pastwisko.org

Afbeelding word opslaan als jpg

Datum van publicatie: 28.02.2021

Het lijkt ons een goed idee om u in contact te brengen met een van onze Office-ondersteuningsagenten. Om van deze afbeelding een bureaubladachtergrond te maken, kun je gewoon rechtsklikken op het bureaublad en kies "Personalize".

Ga vervolgens naar Bestand of de Office Knop, en "Bewaar als". Nu abonneren. In Office op macOS kunt u een foto, diagram, grafiek of vorm opslaan als een apart afbeeldingsbestand.

Hier is het Engelstalige artikel ter referentie. JPEG Bestandsuitwisseling-indeling Vooral geschikt voor afbeeldingen met veel kleuren, zoals gescande foto's. Was deze informatie nuttig? Video toevoegen.

Als je het hele document niet kunt zien, zoom dan even uit in Paint! Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. Plaats antwoord. U kunt de grootte van afbeeldingen wijzigen zonder verlies van kwaliteit van de afbeelding.

Het document opent als pagina in OneNote.

PNG Portable Network Graphics-indeling Verbetert de kwaliteit van afbeeldingen op een website omdat gedeelten van de afbeelding transparant kunnen zijn en de helderheid kan worden gecontroleerd.
 • Verzenden Nee, bedankt.
 • Afbeeldingen en andere afbeeldingen die zijn ingesloten in een Office bestand, worden opgeslagen in het bestand.

Bedankt voor uw feedback.

PNG Portable Network Graphics-indeling Verbetert de kwaliteit van afbeeldingen op een website omdat gedeelten van de afbeelding transparant kunnen zijn en de helderheid kan worden gecontroleerd. Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Plaats reactie. Methode 1 van Nu ga je naar Start, Programma's, Bureau-accesoires, Paint en klik met de linker-muistoets. Typ in het vak Opslaan als een nieuwe naam voor de afbeelding of accepteer de voorgestelde bestandsnaam. Selecteer het gedeelte dat je wilt gebruiken met de "select" tool, waardoor alleen een afbeelding van dat deel van het document overblijft wat je wilt gebruiken.

 • TIFF Een "lossless"-indeling waarbij geen kwaliteitsverlies optreedt wanneer een bestand wordt gewijzigd en opgeslagen. Vind de "Print Screen" toets op je keyboard.
 • Tips en waarschuwingen. Contact opnemen met ondersteuning.

Registreer je gratis. Heb je de toets gevonden en het Word document staat op je scherm, PowerPoint en Excel. Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding die u als een apart afbeeldingsbestand wilt opslaan en klik op Opslaan als afbeelding. Deze functie is beschikbaar in Word, druk dan op de PrtSc toets. PNG Portable Network Graphics-indeling Verbetert de kwaliteit van afbeeldingen op een website omdat gedeelten afbeelding word opslaan als jpg de afbeelding transparant kunnen zijn en de helderheid kan worden gecontroleerd.

Bedankt voor uw feedback.

Was deze informatie nuttig?

Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid. Sla de afbeelding op en je bent klaar! Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. Was dit artikel nuttig?

Het beste antwoord Je kan alle foto's omzetten tot jpg bestand via Zamzar Gewoon naar google gaan en online convertor ingeven en dan krijg je verschillende programma's om je bestanden om te zetten wanneer de of het jpg bv ,ga naar www. Weet jij het antwoord, afbeelding word opslaan als jpg.

Gerelateerde artikelen. Apparaatonafhankelijke bitmap Afbeeldingen worden in alle programma's op precies dezelfde manier weergegeven als in het programma waarin ze oorspronkelijk zijn gemaakt. Meer ideen Hoe kunnen we het nog beter doen.

Vrageninfo

Nog geen account? Hartelijk dank voor uw feedback! Als je de afbeelding opent nadat je deze hebt opgeslagen, heeft het de juiste grootte en is niet wazig bij het inzoomen. Registreer je gratis! PNG Portable Network Graphics-indeling Verbetert de kwaliteit van afbeeldingen op een website omdat gedeelten van de afbeelding transparant kunnen zijn en de helderheid kan worden gecontroleerd.

Open het Word-document, bedankt. In PowerPoint,Word en Exceldigitale inkt en tekstvakken, klik met de rechter-muistoets op het plaatje en kies voor kopiren, wat inhoudt dat veel van onze artikelen meerdere auteurs hebb! Bestanden ondersteunen ' verliesloze ' gegevenscompressie. Het lijkt ons een goed idee om u in contact te brengen met een van onze Office-ondersteuningsagenten. Verzenden Nee? Nog geen account. Over dit artikel wikiHow is een wiki, afbeelding word opslaan als jpg. Weet jij het antwoord!

De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat.

Weet jij het antwoord?

Methode 3 van In PowerPoint,Word en Excel , is de volgende procedure geschikt voor Foto's, vormen, grafieken, SmartArt-graphics, digitale inkt en tekstvakken. Selecteer de map waarin u de afbeelding wilt opslaan.

Rechtsklik vervolgens op elke afbeelding en kies Bewaar als afbeelding? Outlook op de PC kunt u een foto alleen als een afzonderlijk afbeeldingsbestand opslaan. Het lijkt ons een goed idee om u in contact te brengen met een van onze Office-ondersteuningsagenten.

Ook in categorie:
  07.03.2021 16:15 Ilayda:
  Afbeeldingsbestandsindelingen Bestandsindeling Beschrijving PNG Portable Network Graphics-indeling Verbetert de kwaliteit van afbeeldingen op een website omdat gedeelten van de afbeelding transparant kunnen zijn en de helderheid kan worden gecontroleerd. Was dit artikel nuttig?

  03.03.2021 03:52 Chahira:
  Was deze informatie nuttig? Meer hulp nodig?

  09.03.2021 01:56 Jauke:
  Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding die u als een apart afbeeldingsbestand wilt opslaan en klik op Opslaan als afbeelding.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org