pastwisko.org

Hoe los je een kubus op voor beginners

Datum van publicatie: 20.02.2021

In de laatste stap zit elk stukje op de juiste plek, maar zitten de gele corners verkeerd gedraaid. Volg de instructies en voer de vereiste rotatielijst uit. Natuurlijk kan je die tijd ook goed verdelen over meerdere dagen.

Om het witte kruis te maken draaien we nu de witte tussenstukken naar het juiste middenstuk. De meeste tutorials gebruiken een speciale manier voor het noteren van de stappen die we gaan gebruiken, cube notation oftewel kubus notatie. Nu moet je de bovenkant van de kubus draaien om een andere fout gedraaide corner in de rechteronderhoek van de bovenkant te krijgen. We moeten twee algoritmes leren die symmetrisch aan elkaar zijn. Het blauwe gedeelte is aan je rechter kant.

Voor het plaatsen van de hoeken moet je een wit hoekvlak aan de zijkant van de kubus hebben niet aan de onderkant.

Veel tutorials gebruiken de Cube notation als basis en geven de reeks slagen op die manier aan. Ga dan naar de stap die je nodig hebt. Dit betekent niet dat je vals speelt. Als je die met de klok mee draait draait die naar je toe. Je draait altijd alsof de laag naar je toe gericht is.

Ik heb voor deze manier gekozen omdat het een combinatie van makkelijke manieren is. Met de koplampen of de volledig opgeloste kant aan de linkerkant doe je het volgende: Rechterkant met de klok mee, boven met de klok mee, rechts tegen de klok in, boven tegen de klok in, rechts tegen de klok in, de voorkant met de klok mee. Als het goed is heb je nu een gele bovenlaag.

De makkelijkste methode

Klik op de knop Oplossen wanneer het door elkaar gegooide juist is ingesteld en wacht op het programma om de optimate oplossing te vinden.

Als je vier keer een kwartslag hebt gemaakt, heb je de laag helemaal rond gedraaid. We draaien de kubus zodat het gele middenstuk aan de bovenkant is. De tussenstukken goed zetten Shortcuts 1 — Van de L naar het kruis of de vis Shortcuts 2 — Tussenstukken oplossen gele laag — H perm Shortcuts 3 — Tussenstukken oplossen gele laag — Z perm.

R' D' R F2 Voer deze algoritme uit als de witte edge verkeerd is gedraaid in de middelste laag.

  • We weten al dat de middelste stukjes niet kunnen bewegen en ze de kleur van dat vlak beslissen.
  • De stappen die je nodig hebt om tot het gele kruis of de vis te komen zijn de hele tijd hetzelfde. De volgende afbeeldingen leggen dat goed uit:.

Ontkalken van senseo twist weten al dat de middelste stukjes niet kunnen bewegen en ze de kleur van dat vlak beslissen. Klik op de knop Oplossen wanneer het door elkaar gegooide juist is ingesteld en wacht op het programma om de optimate oplossing te vinden, hoe los je een kubus op voor beginners.

Dit maakt het voor de laag aan de linker kant, de L laag een beetje vreemd. Probeer de hele kubus nooit te draaien tijdens het lezen van de cube notation tenzij dat is aangegeven.

Dit zijn de videos voor het oplossen van de kubus. Zoals je ziet is de cube notation een stuk sneller om op te schrijven.

Kubus door elkaar gooien

In sommige gevallen moeten meerdere edges gewisseld worden, je moet deze stap dan vaker doen. De playlist Intro video. Deel dit met je vrienden.

Je hebt dit niet perse nodig. Dit doe je totdat je de vis vorm krijgt, hoe los je een kubus op voor beginners. Notatie van de Rubik's Kubus. Draai de kubus ondersteboven, zodat het witte vlak nu onder aan de kubus is. We moeten de kubus in lagen delen en per laag algoritmes toepassen die er voor zorgen dat de vorige stappen niet ongedaan worden gemaakt.

Als je die met de klok mee draait draait die naar je toe. Van deze vorm gaan we naar een 3 op een rij en van daar naar de vis vorm of het kruis.

Reader Interactions

These cookies do not store any personal information. Probeer de witte zijde op te lossen zonder hulp van deze gids!

Ik had al geschreven dat je twee kanten kan draaien. Voer de algoritme eenmaal uit.

Als je het moeilijk vind om de corners gazelle balance tweedehands te lossen zijn hier een paar tips die je altijd kan gebruiken. Dit doe je totdat je de vis vorm krijgt. Hierdoor moet je opletten op het midden als je de witte edges op wilt lossen. Naast het middelste blokje bestaat de kubus uit 8 corners hoe los je een kubus op voor beginners drie stickers en 12 edges met twee stickers.

Er zijn drie lagen. Overzicht Ontdek Notatie Stappen 1. Draai de kubus zodat het witte vlak voor je is. Begrijp je bovenstaande.

De laag voor laag methode voor het oplossen van de kubus

Met de klok mee en tegen de klok in. Corners goed draaien Draai de verkeerde gele corners een voor een op de gemarkeerde positie door met de bovenste laag te draaien. De oranje kant is nu aan de rechterkant van de kubus. Het blauwe tussenstuk is boven op de kubus en het oranje middenstuk aan de zijkant.

We weten dat de kubus 3x3x3 vlakken telt, maar voor een gids is het het makkelijkst om wit als referentie te gebruiken. Vanaf nu gaan we de witte kant aan de onderkant houden. Natuurlijk kan je ook met elke andere kleur beginnen, wat samen 27 vakjes maakt.

Ook in categorie:
    21.02.2021 16:45 Lammert:
    Wit is nu het bovenste vlak en het vlak met het gele middenstuk is het onderste vlak. De volgende reeks slagen is erg lang.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org