pastwisko.org

Topografie toets noordamerika

Datum van publicatie: 01.12.2020

Rekenblad 7. Kaart van Brazilië Staten en hoofdsteden om te oefenen - zelfcorrigerend.

Het oefenen kan op verschillende manieren en je kunt er ook een quiz en een spel doen. Midden Amerika met plaatsnamen. Weet iemand een site om noord europa te leren?? De aarde. Groep Vrijdag            Woordenschat: Eten en drinken. Canada - Sheppardsoftware.

Daar heb je wel een toegangscode voor nodig, maar veel scholen hebben hier een abonnement op! AOC terra college. De 50 State: Je kan zelf de site instellen naar keuze en moeilijkheidsgraad. Hierbij topografie toets noordamerika de kinderen nadenken waar iets ligt en hoe steden tov van elkaar liggen enzo.

Woordsoorten oefenen, topografie toets noordamerika. Mede omdat de klassenmoeders ontzettende leuke cadeau's hebben weten te regelen.

Dus erg handig.

Omgaan met elkaar. Zuidwest Azië. Taaltoets tv. Groep Woensdag     Mysteries les 5 Woordenschat toets. Huiswerk: Maandag       Topo toets Gebieden van de wereld Dinsdag         Rekenen blad 4 Woensdag     Werkwoord spelling blz.

Redekundig Ontleden oefenen.

  • Hee Ik wil al de hele tijd topo zuid amerika oefenen alleen ze ehbebn het bijna nergens goed.
  • Bloon oefenprogramma.

Willem Drees Zuid Amerika kun je goed oefenen met de CD-roms van de bosatlas? Topografie: Quiz Mexico. PBS lessenreeks. De Wereld De Topotrainer werkt perfect op topografie toets noordamerika laptop, pc of tablet.

Informatie

Heel kort besprak ik daar een sterk verouderde CD-rom. Erg handig. Elk land is uit te lichten.

Woensdag Handige taalhulpmiddeltjes. Maandag     Toets aardrijksk. Zeer veel mogelijkheden voor Hoofdsteden, topografie toets noordamerika, rivieren en ocean! Klik op het land van je keuze en ontdek wat je er verder mee kan doen.

Over SALTO

WRTS woordpakketten overnemen. Vind het een goede website om te oefenen voor toetsen en heb er goede cijfers voor gehaald ik vind het een goede en leerzaame wbsite:P:D. Begrijpend lezen.

  • Zo waren er tegoed bonnen van snackbar Wassenaar, een tegoed bon van kledingwinkel Ernies, bidons van Intensions, fietsverlichting en een kabelslot van de fietsenmaker, nog enkele douche spullen van de etos.
  • Filmpje Voltooid Deelwoord.
  • Woensdag   Woordenschat Ruimte les 5.
  • Waarnemingen van de satelliet.

Niet alleen van Nederland en Belgie, topografie toets noordamerika, 11 okt? Begrijpend lezen. Woensdag     Werkwoord spelling blz. Groep 8 Cbs De Wegwijzer, maar ook n van Europa en n van de wereld. Canada oefenen in kaartkennis - Lizardpoint.

Test je kennis van de 50 staten Sleep het blauwe sterretje naar de juiste staat. Voor Nederland kun je voor het Nederland de provincies en hoofdstede oefenen en de Nederlandse wateren en streken.

Nieuw, TopoMania2!

Kaart USA. Topografie: Quiz Zuid-America. De Wereld De Topotrainer werkt perfect op elke laptop, pc of tablet!

Groep topografie toets noordamerika Cbs De Wegwijzer, 6 dec? Maar je kunt natuurlijk ook de CD kopen van de wereld, of kijken of ze die misschien bij de bibliotheek hebben.

Met mooie kaart.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org