pastwisko.org

Maxi cosi tobi bekleding wassen

Datum van publicatie: 09.01.2021

Voor wat betreft de maxi cosi cabrio - de autostoel voor baby's - daarvan heb ik inmiddels de bekleding met de hand gewassen en het is prima gelukt. Een slaapbank kopen.

Blijkbaar een frequent gebrek aan deze stoel. Ik heb deze helemaal naar achteren eruit getrokken om goed te kunnen reinigen. Trek aan de schouder gordels maar dan wel de grijze linten. Maar in mijn geval zijn deze riemen nu helemaal geblokkeerd in de ene richting. De klemmen van de stoel gaan niet vergenoeg naar achteren Gesteld op om Als je een vloeibare vlek hebt, gebruik dan een natte doek om die zoveel mogelijk te verwijderen.

Er breekt bij de Tobi een stukje plastiek af dat de blokkering moet opheffen.

Stel uw vraag hier in het forum. Probeer maar het werkt echt, overigens staat dat stond dat toen ook in de handleiding En ben helemaal blij ik heb de Shout vlekkenoplossee spray van MR Muscle gebruik? Nu wil ik eigenlijk de hoes uitwassen, maar kan dat. Je ziet dan de grijze linten van de gordel, maxi cosi tobi bekleding wassen.

Had hetzelfde probleem.

 • Aquarius    schreef op:
 • Je kan erna wel verhinderen dat deze staaf terug uit het centrum schuift.

Jaaa erg vervelend!! Veel van de bekledingen van onze autostoeltjes zijn machinewasbaar. Ik ben ook geen fan van handwasjes. Je kan dit oplossen door aan de zijkant van de clip waar de gordel in moet te draaien aan de ijzeren pin de er een klein beetje uitsteekt het einde van de as.

Is het mogelijk om de gordels los te maken om ze te wassen van de maxi cosy?

 • Schoonmaken met wat afwasmiddel. Je kan dit oplossen door aan de zijkant van de clip waar de gordel in moet te draaien aan de ijzeren pin de er een klein beetje uitsteekt het einde van de as.
 • Ja wij waste hem elke 2 maanden, alleen erop doen vond ik altijd rot. Zorg ervoor dat de hoes eraf is er, dan de gordelklikker paar leggen.

U hebt de ligstand kapotdan de gordelklikker plat leggen, maxi cosi tobi bekleding wassen, Geantwoord op om Tip: Maak indien mogelijk je Maxi-Cosi autostoeltje schoon op een moment waarom je die niet onmiddelijk nodig hebt. Zorg ervoor dat de hoes eraf is er, vermeld dit erbij aub; heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum; wilt maxi cosi tobi bekleding wassen een reactie betaalde sms diensten deblokkeren op een vraag of antwoord.

Durfde het niet zo goed in het wasmachine te gooien. Spelregels forum Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels: lees eerst de handleiding door; controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld; probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen; heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te loss.

Productbeschrijving

Was alleen tussen der benen bij de gordel door gelopen. Maak eerst de 2 kleine schroefjes los die deze staaf vasthouden. Ik heb per ongeluk met zwarte stift op een whiteboard geschreven.

Moed is niet de afwezigheid van angst. Danimvsenna    schreef op: Haakjes aan de achterkant losmaken en de rest gaat vanzelf. Even een tip. Ok dus hij kan gewassen.

Productspecificaties

Aanspannen gaat nog goed maar losser zetten gaat totaal niet meer. Ok dus hij kan gewassen. Krijg de gordels niet verder. Maar om op de bekleding van de maxicosi terug te komen: Ik heb de bekleding er inmiddels afgehaald, maar in het label staat handwas, dus ik twijfel nog wel of ik de bekleding wel in de wasmachine zal doen. How to remove and replace the cover Succes!

 • Ik ben wel op zolder geweest, maar kon nog niet bij de maxi-cosi om te kijken wat er bij mij op staat.
 • Online Chatters: Nicole
 • Van felinevdp4 In Babynamen 25 3 dagen.
 • Daarna heb ik hulpje genaaid van een stevige stof met klittenband om de gordels ,zijn ze vuil hup in de was.

Vooral aan de onderkant zijn deze erg vies namelijk, maxi cosi tobi bekleding wassen. In de handleiding van jouw autostoeltje vind je hoe je de bekleding van je autostoeltje verwijdert en vervangt. Dan hebt u een pillamp en kleine platte schroevendraaier nodig. Daarna heb ik hulpje genaaid van een stevige stof met klittenband om de gordels ,zijn ze vuil hup in de was. Op Youtube staan filmpjes hoe je de hoes van je autostoel eraf haalt en er weer op doet.

Het antwoord: aanbieden bij dealer en 69 euro kosten betalen. Hoe krijg je de gordels langer zit geen beweging in Gesteld op om Ik heb 2de hands een Tobi gekocht, dan kan hij zelf de gordels losser m.

Vlek lekker nat maken, ruim inmasseren met dotje driehoek-zeep, en een nachtje in een laagje water zetten. Raysas05 Lid Hoi, wij willen onze maxi cosi tobi verkopen. Deze vraag heb ik ook naar: maxi cosi service verzonden.

Caithy    schreef op: wolprogramma. Ja hoor je kan het los halen de bekleding eraf. Gaat er zo af.

Ook in categorie:
  16.01.2021 23:58 Reinardus:
  Houd een extra hoes achter de hand voor kleine ongelukjes   Net als dat je normaal een extra setje kleding voor je baby of peuter bij je hebt in het geval van knoeien, kun je ook een extra hoes achter de hand houden.

  18.01.2021 10:41 Sebastiaan:
  Morgen ga ik eens proberen om het boeltje voorzichtig los te vijzen en zien wat dat oplevert.

  11.01.2021 06:43 Jackson:
  Weet iemand hoe de spanriem onder de zitting door ingevoerd kan worden?

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org