pastwisko.org

Robin mobile geen internet buitenland

Datum van publicatie: 22.02.2021

Mobiel internetten kan ook. Reviews   23 Schrijf een review Filter op:. Kan ik ook eSIM kiezen?

Robin Mobile, Is het beste wat me is overkomen qua mobile telefonie. Inmiddels na 2 jaar en 2x te maken te hebben gehad met de zgn. Je krijgt je inloggegevens vlak nadat je je bestelling geplaatst hebt. Eerste 3 jaar prima internet afgelopen maanden zeer slecht bijna geen internet meer maar is ff kijken naar een andere provider weet iemand hier nog een goede profider.

Abonnement dat alles onbeperkt biedt De tijd is voorbij dat je buiten je bundel kwam bij RM.

Let op : Bellen vanuit Nederland naar een buitenlands nummer in de EU valt niet binnen de bundel? Ben vrijwel een van tattoo tekst ribben vrouw eerste klanten… Ben vrijwel een van de eerste klanten van Robin Mobile en mijn partner een jaar of 2,5.

Let wel op: bij andere providers ligt de maximale 4G snelheid hoger; bij Robin Mobile geldt een maximale downloadsnelheid van 15 Mbps en uploadsnelheid van 2 Mbps.

Wil jij nog alle stappen die ik hierboven heb uitgelegd doorlopen, robin mobile geen internet buitenland. Dat is namelijk wel een must.

 • Alle prepaid verwijderen.
 • Graag hoor ik hier een antwoord op.

Je kan gebruik maken van onze snelle opwaardeerpagina. Met een chatgesprek heb je snel antwoord op je vraag. Robin mobile is voor mij onbezorgd bellen, iets wat ik niet veel doe maar toch, internet werkt gewoon via een betrouwbare partner, helemaal prettig als je veel reist. Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Kan niet beter. Simyo eSIM. Sim Only abonnement.

 • Wél werd ik gebeld door R. Wij zitten al jaren bij Robin Mobile en zou niet meer anders willen.
 • Waarom zo mooi?

Kan ik mijn bestaande nummer meenemen. Ik zie dat je eergisteren via Facebook contact hebt gezocht met de klantenservice. Kan niet beter. Telefonisch ben ik bereikbaar op het mobiele telefoonnummer 06 84 39 25 52 Alvast bedankt voor het in behandeling nemen van mijn verzoek.

Maandelijks opzegbaar transparante lichte advies toevoeging en een betrouwbare goede verbinding, robin mobile geen internet buitenland. Hoe je ons bereikt Wie zijn we. Mobiele abonnementen vergelijken Abonnement met telefoon vergelijken Sim only abonnement vergelijken Onbeperkt abonnement vergelijken Prepaid vergelijken Mobiele providers.

Nieuwe roamingregels vanaf 15 juni

Wél werd ik gebeld door R. Geboortemelder werkt ook op gsm netwerk als het paard gaat liggen krijg ik een belletje. Social media Facebook Twitter. En ze zijn véél goedkoper dan andere providers.

We'll send you an e-mail with instructions to reset your password. Gewisseld met andere telefoon en probleem blijft. Ben je daar doorheen, dan betaal je maar 8 cent per MB. Hi Robin. Dag Servan. Gebruiken als hotspot?

Thuisblijvers

Ik zal hieronder nog advies toevoegen voor als het internet niet werkt in het buitenland. Wij zorgen ervoor dat deze pagina up to date blijft. Bij navraag is de sim bij Robin niet meer te activeren is het nummer komen te vervallen maar

 • Dan heb je al je gegevens direct bij de hand én kun je heel eenvoudig Extra Tegoed of Extra Internet aanschaffen.
 • Dan zijn er namelijk extra kosten aan verbonden.
 • De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon, de drukte op een zendmast en van de dekking in het gebied.
 • Robin raakt met dit gedrag een goede zakelijke klant kwijt met meerdere nummers, die nota bene best meer wil betalen.

Mobiele abonnementen vergelijken Abonnement met telefoon vergelijken Sim only abonnement vergelijken Onbeperkt abonnement vergelijken Prepaid vergelijken Mobiele providers, robin mobile geen internet buitenland. Familie van 6, enige met Simyo bundel en geen internet alhoewel internet in buitenland via instellingen en de website gewoon aanstaat.

Als Simyo klant overstappen op eSIM. Wat jammer dat je niet op alle plekken evenveel bereik had. Beste Maik, Ik heb gelezen dat als je via mobiel internet. En helemaal gratis. De abonnementen zijn enkel bedoeld voor individueel gebruik en zijn geen vervanging of alternatief voor een vaste internetverbinding thuis. Ik heb mijn abo gelijk stop gezet. En hoe zit het met de eu er staat door de hele Eu dus ten allertijden berijk robin mobile geen internet buitenland de Eu Iphone se kpn doorschakelen dan wil ik hem gaan bestellen Ik hoor graag meer er over Mvg Kan ik email krijgen met antwoord alvast bedankt!

Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:.

23 • Slecht

Ik vind de prijs van Robin Mobile erg aantrekkelijk, doch als ik het goed begrijp is het toestel niet te gebruiken in het buitenland? Wél werd ik gebeld door R. Er was gewoon betaald maar werkte niet dus ik snel Nog een keer betaald na dat ik 1,5 uur heb staan wachten op een collega want ik kon niet bellen om uur in de nacht. Wat ook erg handig zou zijn, is als de provider in staat is vanaf hetzelfde rekeningnummer en met dezelfde contactpersoon meerdere abonnementen te beheren.

Social media Facebook Twitter. Dag Henk, dus geen goede combi, als je Robin Mobile bedoelt. Ik ben een digibe.

Ook in categorie:
  26.02.2021 20:15 Laurien:
  Heb het aan iedereen aangeraden en veel kennissen hebben er een abonnement lopen

  28.02.2021 08:48 Wesley:
  Erg slecht en ook door Robin zelf totaal niet goed uitgedacht!

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org