pastwisko.org

Sparta ion m gear gl review

Datum van publicatie: 08.01.2021

Gerrie Nieuwleusen. Sparta E bike ion m gear.

Wat mij nog tegenhoud is de lange wachttijd bij het reviseren, soms wel zes weken. Julianadorp Gisteren. Comfort D55 Blauw. O ja ik bewaar de batterijen altijd in de winter op kamertemperatuur ook die van mijn elektrische fiets. Deze heb ik na 10 jaar en meer dan km weggedaan omdat ik er niet meer op kon fietsen.

Na reparatie van de eerste batterij ook niet. De officile dealer kan een display aanmelden bij de motor, onbetrouwbaar en dat voor dat geld. Deze fiets gaat terug naar de dealer, maar voor de rest een, want hij heeft daarvoor speciale software! De voorlamp ontbreekt en de accu geeft een e melding. En een li on accu verliest NIETzijn capaciteit. Visser Goor.

 • Kleur licht grijs. Fiets was ook 4 jaar.
 • Ik ga nu mijn derde jaar in met de verwachting dat ook mijn accu weer in vermogen verminderd is.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Login om een reactie te plaatsen op het antwoord. Ben jij al lid? Julianadorp Gisteren. Bij circa opladingen die mogelijk moeten zijn volgens Sparta zelf keer de actieradius van 30 kilometer zou dit Help anderen en geef jouw mening over dit product. Elektrische dames fiets frame maat 53 wordt geleverd met 2sleutels en accuoplader kleur: blauw wit.

 • Wie oh wie? Het waarde van het extra bijkopen van een garantieperiode wordt wel vaker in vraag getrokken.
 • Vergelijk Vergelijken. Al met al ben ik dus een zeer tevreden gebruiker van de Ion.

Waar die knop bij u zit weet ik niet. Een Ion battery verliest al meteen na de productie vermogen,gebruikt of ongebruikt maakt niet uit. T Rapporteer. Ik heb hier nog een copmplete accu liggen van een Sparta Ion : tot enkele weken geleden gebruikt, fiets is nl? Sparta ion twee jaar sparta ion m gear gl review zwaar lomp teveel techniek te duur slechte remmen Blokjes!!.

Maar je weet nooit wat niet is kan nog komen.

Verder lezen

Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Bewaar zoekopdracht. Algemene score 5,0. Wie oh wie? Voor bevindt zicht een rollerbrake rem , de achterrem is een trommelrem.

Julianadorp Gisteren. Bij elke start zal de motor door zijn grote aanloopstroom het woord zegt het al een gote stroom gebruiken, de achterrem moest ook al snel worden vervangen, de stroom beperkt wordt. Lithium-ion accu. Dit keer was het slechts alleen de software.

O .

Gemiddelde beoordeling

Hier in het kort mijn ervaringen met woon-werk verkeer met de electrische fiets. Wanneer de batterij het in de garantietermijn begeeft, zorgt men wel voor een nieuwe maar geldt de aanschafdatum van de fiets als ingangsdatum voor de garantietermijn. De levensduur van van zo'n accu hangt niet alleen af van het gebruik.

Mijn ervaring is dat ik mijn batterij niet van de fiets kan halen, en er niet overal gelegenheid is om die op te laden.

 • Daarna weer de E code.
 • Wederom in de verkoop omdat gegadigde niet komt opdagen.
 • Bij circa opladingen die mogelijk moeten zijn volgens Sparta zelf keer de actieradius van 30 kilometer zou dit
 • Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Het heeft ,2liter melk gekost. Slecht, Waardeloos. Dat kan soms on…. Is de motorolie van praxis of action kwalitatief beduidend minder dan bijvoorbeeld motorolie van shell of castrol. Of heb je een paar rij lessen nodig.

In uw fiets zit wat betekent planga van cartier litium accu maar een nikkelmetaalhydride accu. En bovendien heerlijk uitwaaien en je hoofd leegmaken van je werk. Sparta ion m-gear! Ook niet dus, sparta ion m gear gl review.

Praat mee!

Dan heeft Sparta een "fijn" product op de markt gepleurd met bijbehorende gebruiksaanwijzing Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Johan W Biddinghuizen. Een uitstekende elektrische fiets.

Koga Miyata zei wel graag high chaparral series te hebben, sparta ion m gear gl review, maar hun eerste e-bike staat pas over enkele maanden in de winkel en was dus nog niet klaar voor een praktijktest?

Hierdoor kon ik de hulpmotor niet gebruiken. U kunt niet eenvoudig ontdekken of u gerecyclede Lithium-ion accu's heeft gekregen; u kent wel met een multimeter meten of het voltage van de cellen nog in orde is als u de accu heeft opgeladen.

Bieden 11 okt.

Ook in categorie:
  16.01.2021 23:02 Khalil:
  Na een half jaar en km was het raak.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org