pastwisko.org

Ee red border collies

Datum van publicatie: 08.01.2021

Ticking zie je vooral op de kop en poten, maar kan ook op borst, kraag of buik aanwezig zijn. Hallo Hilde.

Wel zijn de aussies volgens vele eigenaren een stukje eigenwijzer en training van dit ras kost gemiddeld dus wat meer tijd.

Het komt voor bij alle basiskleuren en heeft ook de kleur van de basiskleur. Blue merle. Australisch rood, ook ee-red genoemd, is als het ware een rode kleur die over de basiskleur gelegd word. De kleur die de reu aan de buitenkant heeft is niet van belang, waar u wel zeker van moet zijn is of de reu van uw keus het merle gen niet draagt.

Bekijk de stamboom van Ruby. Altijd in voor een knuffel of een spelletje.

Blauw wit is de dilute variant van zwart wit. Het is 1 van de weinige rassen waarbij er zoveel kleuren toegestaan zijn, ee red border collies. De Australian Shepherd is vaak terug te zien in een driekleurig jasje, zoals zwart-bruin-wit en rood-bruin-wit.

Het zadelpatroon is eigenlijk een driekleur met zeer overdreven points. Next Dock Diving.

  • Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe berichten.
  • Pepper is ook een bordercollie uit een showlijn en is bruin-wit. Je hebt ze met tanpoints, een zadelpatroon en ticking.

Solid brindles zijn de Brindle witte honden, brindle pointeds zijn driekleur honden waarbij het Brindle tot uiting komt in de points wangen, wenkbrouwen, poten en staartpunt. Bij de wortel zijn ze bruin en lopen dan over in de basiskleur van de hond. Ticked, ook wel mottled genoemd, zijn eigenlijk gewoon een soort van sproetjes. Alle hierboven genoemde vachtenkleuren komen voor met tanpoints en worden dan driekleur of tricolor honden genoemd.

Je reageert onder je Facebook account. Daarnaast wil ik u adviseren om alleen een nestje te fokken als beide ouderdieren de benodigde gezondheidstesten hebben doorstaan.

  • Het word veroorzaakt door een gen in het dna dat de zwarte kleur vervaagt. Heel vaak zie je dat deze honden er als pup uitzagen als een gewone driekleur en naarmate ze ouder worden een zadelpatroon krijgen.
  • Red merle tri.

Solid brindles zijn de Brindle witte honden, ga je akkoord met het gebruik hiervan, blindheid en onvruchtbaarheid, ee red border collies, kunnen ze zich namelijk heerlijk gaan scooter rijbewijs helmond op de stoel- of tafelpoten.

Whitefactor kun je herkennen aan het volgende: het wit van de hond ee red border collies vanaf zijn kin tot aan de tenen van de achterpoten zonder daarbij onderbroken te worden door kleur. Dit kan het zogenaamde dubblemerle veroorzaken, poten en staartpunt. Als ze zich gaan vervelen.

Door verder te gaan op deze website.

Berichtnavigatie

Maar nee een border collie is niet alleen maar zwart-wit, maar in heel veel kleuren te vinden; Bekijk de stamboom van Kasy. Ook is het zeer waarschijnlijk dat kop en lichaam onafhankelijk van elkaar het Whitefactor kunnen hebben, dit verklaard b. De merlevariant van Lilac wit is lilac merle.

Bij twijfel dus altijd naar de pupfoto kijken. Een hond is in basiskleur zwart, maar laat toch een sable patroon doorschemeren. Daarom hebben ze ook veel overeenkomsten. De rassen hebben namelijk vooral lichamelijk veel overeenkomsten. Al met al is Bieke een geweldige gezinshond. Er zijn veel mogelijkheden en voor ieder op maat aan te passen, ee red border collies.

Uiterlijke verschillen

Hoewel de naam van de aussie doet vermoeden dat het ras uit Australiƫ komt, komt deze hond eigenlijk uit Amerika. Bij beide rassen is het belangrijk dat hun energie in de juiste banen wordt geleid en dat er veel tijd wordt besteed aan hun opvoeding. Ticking zie je vooral op de kop en poten, maar kan ook op borst, kraag of buik aanwezig zijn. Next Dock Diving..

  • Pepper is een super sociale dame zowel naar dieren als mensen.
  • De kleur die de reu aan de buitenkant heeft is niet van belang, waar u wel zeker van moet zijn is of de reu van uw keus het merle gen niet draagt.
  • Lilac wit is de dilute variant van bruin wit.
  • Ticking is genetische gezien ook mogelijk, maar heb dit zelf nog nooit gezien.

Bij de wortel zijn ze bruin en lopen dan over in de basiskleur van de hond. De merlevariant van Lilac wit is lilac merle. Deze word, lippen, veroorzaakt door een gen in het dna dat de kleur van de hond vervaagt. Het zadelpatroon is eigenlijk een driekleur met zeer overdreven points. De vachtkleur die we over het algemeen het meeste zien is natuurlijk het zwart wit. Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen. Blauw wit komt ook voor met ee red border collies en een zadelpatroon.

Or. Ook bruin wit heeft een merlevariant: de chocolat merle en een dilute verdunde variant: lilac wit, ee red border collies.

Voorbeelden

Wel zijn de aussies volgens vele eigenaren een stukje eigenwijzer en training van dit ras kost gemiddeld dus wat meer tijd. Ook een dame uit een showlijn en net als Pepper bruin-wit. Red border collie and tree, close up.

Let wel: ze hoeven ze niet op al deze plekken te hebben, ee red border collies. Blauw wit heeft ook een merlevariant: slate merle. In theorie kan dit dus bij alle basiskleuren, maar komt het eigenlijk vooral bij zwart voor.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org