pastwisko.org

Ing creditcard u kunt geen geld opnemen

Datum van publicatie: 01.03.2021

Wanneer er iets veranderd dan wordt ik ruim op tijd op de hoogte gesteld. Schrijf een reactie op: V. Schrijf een reactie op: J de Jong.

Reactie verwoerd. Bij mij is ook onterecht 9,75 afgeschreven. Gelukkig had ik van het probleem gehoord in het programma Kassa deze informatie had moeten komen van de ING. Schrijf een reactie op: miranda Vermeer. Op vakantie is het handig om zowel je creditcard als je betaalpas bij je te hebben.

Gezamenlijke rekening en eigendom. Regelgeving Een tweede reden om de tarieven te verhogen is dat de kosten voor veilig betalingsverkeer en om aan wet- en regelgeving te kunnen blijven voldoen zijn toegenomen, aldus de bank.

Vaste afschrijfdatum, kan eventueel in termijnen. P Peter Maas. R rodney zwaard. C Caressa? D de vries.

Schrijf een reactie op: F.

Specificaties

Schrijf een reactie op: j. De meer kosten wegen niet op tegen de ellende die je hebt in het buitenland, als je geen creditcard bezit. Reactie J de Graaf. Als je een nieuwe betaalpas nodig hebt omdat je oude niet meer werkt, kost dat je straks 4,50 euro. Alles gaat perfect, en de afschrijvingen aan het eind van iedere maand werkt ook heel goed. Schrijf een reactie op: B. ING heeft blijkbaar er een nieuwe chip op gezet.

Ik kan bij veel winkels niet pinnen met de nieuwe ING betaalpas. Schrijf een reactie op: Martin. M marja. Klein limiet helaas Wat lastig is Voor borg van hotels en auto huur. Het loont om de wisselkoersen en kosten te vergelijken. Misschien een item voor Kassa. Ik heb een keer een aankoop proberen te doen bij wat bleek dubieuze webwinkel.

Kosten voor betalen in het buitenland

Schrijf een reactie op: Sabien. Lezen gewoon iets op en blijven dat als een idioot herhalen. Gewoon "betaalpas" is toch genoeg. Reactie tvdb.

De kosten zijn ook te overzien, bijvoorbeeld met een sticker op de geldautomaat of een melding tijdens de opname. Reactie Whippet. De Consumentenbond doet regelmatig onderzoek naar de ontwikkelingen en kosten van betaalrekeningen.

Het gaat dan om die automaten waar je 24 uur per dag kan betalen en daarna een pomp van keuze selecteert, ing creditcard u kunt geen geld opnemen. De kosten moeten vooraf wel duidelijk gemeld worden, dus wij zijn hier heel content mee. Reactie M. Schrijf een reactie op: Gerio.

Ook kaarten worden duurder

Veilig en betrouwbaar! Alles gaat perfect, en de afschrijvingen aan het eind van iedere maand werkt ook heel goed. Plaats uw beoordeling.

  • Prima Creditcard.
  • Lukt het niet met je betaalpas, gebruik dan een creditcard.
  • We hadden kontant geld op de rekening gestort bij het ex Postkantoor, wat naar de Plusrekning moest.
  • Betalen in winkels en restaurants kan in het buitenland ook steeds vaker met je gewone bankpas.

Schrijf een reactie op: marja. Reactie Christina. Vervelend dat er geld is afgeschreven voor de vervanging van uw Mijn Postbankpas. Hoor van veel winkel eigenaren dat ontzettend veel mensen hier last van hebben! Schrijf een reactie op: RFWakanno. De meer kosten wegen niet op tegen de ellende die je hebt in het buitenland, als je geen creditcard bezit?

Schrijf een reactie op: Cor Coetse.

Regelgeving

Schrijf een reactie op: Henk. Wanneer je het terug krijgt dat kan men niet zeggen. Reactie Nathalie. Schrijf een reactie op: M.

Schrijf een reactie op: Hendrik Pare. Werd gister gebeld door de redactie om in de uitzending van vandaag of de verlenging op maandag te komen praten over de betaalpas. Mijn gedacht. Reactie Theo van Bavel.

Ook in categorie:
    07.03.2021 21:33 Willebrordus:
    E Elly. Het grote graaien is blijkbaar nog niet over voor ING!

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org