pastwisko.org

Italiaans restaurant putten il cardellino

Datum van publicatie: 27.02.2021

Wij importeren een groot deel van onze producten rechtstreeks uit Italië. Is dit uw vermelding?

Ineke Faber. Drie gangen menu met keuze. Goed geadviseerd. Enige minpuntje was het stokbrood wat we als eerste geserveerd kregen, het was te warm gesneden waardoor het wat geplet was ipv luchtig.

Oké doe dat dan maar. Esmeralda gonzales. Janneke de bos.

Onze pizza's worden met bloem en tomaat gemaakt uit Napoli. Heerlijk eten, zalig, italiaans restaurant putten il cardellino. Mijn man en ik hebben er zaterdagavond 9 april gegeten. Toetje met lange vingers en limoncello, zeer ruime keus. Nu al kunnen diverse gerechten van de menukaart afgehaald of bezorgd worden in een straal van vijf kilometer.

 • Beide avonden heerlijk Van het begin tot het einde vielen wij van de ene verbazing in de andere.
 • Vanavond een poging gedaan om hier te eten. Dinsdagavond hier gegeten.

Corona informatie

Komt ze terug om de bestelling op te nemen en we vragen en zijn de scampi's gepeld. Geboekt via de website. Toen de eerste twee Quattro Formaggi's op tafel stonden, heeft het zeker nog een aantal minuten geduurd voor de laatste Margherita op tafel kwam. Elke dag bijzondere verhalen bij De Puttenaer Premium exclusief voor abonnees! De kok heeft echt passie voor zijn vak! Prijs kwaliteit is prima.

Echt Italiaans vers bereid eten in al zijn vormen.

Was echt super goed, italiaans restaurant putten il cardellino. De pizza wordt naar hun wensen samengesteld! Nu verrast dat er een nieuwe eigenaar is. De pizza's die wij toen op tafel kregen, konden er ineens wel erg snel zijn en hadden en wel erg donker kleurtje? Een heerlijke deegbodem, zeer smakelijke 'ingredienten' die naar smaak konden worden toegevoegd.

Minimaal een half uur bereiding voor een carpaccio?.

Wij wel. Heerlijke vissoep, pasta met zalm en een limoncello dessert. Ik heb zalm genomen en mijn man de zwaardvis. We moesten er even op wachten 5 kwartier voor twee pizza's vind ik lang, zeker aangezien het niet zo druk was , maar het was het wachten waard!

Zijn erna nog naar de snackbar gegaan om de laatste trek weg te eten Het voorgerecht was al weer verteerd voordat we het hoofdgerecht kregen. De bediening is lief maar te onervaren. Wijn in portglas, speciaal voor mijnheer ons beste gl. Beoordeeld op 5 september via mobiele applicatie Lekker echt italiaans.

Annemarie 9 punten, italiaans restaurant putten il cardellino.

Aardige bediening, geweldige kok, gezellig restaurant. Persoonlijke aandacht in een ongedwongen en gezellige sfeer. Ik heb afgelopen zaterdag hier gegeten en mijn ervaring was in één woord uitstekend! Bediening is zeer vriendelijk gericht op bieden van mooie avond in rustige setting. Deze pizza's worden vaak ook door mensen besteld via onze pizzakoeriersdienst.

Het eten was heerlijk, het duurde eerst wat lang bij her voorgerecht maar het was het wachten waard. Goede kwaliteit en niet duur. Het was voor ons, italiaans restaurant putten il cardellino, mijn vrouw en ik de 2de keer dat wij hier aten. Door de lange wachttijden waarin vriendelijk werd gevraagd of we nog iets wilden drinken liep de drankrekening behoorlijk op.

Afzuiging is niet goed dus de halve tent staat geregeld blauw! Yasmina Salmi 5 punten. Heeft u persoonlijke wens.

Hoe was jouw ervaring?

Paul Verbeke. Wat een teleurstelling; Totaal vergeten, terwijl de zaak nog niet eens half vol zat. Gelukkig kwam de eigenaresse even later 3 glaasjes kraanwater brengen, die niet afgerekend hoefden te worden. We maakten gebruik van de 2 is 1 korting, en een heerlijk menu.

Marcel Timmerman 13 punten. Het lokale nieuws in je mailbox. Is dit een Japans restaurant.

Ook in categorie:
  07.03.2021 04:57 Vigo:
  Vanwege het toenemend aantal corona-besmettingen in Nederland vindt de organisati.. Het voorgerecht was mosselen op mediteraanse manier bereid, erg lekker!

  04.03.2021 08:15 Seger:
  Helaas waren er maar 4 tafels bezet. Il Cardellino 8.

  04.03.2021 09:34 Ziad:
  Community Hoe was jouw ervaring?

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org