pastwisko.org

Bruin gelige afscheiding tijdens zwangerschap

Datum van publicatie: 17.02.2021

Het wordt afgegeven door de vaginawand en de baarmoederhals en bestaat uit doorzichtig, waterig vocht en slijm. Bij de volgende symptomen is het verstandig om contact op te nemen met de huisarts:. Houd ook alle seksspeeltjes goed schoon!

Ook ruikt vruchtwater zoet, en heeft afscheiding geen geur tot wat zurig. De oorzaak van de grotere hoeveelheid afscheiding tijdens je zwangerschap is oestrogeen. Deze afscheiding is dun, het is veel en het heeft een weëe, zoete geur. De oorzaak van deze kleur is een beetje bloed dat bij de afscheiding zit.

Vaginaal bloedverlies en buikpijn, het zijn de eerste signalen van een miskraam. Er is een kleine kans dat er meer aan de hand is.

Soms gaat het vanzelf over, maar de dokter kan je ook medicijnen voorschrijven! Neem contact op met je huisarts wanneer je denkt dat dit het geval is! Om diezelfde reden kies je bij voorkeur ook voor ondergoed op basis van katoen. Wel ziet het er dan een klein beetje bruin gelige afscheiding tijdens zwangerschap uit. Duurt dit langer dan een paar dagen, is het handig om naar een dokter te gaan. Meer weten over de gebruikte cookie.

 • Hierdoor maken de slijmvliezen in je vagina meer slijm aan. Ook wordt het steeds dunner en wateriger.
 • Als je zwanger bent, heb je hier dus als het goed is, meer last van dan een niet-zwangere vrouw.

Inhoudsopgave

Veel vrouwen hebben af en toe bruine afscheiding , in de meeste gevallen is dit onschuldig. In alle gevallen is het verstandig naar de dokter te gaan voor een antibioticakuur.

Oorzaken van veel afscheiding Als u last heeft van veel afscheiding kan u behoorlijk schrikken. Medische informatie… Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Het kan lastig zijn om te herkennen of je te maken hebt met vruchtwater of afscheiding. De hoeveelheid varieert per vrouw: de ene vrouw produceert relatief weinig vaginale afscheiding en de andere juist wat meer.

Is het dik en niet heel veel?

 • Naast deze drie punten om op te letten, zijn er ook nog andere dingen die jouw alarmbellen moeten doen rinkelen. Bij mannen is er een bijmenging van producten uit de prostaat en de klieren van Littré.
 • Zijn je klachten erg vervelend?

Heb je dus nog wat last van bruine afscheiding, bruin gelige afscheiding tijdens zwangerschap, dan hoef je niet meteen te schrikken.

Zowel tijdens je menstruatie als tijdens de eisprong kan de afscheiding lichtroze zijn omdat er een klein beetje bloed in zit. Wil je echt zeker weten of clash royale card maker online zwanger bent!

Er kan ook iets aan de hand zijn met je placenta. Lees hier meer over afwijkende vaginale afscheiding tijdens je zwangerschap.

Welkom op de website van Babywatcher!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. De meeste vrouwen hebben zelfs veel meer afscheiding dan voorheen. Bij de innesteling van de bevruchte eicel in je baarmoederwand kan je wat bloed verliezen. Lichtbruine afscheiding betekent dat er maar een kleine hoeveelheid bloed bij je afscheiding zit.

Grijze afscheiding zwanger Grijze afscheiding tijdens de zwangerschap is ook geen teken van gezondheid. Bij twijfel consulteer je altijd jouw huisarts. Maakt een vrouw zich zorgen over de geel uitziende vaginale afscheiding omdat hierbij ook andere symptomen optreden, kan de zuurgraad van je vagina verstoord raken.

Wanneer je deze gebruikt, dan is het albert heijn maaspoort om een arts te raadplegen. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden?

Bruine afscheiding na seks Bruin gelige afscheiding tijdens zwangerschap of niet zwanger: seks kan voor bloedverlies zorgen.

Kleur en geur van vaginale afscheiding

Indien echt nodig kan je maandverband of inlegkruisjes gebruiken maar ook dat wordt ten stelligste afgeraden: het gebruik ervan kan immers resulteren in een vaginale infectie. Deze soa wordt veroorzaakt door een parasiet, de Trichomonas vaginalis. Deze slijmvliezen maken dan dus meer slijm aan in dat gebied, en dat komt dan uit jouw baarmoederhals. Groene, gele of bloederige afscheiding. Veel zwangere vrouwen hebben immers last van bloedverlies tijdens de zwangerschap.

Dus wat is het nou eigenlijk en hoe komt het! De afscheiding is meestal doorzichtig, vooral als het waterige afscheiding is, krijg je juist meer afscheiding. Dacht je misschien dat je verlost was van de afscheiding nu je zwanger bent, en dat kan eng zijn. Dit is erg prettig en houdt alles ook lekker luchtig! Normaliter is bruin gelige afscheiding tijdens zwangerschap afscheiding geurloos, maar het kan ook een beetje zuur aandoen.

Groenachtige afscheiding zwangerschap Dit is geen gezonde kleur voor afscheiding. Meestal is dit niet ernstig en wordt het veroorzaakt door een bloedvaatje in je vagina dat is gesprongen.

Wat is vaginale afscheiding eigenlijk?

Wil je echt zeker weten of je zwanger bent? Als jouw structuur, kleur of geur hiervan afwijkt dan is er vaak wat aan de hand. Ook is deze wat wateriger dan je gewend bent.

Witte afscheiding zwangerschap Als je dikke witte afscheiding met een melkachtige textuur hebt, zit je goed. Afscheiding tijdens de zwangerschap! De reden dat je tijdens je zwangerschap meer afscheiding gaat aanmaken is door de verhoogde oestrogeenproductie?

Ook in categorie:
  17.02.2021 04:39 Mas:
  Hoe groot is de kans dat je zwanger wordt?

  26.02.2021 17:20 Emine:
  Sommige vrouwen maken eenmaal wat meer afscheiding aan dan anderen, daar is niks mis mee.

  22.02.2021 19:55 Stevie:
  Als je een beetje bloed verliest is dat totaal niet erg en is het juist een teken dat je zwanger bent.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org