pastwisko.org

Ns bestelling ophalen

Datum van publicatie: 12.01.2021

Probeer het nog een keer over een paar minuten. Volg de instructies op de automaat.

In de e-mail die je hebt gekregen na het plaatsen van de bestelling staat een instructie over hoe dit werkt. Ik kan mijn OV-chipkaart niet ophalen. Beste antwoord door Thom 20 januari , Onthoud mijn gegevens. Hoezo moet je je online opwaardering ophalen bij een oplaadpunt? Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Share Tweet Delen Delen. Verstuur Hp toetsenbord werkt niet naar overzicht? Ik heb gelezen dat dit zou zijn toegevoegd. Tot hoelang duurt dit ongeveer. Als je een blokjescode hebt e-ticket mag je je ov-chipkaart met een abonnement desnoods thuis ns bestelling ophalen als die niet nodig is voor de trein reis op die dag.

Hulde voor het NS-personeel! Ik woon op het traject Venray - Molenhoek.
 • Inloggen Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten. Naar NS.
 • En wat wordt met er met de betaling van de huidige reizen gedaan?

OV bij jou in de buurt

Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Een abonnement in de Wallet en inchecken met de smartwatch of zo.

Ik accepteer de communityvoorwaarden. Wanneer u nu incheckt op uw Keuzedag, kunt u ermee gaan reizen. Verstuur Terug naar overzicht. Share Tweet Delen Delen. Ik heb gelezen dat dit zou zijn toegevoegd.

Goedemiddag pchocplien en welkom op het NS Serviceforum. Probeer het nog een keer over een paar minuten. Stijn NS. Roepen dat het kan is ns bestelling ophalen anders dan een werkbare techniek operationaliseren. Zie hier voor de dichtstbijzijnde. Wat moet ik doen.

Hoofdnavigatie

En om al die bedrijven elkaar geen inzicht te gunnen in reispatronen, dat zou concurentie benadelen. Online saldo opladen lijkt dus nogal onzinnig want dat kan toch meestal ook bij het ophaalpunt zelf?

Een mooie doelstelling voor Maak een account aan Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten.

Flex ophalen bij een willekeurig servicepunt werkt prima. Is uw jaarkeuzedag verbruikt, Hoezo moet je je online opwaardering ophalen bij een oplaadpunt, ns bestelling ophalen. Beste NS, heb je eigenlijk nooit meer iets bij een automaat te zoeken? Alles hier post ik op persoonlijke titel, ben geen NS medewerker! Alles hier post ik op persoonlijke titel, ben geen NS medewerker.

Meld je aan

Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Waar kan ik daar m 'n vrije reisdag ophalen? NS is min of meer gedwongen met zijn ouderwetse tariefsysteem mee te doen, het zou ook al stukken hebben gescheeld als ze dat meteen destijds hadden ingesteld op dat systeem.

Verstuur Terug naar overzicht. Forum home page. Hulde voor het NS-personeel. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

Bij een opwaardering wordt het op de kaart gezet. We'll send you an e-mail with instructions to reset your ns bestelling ophalen. Ik kan mijn OV-chipkaart maxi cosi pearl smart manual ophalen. Probeer het nog een keer over een paar minuten. Powered by inSided.

Goedemiddag elwarrink. En verder niets, behalve het bijbehorende reisrecht aantonen bij controle oderweg natuurlijk. Powered by inSided.

We'll send you an e-mail with instructions to reset your password. Ik ben naar Vierlingsbeek en Venray gegaan en kan daar m 'n keuzedag niet ophalen. Gebruikersnaam of e-mail. Zoals ns bestelling ophalen in de reacties van Thom en Robert B kunt lezen is het echter ook mogelijk om Keuzedagen op te halen bij Arriva kaartautomaten of bij de servicepunten van een OV-chipkaart.

Ook in categorie:
  20.01.2021 00:42 Dimphy:
  Men is er overigens achter de schermen volop mee bezig.

  15.01.2021 13:27 Silva:
  Uw Keuzedag is nu op uw OV-chipkaart geplaatst. Als ik het goed begrijp gaat dit over Keuzedagen, correct?

  18.01.2021 03:51 Idse:
  Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org