pastwisko.org

T veerhuis oeffelt

Datum van publicatie: 22.02.2021

Wij komen hier zeker terug. In ons logboek delen wij regelmatig de nieuwe ontwikkelingen,  activiteiten en leuke weetjes over Het Veerhuis.

Toen we weggingen kwamen ze nog een keer met koffie en thee aanzetten. Voorzieningen van accommodatie. Ik heb hier van deze zomer gegeten, ik vond het niet zo goed. Van binnen is het gezellig en knus ingericht. Ondanks dat het terras niet vol zat, zo lang moeten wachten dat we 3 drankjes op hadden voor het eten!

Nuttig Delen! Wij blijven positief, wensen t veerhuis oeffelt veel gezondheid toe en we hopen jullie snel weer te mogen ontvangen. De bijgerechten waren inmiddels op. Het personeel snauwerig en onvriendelijk. Elke dag beginnen met een sopje jongens.

Onze kamers ouderwets, maar bedden sliepen goed.

Nadat ongeveer een kwartier later het nieuwe bord geserveerd werd kon mijn tafelgenoot zijn maaltijd alleen gaan eten. Marc M heeft een beoordeling geschreven mrt. Toen onze bestelling kwam snapten we waardoor het zo lang duurde: het brood was oud en de tosti had er zo lang over gedaan dat het brood daarvan was veranderd in droog beschuit.

Goof heeft een tip geschreven nov. Goof heeft een tip geschreven nov.

Tot zover fantastisch. Wij komen niet meer. Vanaf zondagavond 13 september gaan wij 2 weken sluiten om van onze welverdiende vakantie te genieten. Zijn er historische locaties in de buurt van t' Veerhuis. Plek prachtig, personeel vriendelijk, het bosvruchten gebak en de lekkere cappuccino en latte het weer t veerhuis oeffelt Daarentegen maakte de appeltaart. Een mooie plek en aardig personeel?

Over Het veerhuis

Misschien vooraf in Cuijk bellen en bestellen? Bij eerdere bezoeken ging het mis met de bediening. Prima dat het wat langer duurt, maar geef het van tevoren even aan.

Wat een desillusie. Wat zijn de accommodatievoorzieningen van t' Veerhuis. Het eten was prima. Duurt dus allemaal erg lang.

Prachtig uitzicht op de T veerhuis oeffelt met prachtige paarden die je ziet lopen.

In de buurt

Bert en Henri√ętte. Wil jij werken met prachtig uitzicht op de Maas, midden in het Maasheggengebied? Bezit of beheert u deze gelegenheid? Buitenboel mag wat opgeknapt worden, binnen is t sfeervol.

Erg traag personeel, geen garnering? Allemaal best vriendelijke scholieren, maar niet opgeleid en niet genstueerd en vreselijk traag. H 11 punten. Wij zijn zeven dagen camping lago azzurro de week, het hele jaar door, 3 uur aan tafel gezeten voor een hapje te eten. Dat kan. Het nagerecht was erg saai, t veerhuis oeffelt. Kwaliteit la la.

Contactgegevens

Wat een heerlijk avondje uit eten had moeten worden eindigde in mineur. Bekijk alle restaurants in de buurt. Mooie wandelingen vertrekken ook in de omgeving. Lekker 4 gangen menu gehad.

Een laagdrempelig Grand Caf waar iedereen welkom is en we aandacht, gezelligheid en ontspanning voorop stellen. Hoe komt dat toch. Afgelopen zaterdag het maasmenutje uitgeprobeerd.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org