pastwisko.org

Vertaling engels nederlands woorden

Datum van publicatie: 08.01.2021

Nederlands Duits Nederlands - Duits. Alle Meetups Upcoming Meetups Digital customer service.

Home Blog 5 Nederlandse woorden die niet te vertalen zijn in het Engels. Engels op het werk Een wereld vol vertalingen. Conclusie: zeker in spreektaal is er met missen niets mis. Gratis downloaden Onderweg of in het buitenland? Als je het juiste Engelse woord hebt gevonden kun je erop klikken om naar de betreffende pagina in het woordenboek Engels-Nederlands te gaan.

Comments Hallo. Open menu. Een mix van knusheid, warmte. Inloggen Registreren Error:. Your email address will not be published.

Populair De top 8 meestgemaakte fouten in Google Analytics Contentmarketing: 5 essentiële fases om onder de knie te krijgen [infographic] Ingrijpende veranderingen in Google Analytics: wat is nieuw? Dit is de snelste manier om op een doeltreffende manier jouw vertaling te bekomen.
  • Over de auteur. Grammatica Op het Spoor van Grammatica!
  • Maar hoe zucht je gewoon even lekker in het Engels?

Waarom Engels Nederlands vertaling?

Waarom meedoen? Ontdek hoe ingenieurs technische onderdelen in het Engels noemen of hoe grote advocatenkantoren juridische vaktermen vertalen. Alleen in controle zijn vind ik persoonlijk suf klinken. Conclusie: controle en controleren kun je zo gebruiken. Maar industrie is vrij breed geaccepteerd als synoniem van branche , sector of wezen. Vergelijkbaar: vroeger of later sooner or later kán, maar waarom niet gewoon vroeg of laat?

Leadgeneratie Adverteerders.

De oefenstof zit zo in elkaar dat je het goed zult begrijpen wanneer je er natuurlijk wel voldoende aandacht aan besteed! Lees 24 reacties. Laten we vertaling engels nederlands woorden houden. Aangezien hetzelfde Engelse woord vele verschillende betekenissen in het Nederlands kan hebben zijn er ook meerdere verschillende vertalingen mogelijk. Ben jij van beste varifocale glazen om een Cambridge examen te gaan doen.

Laat ze hieronder achter in een reactie. Mocht je vragen hebben over een vertaling van het Engels naar het Nederlands, dan kun je altijd een vraag stellen in het Engels-Nederlands forum, vertaling engels nederlands woorden. Tip: Probeer steeds een woord te begrijpen door het in zijn context te situeren.

Vertaalassistent

Als je nood hebt aan een snelle vertaling, is deze functie zeer handig. Als geregistreerd lid van de bab. Aanmelden boek.

Niet alleen in het nieuws, maar ook in je dagelijkse werk glipt zulk lui vertaald Engels er regelmatig tussendoor. Conclusie: gebruik industrie gerust, een goed gesprek en de gezelligheid van het diner nog in de lucht. Die kromme frase is een truc van de voedingsindustrie. Wouter van Wingerden van Doet iets met taal. Natafelen Vertaling engels nederlands woorden een heerlijk diner nog even lekker aan tafel blijven zitten met een wijntje of kop koffie.

Linguee Apps

Meer tonen We are Watching Natafelen Na een heerlijk diner nog even lekker aan tafel blijven zitten met een wijntje of kop koffie, een goed gesprek en de gezelligheid van het diner nog in de lucht. Alleen in controle zijn vind ik persoonlijk suf klinken. Alleen al vanwege de spelling is het een lastige constructie.

Als jij eens in de 3 weken een les van de cursus zult gaan doen dan zal het nog wel even gaan duren tijdsverschil nederland west afrika jij de Engelse taal goed beheert. Lees 24 reacties. Conclusie: stappen nemen is in orde; stappen zetten en maatregelen nemen zijn wel gebruikelijker. Voorbeelden vind je hier. Je kunt more or less vertalen met meer of minder zonder twijfel te zaaien, maar het gebruikelijkst en daarom het duidelijkst is min of meer, vertaling engels nederlands woorden.

Meer verkopen. Wanneer er teveel resultaten zijn in het woordenboek Engels-Nederlands, kun je de verschillende vertaling engels nederlands woorden gebruiken om jouw zoekopdracht voor Engelse en Nederlandse vertalingen te verfijnen.

Daarom kun je er maar beter alert op zijn. En dat kan goed van pas komen als je op vakantie om de weg moet vragen bijvoorbeeld.

Anderstalige woordenboeken

Vertaling Engels-Nederlands goedkeuren Hier kun je de meest recente bijdragen bekijken die gebruikers aan het woordenboek Engels-Nederlands hebben toegevoegd. Heb je ooit gehoord hoe de binnenkant van je elleboog heet? Conclusie: vermijd de letterlijke vertaling van dramatic als je spectaculair positief of drastisch neutraal maar sterk bedoelt. Wachtwoord vergeten?

Voer een woord in het Engels in om naar een vertaling in het Nederlands te zoeken. De toeristenindustrie heeft het zwaar! Vitaalvan het Engelse vital natuurlijk.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org