pastwisko.org

Geluid loopt niet synchroon met beeld kpn

Datum van publicatie: 28.01.2021

Dus kan hem daar niet mee gelijktrekken. Alexandra - Telfort. Goede wifi verbinding,makkelijk, 1 afstandsbediening, Beeld prima,maw geen minpunten.

Dank voor jullie reactie. Welke Hdmi 2. En komt het TV geluid vanuit de TV of vanuit de digitale decoder settopbox? Powered by inSided. P Peter. Volgende dag hdmi kabel binnen. Iemand idee hoe dat opgelost kan worden?

Het geluid komt net iets te langzaam! Lopen je beeld en geluid weer synchroon na het resetten van de software. Geef een like. Hoi Ik heb een lg smart tv als ik een dvd ga kijken da klopt het geluid niet met het beeld De dvd is aan gesloten met een scartkabel en 5. Powered by inSided.

Wil je tips en Community nieuwtjes ontvangen?

Is de tv-ontvanger rechtstreeks met een HDMI kabel verbonden met je televisie? Powered by inSided. HD zenders gaan nog wel maar de rest is ronduit slecht. Hoi Martijn: Ja, ik heb net de Dolby uitgezet, maar of het geluid nu echt harder is weet ik niet, maar ik laat hem zo even staan mischien helpt dit wel. Das dan weer op gelost.

  • De oplossing voor wanneer beeld en audio niet synchroon lopen Home   Nieuws   Home cinema sets   De oplossing voor wanneer beeld en audio niet synchroon lopen. Hoe kan dit?
  • Gianna Ziggo.

Ook toen liep het geluid van de cinema set niet synchroon met het geluid van de TV zelf. Ook geven ze meestal de klant de schuld ervanstandaar praatje van ze. Dit kan verschillende oorzaken hebben en heel vervelend zijn. Heb je nog geen forumaccount.

November 20.

1. Controleer op storing of onderhoud op jouw adres

Verder heb ik een andere HDMI poort poort 2 in plaats van 1 gebruikt. Wat is er toch met het geluid cartoon network, loopt niet gelijk met het beeld de ene dag is het goed en dag erop weer problemen met het synchroon laten lopen van het geluid.

Gesproken met medewerker van kpn en die raade mij aan om voor het eerste half jaar het duurste pakket te nemen.

Inbouwspeakers vs losse luidsprekers: alles Ik ga akkoord met de Forumvoorwaarden. Even wachten op  Mark Ziggo  mensen. Dat is echt niet handig. N Nick. Ben je er ooit achter gekomen wat het probleem was.

Audio/video delay instellen

Alle kastjes zijn minstens 6 maal omgewisseld, maar steeds ontstaat een nieuw probleem. Is een bericht het beste antwoord op je vraag? Wil graag het geluid versterken zonder echo. Aangesloten maar zonder resultaat.

Advies samsung of sony tv. Hoi Ik heb een lg smart tv als ik een dvd ga kijken da klopt het geluid niet met het beeld De dvd is aan gesloten met een scartkabel en 5? Dit is al een oude post, geluid loopt niet synchroon met beeld kpn, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Sluit deze sidebar.

Bestand scannen voor virussen Sorry, antwoorden en discussies uit het verleden hier nog lezen. Jammer maar ik zit er dus een jaar aan vast? Je kunt de vragen, alle apparatuur vervangen doch niet echt verbetering.

Registreren

Telefoon goed. Ik ga akkoord met de Forumvoorwaarden. Thomas ik heb van de week iemand van de technische dienst aan de telefoon gehad, we hebben nogmaals het hele riedeltje, wat we hier al besproken hadden nogmaals doorgenomen, zonder resultaat.

TD t de gier. Kan ik dit probleem helemaal verhelpen denk je. Ik heb ze gebundeld en doorgezet zodat ze dit kunnen meenemen in het onderzoek. Verder heb ik een andere HDMI poort poort 2 in plaats van 1 gebruikt.

Ook in categorie:
    02.02.2021 14:16 Mads:
    Het opstarten kan enkele minuten duren. Heb recentelijk een Sony Bravia gekocht.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org