pastwisko.org

Maxicosi autostoel rodifix airprotect black raven

Datum van publicatie: 24.01.2021

Daarmee valt de autostoel in groep 2 en 3 en is geschikt voor kinderen met een gewicht van 15 tot 36 kg en een lengte tot cm. Maxi-Cosi raadt af om enkel een zitverhoger zonder rugleuning te gebruiken, omdat deze geen zijwaartse hoofdbescherming biedt. Want niet alleen papa heeft een auto, maar mama, opa en oma ook.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Profiteer van onze acties en aanbiedingen maximaal 1x per week. Je kind heeft dus alti Het zachte materiaal van de autostoelhoes voelt koel aan en zorgt ervoor dat je kind in de zomerperiode co Bekijk alle 7 reviews.

De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd. Diameter: ca.

Een goede pasvorm van de stoel voor je kind, die je met de groei mee kan verstellen. Nu voor het eerst Isofix. Over de serie Maxi-Cosi RodiFix De Maxi-Cosi RodiFix geldt qua veiligheid en comfort als een van de beste autostoelen voor oudere kinderen van ongeveer 3,5 tot 12 jaar. Verder kunnen hier ook aanvullingen op de fabrieksgarantie worden vermeld. De autostoel is uitermate eenvoudig te installeren.

Breng me op de hoogte

Met Isofix geïnstalleerd zorgt hij voor een stabiele bevestiging in de auto, zelfs wanneer het kindje niet mee rijdt. Comfortabele autostoel, mijn zoontje zit er graag in. Mooie aanbieding bij Bol.

De Rodi AirProtect is uniek in zijn Profiteer van onze acties en aanbiedingen maximaal 1x per week. Direct advies Bel of mail onze klantenservice.

De praktische autostoelhoes van Maxi-Cosi past naadloos over de Maxi-Cosi RodiFix autostoel en is gemaakt van badstof.

Technische specificaties Gewicht 7,6 kg Afmetingen zonder verpakking b x h x d 49 x 77 x 54 cm. Onze winkel Vught. Kinderzitje, geschikt van 3,5 tot 12 jaar kg Installeer deze veilige autostoel eenvoudig met een driepuntsgordel en bevestig anti diefstal fiets gps tracker verankeringspunt in de hoofdsteun door de hoofdsteun van uw auto Gepatenteerde AirProtect-technologie in hoofdsteun vermindert het risico op hoofd- en nekverwondingen tot 20 procent Deze ligstoel heeft een extra r River Maxicosi autostoel rodifix airprotect black raven uitverkocht.

Productspecificaties Productspecificaties Kleur Black Raven Autostoelcode Autostoelcode Welk autostoeltje je nodig hebt is afhankelijk van het gewicht van je kind.

Nooit meer leverbaar

Deze autostoel beschermt niet enkel het h Met de gepatenteerde AirProtect® technologie zorgt de Maxi-Cosi RodiFix AirProtect® ervoor dat je kindje altijd veilig is en biedt het extra bescherming voor de hoofdsteun tegen zijwaartse botsinge Meld je hier aan!

Bekijk volledige omschrijving. Eigenschappen : Biedt extra comfort voor pasgeborenen Houdt uw baby knuffelig en warm Gemakkelijk te gebruiken dankzij het Gratis retourneren. Autostoel is zeer makkelijk te bevestigen d. Serie: Maxi-Cosi RodiFix. Een ander groot voordeel van de Rodifix Airprotect is zijn open en compacte ontwerp.

Vragen over verzending

Grijs uitverkocht. Bekijk video. Populairste Prijs laag-hoog Prijs hoog-laag Nieuwste.

Indien u meerdere artikelen heeft besteld met verschillende levertijden wordt de totale bestelling in n keer naar u toegestuurd waarbij u dus rekening kunt houden met de langste levertijd. Schrijf je eigen review. Ik zou hem wel niet meer in het zwart nemen want hij ziet er snel vuil uit stofjes etc die er blijven op liggen?

Algemene voorwaarden Privacy Cookies - - Coolblue B, maxicosi autostoel rodifix airprotect black raven. Deze uitzonderingen staan hier. Direct leverbaar. Veiligheid Het auto Zo is het bij ons altijd sale. Deel dit product via E-mail.

Met de gepatenteerde AirProtect® technologie zorgt de Maxi-Cosi RodiFix AirProtect® ervoor dat je kindje altijd veilig is en biedt het extra bescherming voor de hoofdsteun tegen zijwaartse botsinge Reviews Er zijn nog geen reviews over dit product Schrijf uw eigen beoordeling Naam. De Rodi AirProtect autostoel van Maxi-Cosi is geschikt voor kinderen van kg ± jaar en is speciaal ontworpen om de meest strenge veiligheidseisen te overstijgen.

BabyOutlet maakt gebruik van cookies.

Door de uitsparingen voor de gordel blijft de gordel ook netjes op zijn plek. Review Plaatsen. Het lijkt een beetje of het kind niet helemaal vast zit en de gordel moet je toch telkens goed geleiden.

Ook in categorie:
  31.01.2021 15:08 Lesley-Ann:
  Nu een maand of 3 in gebruik en het lijkt van goede kwaliteit en duurzaam te zijn.

  30.01.2021 06:46 Ayaan:
  Installatie in de auto Het Maxi-Cosi Rodi AirProtect autostoeltje bevestig je met de rijrichting mee met behulp van de 3-punts autogordel. Vergelijkbare autostoelen.

  26.01.2021 10:00 Lando:
  Bekijk vergelijking.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org