine gebruikssporen. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Bewaar zoekopdracht. Eventueel ook bureau erbij. Middelburg 24 okt. Ikea MALM bureau Vanwege het vernieuwen van de slaapkamer is dit mooie malm bureau van de ikea te koop.

Afmetingen product

Nog een goed functioneel malm bureau van de ikea. Zelfde kleur. Bureau gaat weg wegens verhuizing. Gebruikt met krasjes op het blad.

De Bilt 25 okt. Mooi bureau van ikea, zo goed als nieuw. Hij ziet over het algem Prima bureau. Hoogte: 73 cm. Past niet meer in mijn slaapkamer. Kaatje Montfort. Afmetingen: zie de laatste afbeelding.

Bellen kan naar: De Bilt 25 okt. Plaats een beoordeling over dit tweedehandse product en deel je ervaring met andere mensen. Gebruikt Ophalen.

Jaw Rijswijk? Malm Ikea bureau Ikea bureau van het type malm, zonder het originele uittrekstuk! Assendelft 21 okt.

Ook in categorie:
  10.03.2021 17:51 Evanne:
  Yura Stepanov Nijmegen. Malm ikea bureau wit zonder ladeblok Zonder ladeblok!

  01.03.2021 18:32 Inas:
  Het bureau is gebruikt en heeft een paar beschadigingen, maar ziet er strak uit. Het blad heeft lichte beschadigingen, zie foto's 3 en 4.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org