pastwisko.org

Ipad is geblokkeerd u moet 15 minuten wachten

Datum van publicatie: 24.02.2021

Lien 10 mei om Heleep Ik heb na 2 jaar mijn ipad weer gevonden en wil hem weer gebruiken. Ik moet nu nog 34 minuten wachten voordat ik hem kan ontgrendelen maar wat als er dan opeens weer staat 60 minuten wachten. Na deze 60 minuten was ik van plan mijn Iphone te ontgrendelen maar direct nadat ik met mijn vinger had geschoven zodat ik mijn code kon invoeren, stond er ineens weer 60 minuten wachten.

Helaas kan het gebeuren dat iemand de toegangscode is vergeten. Rose 18 juli om hallo, mijn iphone is geblokkeerd, ik heb alles geprobeerd. Danny 30 november om k weet mijn code uit mijn hoofd alleen ik kon de bovenste cijfers nie intoesten dus 1 2 3 de rest wel alleen k liet het zien aan paar vrienden en nu moet k inloggen met itunes en kan op dit moment helemaal niks met mijn tel dus wat moet k doen. De software voor de iPad wordt gedownload in de Finder of in iTunes.

De maximale tekenlimiet is

Ik heb wel reservekopie gemaakt maar weet niet wanneer dat voor het laatst was! Daar kan je verder niks van herstel vinden oid. Hoe kan ik de ipad unlocken, de gegeven opties werken geen van allen. Lees ook. Helaas daarna was de iphone nog steeds geblokkeerd.

Men kan in een Windows 10 PC toch ook inloggen met een Microsoft Account, een pincode of een wachtwoord Als u geen reservekopie van uw iPhone hebt gemaakt voordat u de toegangscode bent vergeten, gaan de gegevens op uw iPhone verloren.

Voor je Mac, iPad, iPhone en Apple Watch

Wat moet ik doen om ze ook terug via mijn iPad te laten afspelen? Probeer het later nog eens. De toegangscode verwijderen op een iPhone SE 1e generatie en iPhone 6s en ouder Zorg dat de iPhone niet is aangesloten op uw computer.

Maar mijn vraag is, hoe kan er in hemelsnaam een 6-cijferige pincode worden gevraagd voor een I. Bozz DH 11 september om Een aantal belangrijke gegevens — waaronder de toegangscode — bewaar ik in een beveiligde notitie, een notitie die via iCloud ook op mijn andere Apple devices te bereiken is d.

Een reactie toevoegen: Ik woordweb maken op de computer akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Code vergeten, maar van geen code naar ineens een 6 cijferige code die nooit is ingesteld is voor mij een beetje vaag, zij het met de aanwezige gegevens van de laatst     gemaakte kopie op de laptop.

Hierdoor worden uw gegevens en instellingen verwijderd, inclusief de toegangscode. Marieke 29 september om Ik ben mijn na het downloaden van het nieuwe ipad systeem het wachtwoord direct vergeten. Volgens mij kun je gewoon beter geen spullen van Apple kopen.

Dit alles via de iCloud en niet via iTunes, ipad is geblokkeerd u moet 15 minuten wachten. De gebuiker kan weer inloggen in de iPad Pro.

IPhone geblokkeerd

Op deze PC of Laptop dient iTunes geïnstalleerd te zijn. Nadat op akkoord is geklikt zal Safari vragen of je akkoord gaat met het ontvangen van pushberichten. Safari Meldingen.

Alles ging goed totdat ik bij het punt kwam dat in mijn pincode moest invoeren om mijn sim te ontgrendelen. Bart 14 oktober om werkt dit ook op een ipod? Oostra 22 maart om Wordt er berhaupt hier nog gereageerd op vragen. Bas 28 oktober om Hi Lotte, heb vandaag hetzelfde probleem. Dit resulteert vaak in een geblokkeerde iPhone of iPad. Een reactie toevoegen: Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ], ipad is geblokkeerd u moet 15 minuten wachten.

IPad geblokkeerd: zo los je het op

Wekelijks Apple nieuws in je mail Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Verbind de iPad vervolgens met een computer terwijl u de bovenste knop ingedrukt houdt. Rik greevink 31 december om Hoe lang duurt het om n reservekopie te maken van oude iphone4 naar iphone6.

Ik denk dat mijn Ipod gehackt is. Deze is nu geblokkeerd, verbind met iTunes staat eronder. Handig apple tip waarin we uitleggen hoe je een iPhone of iPad kunt herstellen en bijwerken via de herstelmodus recovery mode, ipad is geblokkeerd u moet 15 minuten wachten. Stap 20 en 21 hebben zeker 20 tot 25 min.

We gebruiken cookies om deze website goed te laten werken, het gebruik te meten en relevante adverties te tonen. Workshops Door Sven Lamers 15 augustus 3 min. Ik heb 6x nul geprobeerd ook geen resultaat!

Uitgelicht

Als dit langer dan 15 minuten duurt, wordt de herstelmodus op de iPad afgesloten en moet u de bovenstaande stappen voor het verwijderen van de toegangscode herhalen. Toon meer resultaten. Workshops iTip: Zo zet je de Spotify-widget op je thuisscherm. Als u geen reservekopie van uw iPad hebt gemaakt voordat u de toegangscode bent vergeten, gaan de gegevens op uw iPad verloren.

Laat de thuisknop los, herstel vervolgens het iDevice. Ook weten wij zijn apple id wachtwoorden niet, Nu heb ik al geprobeerd om itunes aan te zetten de home knop ingedrukt gehouden en gekoppeld met de pc.

Wanneer je gebruik maakt van iCloud als reservekopie dien je bovenstaande procedure 'Nog nooit gesynchroniseerd met iTunes' uit te voeren.

Ook in categorie:
  25.02.2021 09:29 Danitia:
  Als u de toegangscode bent vergeten, moet u de iPad wissen.

  25.02.2021 13:13 Devon:
  Blijf deze indrukken totdat op het scherm de boodschap 'Verbind met iTunes' weergegeven wordt.

  27.02.2021 02:27 Rachael:
  Kijk naar het iTunes programma op uw PC of laptop.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org