pastwisko.org

Scooter huren texel den burg

Datum van publicatie: 26.02.2021

Twee dagen de E-scooters gehuurd. Er is een directe busverbinding vanaf de veerboot halte Elemert. Vorige Volgende 1 … 3 4 5 6.

Dat vinden wij leuk om te horen! U dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Vaak wordt 'ie ook gebruikt voor bedrijfsuitjes. Als kind had hij weleens een Solex gereden, een vervoersmiddel dat inmiddels een beetje in de vergetelheid is geraakt.

Ontdek Texel Een scooter huren op Texel is de ideale manier om in korte tijd veel van Texel te kunnen ontdekken. Maar verstoren de tuktuks met hun toch wel luidruchtige diesel brommermoter de rust van het eiland niet heel erg?

Beoordeeld op 15 juni

Bedankt voor deze leuke reactie en we zien jullie graag terug op ons mooie eiland om te genieten van rust, scooter huren texel den burg, uitleg hotmail comsign in de omgeving en tips van de verhuurders gekregen. Sheepangels verhuurt betrouwbare e-scooters op Texel. Ontdek Texel Een scooter huren op Texel is de ideale manier om in korte tijd veel van Texel te kunnen ontdekken.

Duits 2. Goede service, ruimte en natuur.

Beoordeeld op 25 september Scooter!
  • Engels 6. Klik hieronder voor uw reservering van een e-scooter!
  • Gaan we zeker nog een keer doen! Super vriendelijke mensen.

Onze scooters Betrouwbaar, veilig en duurzaam Beoordeeld op 19 augustus via mobiele applicatie Electrische scooters huren. Het leek ons de manier om grote delen van Texel in alle rust te verkennen. Beoordeeld op 15 juni Dat vinden wij leuk om te horen! Heel goed 4.

  • Waarom Sheepangels Een scooter huren bij Sheepangels heeft vele voordelen: Goede duidelijke uitleg Persoonlijke route-advies Gratis routekaart Gratis slot Gratis roadmap De scherpste prijzen Pech onderweg service Geen borg nodig Inclusief WA-verzekering.
  • Hij begon zijn handeltje met een paar tweewielers en heeft nu stuks.

Wil je vandaag nog rijden! Zuidhoff, reageerde op deze beoordeling Gereageerd op 25 augustus With heart and soul, Eigenaar van Sheep Angels. Vorige Volgende 1 … 3 4 5 6. Zuidho.

Fietsen huren per dag per persoon

Hoogtepunten uit beoordelingen. Hartelijke groet Anita en Niek. Ontdek Texel Een scooter huren op Texel is de ideale manier om in korte tijd veel van Texel te kunnen ontdekken.

Gemiddeld 0. Groetjes Marc en Nicky. Beoordeeld op 28 augustus Super ervaring, geruisloos het Texel ontdekken. Deze keer viel de keuze op het huren van een E-scooter. Voor de e-scooters hebben ze de pakkende naam Sheepangels bedacht.

De beste manier om van Texel te genieten!

Erg behulpzaam. Dat vinden we ook leuk. Een paar jaar geleden zijn Niek en Anita in Den Burg een restaurant begonnen.

Zo leuk om dit te lezen:- Groet vanaf Texel Anita en Niek, scooter huren texel den burg. Jaarlijks gaan we een weekendje naar Texel om weer even bij te praten en leuke dingen te doen. Een aanrader om hier een scooter te huren. Vreselijk 0. Sheepangels is gevestigd in het centrum van Den Burg. Schrijf een beoordeling. Anita vindt van niet. Uitstekend !

Reserveer direct

Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Super vriendelijk geholpen door zeer enthousiaste eigenaren. We worden aanbevolen door Tripadvisor hebben zeer goede beoordelingen op Google.

Beoordeeld op 25 september Scooter. Erg behulpzaam. Hij begon zijn handeltje met een paar tweewielers en heeft nu stuks.

Ook in categorie:
    03.03.2021 13:24 Bora:
    Een scooter huren op Texel is de ideale manier om in korte tijd veel van Texel te kunnen ontdekken. Voor de e-scooters hebben ze de pakkende naam Sheepangels bedacht.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org