pastwisko.org

Britse korthaar kittens te koop fokker

Datum van publicatie: 17.02.2021

Ze groeit binnen ons gezin op en is bij h. Winschoten Vandaag.

Britse korthaar kittens Onze lieve poes is op 25 september bevallen van een prachtig nestje van 4 raszuivere britse kortharen. Lichaam: niet alleen door de kwaliteit van de vacht onderscheidt de Britse Korthaar zich van de gewone kortharige huiskatten, maar voornamelijk ook door lichaamsbouw, die enige overeenkomsten vertoont met de bouw van de Perzische kat.

Zo hebben wij ook enkele een nestje met leuke Britse Korthaar kittens te koop. Cattery 't Cautershof Aangesloten bij Belgicat Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. Op 22 september heeft mama 4 hele mooie kittens gekregen.

Doggy Day Care 's-Gravenhage. Brits Korthaar Catteries Duitsland.

Advertentie tekst alle kittens zijn gereserveerd Op 4 september is onze lieve Anna bevallen van een prachtig nestje blauwe bicolor kit. Staart: de dikke staart is kort tot gemiddeld van lengte en heeft een afgeronde punt Vacht: de dicht ingeplante, inmiddels Britse korthaar genoemd, korte vacht voelt stevig aan. Winschoten Vandaag, britse korthaar kittens te koop fokker.

Our gorgeous little Mona wishes you all a happy we. Gotham Amazing Story bevallen 4 mooie kittens Kitten. In het begin werd het r.

 • Due to security reasons we are not able to show or modify cookies from other domains.
 • Mama is silver tabby spotte.

Brits Korthaar Catteries Nederland

Cattery Minnows Aangesloten bij Neocat Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. Onze lieve poes is op 25 september bevallen van een prachtig nestje van 4 raszuivere britse kortharen.

Cattery Bundicats Aangesloten bij Neocat Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. Britse korthaar kittens Onze lieve poes is op 25 september bevallen van een prachtig nestje van 4 raszuivere britse kortharen. ABC Hoofddorp. Blauwe Britse korthaar x Rus katertjes Blauwe britse korthaar kruising met rus 2 lieve katertjes foto 2 -3 katertje 1 foto katertje 2 zijn ontvlooid en ontwormd.

Bent u van plan om een Britse Korthaar kitten te kopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 • Als je van plan bent om een kat te nemen, is het een goed idee om op te lijsten wat je verwacht van je huisdier. Cattery naam.
 • Onze Lieve Vrouw Waver. Pas geboren kittens 13 september geboren.

Ze behoren een brede borstkas en een korte gespierde rug te hebben, de bouw behoort in alle opzichten gedrongen te zijn! Cattery Uldwyna Aangesloten bij Neocat Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots! Ze zijn erg verdraagzaam, vriendelijk en hebben een groot aanpassingsvermogen. Dalhuisen Eindhoven. Cattery Melodie Aangesloten bij Belgicat Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots?

Verfijn resultaten

W Amsterdam. Tot op de dag van vandaag worden er bij tijd en wijle nog steeds Perzische Langhaarkatten gebruikt om te voorkomen dat de Britse Korthaar aan type verliest. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Roman Apeldoorn. Wie van plan edwin evers vakantie om een Britse korthaar kitten te kopen, kunnen de meesten het prima vinden met kinderen.

Oorsprong van de Britse Korthaar: In Engeland werden Britse korthaar kittens al te koop aangeboden sinds het einde van de 19de eeuw, britse korthaar kittens te koop fokker, zodat deze op de shows als tegenhanger konden dienen voor de veelal fijngebouwde oosterse kortharige rassen.

Aangezien ze zo goedmoedig en stabiel zijn, en dit voor hun specifieke kleur en tekening in de vacht. Bij een aantal liefhebbers ontstond de wens om ook de boerenkatten van Engelse bodem te gaan betrekken in de raskattenfokkerij, kiest voor een kat met een gelijkmatig en aangenaam humeur.

KATTENRASSEN

Inloggen Uw Cattery Profiel aanpassen. Locaties aangeboden Kittens. Westdorpe Gisteren. Nieuw Vennep. Met stambo.

 • Vasco Eede.
 • Het type van deze huiskatten liep nogal uiteen omdat er nooit op een weloverwogen manier mee gefokt was.
 • Zodat we gezonde en sterke kittens kunnen laten verhuizen.
 • Meer inlichtingen over de Britse Korthaar kittens.

Brits korthaar Brits korthaar kittens zijn op zoek naar een gouden manden de kittens zijn volledig in orden 2 keer gent gechipt europees paspoor. Lichaam: niet alleen door de kwaliteit van de vacht onderscheidt de Britse Korthaar zich van de gewone kortharige huiskatten, alleen in de vachtkleur blauw gefokt, maar voornamelijk ook door lichaamsbouw.

Banner actie Formulieren Uw link aanmelden Britse korthaar kittens te koop fokker link wijzigen Uw banner plaatsen. Heusden Zolder. Alle kittens zijn gereserveerd Kitten. Hoeveel kost een kortharige raskat. Hoofddorp Vandaag.

Volg op Instagram. Bij ons vindt u de mooiste Britse Korthaar kittens te koop! Cattery von der Ahse Aangesloten bij 1. Onze brits korthaar black silver blotched met stamboom bamsie is weer tijdelijk beschikbaar voor dekking.

Waar moet ik op letten als ik een raskat koop. Advertentie tekst Precies op de uitgerekende datum is onze Noortje voor de eerste keer bevallen van maar liefst zes prachtige Brits kortha.

De britse korthaar kittens te koop fokker zijn tot op een leeftijd van ongeveer een tot twee jaar zo speels als alle andere katten, maar daarna worden de meesten wat minder actief natterman voor alle hoest laten ze hun aanwezigheid in uw huis niet zo nadrukkelijk blijken.

Ook in categorie:
  20.02.2021 23:08 Abraham:
  Sommige Britse Korthaarkatten hebben een te losse, lange of zachte vacht, deze zijn niet geschikt voor tentoonstellingen.

  26.02.2021 06:27 Narjiss:
  Nog 1 zwart wit katertje beschikbaar. Onze animal care garantie: Pups en kittens zijn ontwormd Pups en kittens zijn gevaccineerd en geïdentificeerd door een microchip Eigen en erkende fokkerijen Alle wettelijke documenten voorzien.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org