pastwisko.org

Herhaling bold and beautiful

Datum van publicatie: 08.01.2021

Shauna komt terug uit Las Vegas en zet Ridge voor het blok. Ridge en Brooke haasten zich naar het zieken Quinn weigert haar verlies te nemen en probeert Ridge te verleiden Shauna een nieuwe kans te geven.

Zoe treedt op de voorgrond als ze een sexy Forrester-ontwerp showt. Penny, Flo en Wyatt raken in paniek als ze zich realiseren dat Sally echt in gevaar is. Ze vindt dat Brooke verdient wat nu op haar afkomt.

Quinn weigert haar verlies te nemen en probeert Ridge te verleiden Shauna een nieuwe ka Carter heeft een verrassing voor Zoe en laat merken hoe leuk hij haar vindt. Eric een wordt gedwongen de zich te met mengen in de ruzie tussen tijdens Brooke en Quinn en door in probeert deze te op tv beëindigen.

Wyatt en Flo liggen in elkaars armen en genieten ervan dat ze weer samen zijn. Bill laat Liam de waarheid inzien over zijn situatie met Hope en Steffy. De getalenteerde modeontwerper Zende Forrester keert terug uit Parijs met belangrijk nieuws? Nadat Eric vertelt dat Ridge Brooke om vergiffenis vraagt, begint Quinn te broeden op een nieuw plan.

Quinn heeft niet in de gaten dat Eric haar schunnige videochat met Shauna kan herhaling bold and beautiful

Het komt tot een confrontatie tussen Brooke en Quinn, die allebei een claim leggen op de familie Forrester. Brooke gaat de strijd aan met Quinn op de huwelijksdag van Ridge en Shauna. Katie vertelt Carter hoe Quinn de reünie van Brooke en Ridge heeft gesaboteerd.
  • Ridge en Brooke willen samen verder en besluiten hun verleden achter zich te laten. Eric confronteert Quinn, die woest wordt nu haar wereld instort.
  • We blikken terug op een aantal memorabele uitzendingen.

The Bold And The Beautiful

Hope en Liam genieten van de extra tijd die ze hebben met Kelly. Eric een wordt gedwongen de zich te met mengen in de ruzie tussen tijdens Brooke en Quinn en door in probeert deze te op tv beëindigen. Finn realiseert zich hoezeer Steffy lijdt en dat versterkt hun band. Steffy en Bill delen hun theorieën over de verblijfplaats van Liam. Hij belt het alarmnummer en Steffy wordt met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Programma gemist?

Wyatt zoekt raad bij Liam over hoe erg hij Sally heeft gekwetst door terug te komen bij Flo. Stapelkit wasmachine droger gamma voelt zich ongemakkelijk als hij zich opeens flarden herinnert van zijn nacht met Steffy mag het ziekenhuis verlaten. Finn neemt controle over de situatie met Liam, wat het begin betekent van een epische rivaliteit.

Je bekijkt herhaling bold and beautiful pagina 1 van. Ze doet een verzoek dat niemand zag aankomen, herhaling bold and beautiful.

Uitzending Gemist?

Eric een wordt gedwongen de zich te met mengen in de ruzie tussen tijdens Brooke en Quinn en door in probeert deze te op tv beëindigen. Quinn heeft niet in de gaten dat Eric haar schunnige videochat met Shauna kan horen.

Thomas kookt van woede als Hope Zende iets biedt dat hij wil.

Thomas maakt van de gelegenheid gebruik en vraagt Quinn om samen te werken om Brooke te verbannen. The Bold And The Beautiful. Daar wacht haar een verrassing. Katie vertelt Carter hoe Quinn de renie van Brooke en Ridge heeft gesaboteerd. Een mysterieus persoon heeft het herhaling bold and beautiful van velen in handen.

The Bold And The Beautiful gemist

Quinns haatgevoelens richting Brooke keren zich tegen haar als zij Quinn confronteert met haar wandaden. De wereld van Ridge staat op zijn kop als een onverwachte bron schokkende informatie prijsgeeft.

Quinn is Bill aan het pushen om haar de waarheid te vertellen over wat er met Brooke is gebeurd. Wyatt naar zoekt raad bij Liam over hoe in erg hij met Sally heeft gekwetst door een terug te op tv komen bij het Flo.

Bill is in het ziekenhuis bij Steffy en voelt zich vreselijk schuldig. Shauna zit in tweestrijd met haar geweten terwijl ze zich voorbereidt op de huwelijksceremonie? Quinn zweert dat door Brooke films kijken met ondertiteling gratis van boeten voor haar bemoeienis een op tv met haar huwelijk tijdens met Eric.

De cast van 'The Bold' blikt terug op memorabele afleveringen. Shauna zit in tweestrijd met haar geweten terwijl ze zich voorbereidt op de huwelijksceremonie. Liam haast zich naar het ziekenhuis en hoort nog net hoe Herhaling bold and beautiful een verklaring geeft over h The Bold and the Beautiful is een Amerikaanse soapserie.

De serie draait om de families Forrester en Spectra, herhaling bold and beautiful.

Meer uitzendingen van The Bold And The Beautiful

Quinns haatgevoelens richting Brooke keren zich tegen haar als zij Quinn confronteert met haar wandaden. Als Brooke en Quinn elkaar tegenkomen, houdt niemand zich in. Quinn is Bill aan het pushen om haar de waarheid te vertellen over wat er met Brooke is gebeurd.

Ridge voelt zich ongemakkelijk als hij zich opeens flarden herinnert van zijn nacht met Quinn maakt het Eric en Ridge heel duidelijk dat ze geen stapje terug doet, zeker niet voor Brooke. De relatie tussen Steffy en Finn heeft een onverwachte wending genomen. De hel breekt los als Brooke ontdekt dat Shauna en Ridge gezoend hebben, herhaling bold and beautiful.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org