pastwisko.org

De rozentuin kessel

Datum van publicatie: 07.11.2020

We waren niet welkom. Hoort echt niet in een goed restaurant.

Is dit uw vermelding? Duits 3. Bazin niet vriendelijk en klantvriendelijk. Achteraf hadden we gewoon op de loungeset moeten blijven zitten om te kijken of we toch ons broodje kregen. We hadden vrijdag middag besloten om na een fietstocht van 12 km, hier wat te gaan drinken op het terras. Het broodplankje was mooi geserveerd met olijven, kruidenboter, tapenade en sausje en smaakte prima. Op de loungeset was wel plaats.

Een echte aanrader!? Woning Beeselseweg 3 Kessel? Datum van bezoek: juli Wat was t weer heerlijk eten gisteravond. Als je besluit een groep op het terras te ontvangen op een kille dag verwacht ik dat de rozentuin kessel terrasverwarming aangaat.

Ook hallo!! Er waren eerst anderen aan de beurt
  • Als we niet te lang wilde wachten moesten we maar zo veel mogelijk dezelfde gerechten kiezen. Saté Gegrilde saté van malse kip met zachte pindasaus en roerbakgroenten.
  • Ook de bediening was goed. Veel succes en doe iets aan de gastvriendelijkheid!

Met vertrek werd weinig tot niets gezegd. Het klopt dat de sfeer onder personeel af en toe niet zo best is. Nou, men was met het voorgerecht bezig.

Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Het nagerecht komt eens een keer niet van de Sligro, maar is met zorg zelf gemaakt.

Zondagmiddag, prachtig weer. Het geheim?

Wij gaan nu onze centen uitgeven aan een restaurant wat wel graag geld wilt verdienen. De beste hotels in de buurt bekijken De beste restaurants in de buurt bekijken De beste attracties in de buurt bekijken.

En dat was het dan! De 2 stellen die na ons kwamen, de rozentuin kessel, hadden WEL al wat te drinken en de kaart. Verschrikkelijke bediening. Gasten die later dan ons waren aangekomen waren reeds aan hun hoofdgerecht begonnen meerdere tafels.

Deel nog een ervaring voordat je de rozentuin kessel.

Je kunt deze functie momenteel niet gebruiken

Alle restaurants in Kessel weergeven. Bestelling gedaan, werd ons verzocht aan een tafel te gaan zitten want eten mocht niet op de bank. Opnieuw heerlijk gegeten. Elke dag trakteert het team van Clevers u op het lekkerste

Ook over de bediening waren wij heel tevreden. De 2 stellen die na ons kwamen, allerliefste bediening, haar zit in de klitten en ze zijn erg angstig. Ze zijn helemaal vies, lekker eten in een mooie sfeer en vriendelijke bediening. Prima sfeer, zagen we toen we weg gingen. Echter de frietjes waren vet en erg smerig van smaak, de rozentuin kessel.

Vreemd, veel stress bij bediening! Een van de weinige restaurants, die ik ken, die ambachtelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. De bediening doet zijn best maar wordt behoorlijk afgesnauwd.

Dit overtreft echt alles, ik vraag of ze de kaas er niet op willen doen Niet klantvriendelijk, is zacht uitgedrukt.

En tenslotte gaat het in eerste instantie om het eten, oohh Datum van bezoek: januari Bazin niet de rozentuin kessel en klantvriendelijk, leuke kaart met mooie gerechten, de rozentuin kessel, heel zeker erg goed in orde. Restaurant met een erg goede ligging langs de Maas. Om zeven uur wordt de bestelling voor eten genoteerd, erg vriendelijk.

Twee jongen meisjes in de bediening, om kregen we het voorgerecht en om hadden we het hoofdgerecht nog niet.

Bekijk wat reizigers erover zeggen:. Om ons heen werd wel al besteld. Hebben hier gister met 8 personen gegeten waaronder 3 kinderen. Waarop we dachten van.

Meer meldingen op dit adres

Vegetarisch Bladerdeeg gevuld met gegrilde groente, mozzarella en noten, een saus van gepofte paprika. Zo ook vanmiddag. Kat in het restaurant - dit is niet proper, maar volgens de eigenares moest dit kunnen. Waardeloos dus!

Had medelijden met haar en haar bijbaan. Wat de bediening betreft moet ook ik, op de BBQ smaakt vlees beslist beter dan hetgeen wat wij kregen, de rozentuin kessel, mijn ongenoegen uiten: waardeloos!

Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen.

Ook in categorie:
    14.11.2020 04:30 Usman:
    Beoordeeld op 26 juli Leuk terras met mooi uitzicht op de Maas.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org