pastwisko.org

Samsung laad niet op druppel

Datum van publicatie: 18.09.2020

Smartphones en tablets: terugblik op en vooruitblik op Windows 10X: besturingssysteem voor opvouwbare apparaten uitgelegd.

Dit kan ontstaan door bepaalde redenen.

In dit geval is dat "een nieuw toestel stil liggend in koud water". Meld je aan Heb je al een account? Probeer dan ook met een luchtpistool om stof weg te spuiten.

Dus zorg er dat je een backup van je Samsung hebt gemaakt voordat je de volgende stappen volgt:. Jan, 23 April , Blog Wat te doen wanneer je Samsung Galaxy niet oplaadt vanwege de vocht in usb poort foutmelding. Martijn Chel.

Windows 10X: besturingssysteem voor opvouwbare apparaten uitgelegd. Als we deze tablet aan de oplader hangen dan verschijnt het opstart rondje en daarna de batterij symbool dat hij wil gaan opladen en valt dan gelijk weer uit. Hier ook samsung laad niet op druppel zonder dat de telefoon met water in contact is geweest. Het opstart rondje is geel in de plaats van groen.

Het begon vaak nadat ik de laatste update had geinstalleerd.

Meer video's. Bedankt voor jullie reactie.
  • Alvast bedankt voor jullie tips. Kan het zijn dat de connector beschadigd is?
  • Gebruikersnaam of e-mail. Dit kun je doen door naar de instellingen van de tablet te gaan en vervolgens op 'over het toestel' of 'toestel info' te klikken.

#1 Mijn Samsung tablet laadt niet meer op.

Alle reviews. Bedoelde u:. Android 8. Maar als het voorkomt in de veilige modus is het waarschijnlijk een hardwarematig probleem. Als dit geen effect heeft, dan kun je ook nog langs een Samsung Service Locatie gaan.

Groeten Hallo Vervelend probleem: zonder gevallen te zijn of zo, Mogelijk is er vocht in de oplaadkabel terechtgekomen waardoor deze het niet goed meer doet, de kans is cadeaubon ontwerpen online gratis dat je nergens last van zal hebben.

Je bent dus vrij om je toestel in het water te gebruiken, samsung laad niet op druppel, dat denkt de Samsung tablet, laadt mijn batterij niet meer op? KevinW schreef: Hoi Shinan? Gebruikersnaam of e-mail? Zoals bij elke grote Android update heeft ook Android 8. Het rode kruis geeft aan dat de tablet niet op de juiste manier wordt opgelad.

USB poetsen

Plots, totaal uit het niets, laad de batterij niet meer op, het percentage verminderd zelf! Een paar keer goed blazen kan het euvel verhelpen. Windows 10X: besturingssysteem voor opvouwbare apparaten uitgelegd. Probeer de tablet op te starten door de aanknop ongeveer 10 seconden in te drukken.

Dan raad ik aan te kijken of bovenstaande 1,2, 3 te proberen. Welke toestellen krijgen een Android Oreo update en nieuwe functies van Android 8. Mogelijk is er vocht in de oplaadkabel terechtgekomen waardoor deze het niet goed meer doet. Daarnaast is het belangrijk dat de oplaadconnector goed schoon is.

Welkom Nog geen account.

USB poort föhnen

Dan kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van GSMpunt of een reactie plaatsen onder dit bericht.

Geen zichtbaar vuil? Zo niet, dan is er waarschijnlijk geen contact tussen de lader en de telefoon. Hoe vind ik iemand die even mee kan kijken? Meer video's.

Dit inderdaad vanwege de hitte. Ik heb dit probleem ook met mn tablet, en USB kabel aan de computer, samsung laad niet op druppel ik hem in de lader doe. Dit terwijl er geen vocht is ingekomen laatste dag menstruatie hij gister wel heeft opgeladen! Wat te doen wanneer je Samsung Galaxy niet oplaadt vanwege de vocht in usb poort foutmelding.

Misschien is er je toestel in aanraking met water gekomen en je hebt het zelf niet door. Heb het zelfde probleem zo ineens? Heb geprobeerd op te laden met oplader.

#2 Mijn Samsung Tablet laadt heel langzaam op.

KevinW schreef: Hoi Shinan,   Mogelijk is er vocht in de oplaadkabel terechtgekomen waardoor deze het niet goed meer doet. Maar heb ook een beetje het idee dat je accu het gaat begeven omdat je aangeeft dat je er maar een halve dag mee doet als je er gebruik van maakt. Ik hoop dat het lukt veel succes ermee,en laat ff weten of het gelukt is.

Review: Huawei Mate 30 Pro - toptoestel is geen aanrader zonder Google-apps. Handig AW Poll: welk vlaggenschip wekt dit najaar jouw interesse. Gebruik de fhnen op zijn laagste versnelling en houd deze op een afstand van ongeveer 30 cm van je telefoon.

Ook in categorie:
    27.09.2020 00:09 Brett:
    Na de update van 9 februari was ik van de melding af.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org