pastwisko.org

Google maps geschiedenis wissen

Datum van publicatie: 28.02.2021

Selecteer het prullenbakpictogram naast een resultaat in het linkse geschiedenisvenster. Wanneer is het het drukst in de supermarkt, dierentuin, pretpark en overige plaatsen en attracties? Geschiedenis verwijderen in Waze-kaarten Waze is mijn go-to-app voor het vermijden van verkeer en politie in het grotere gebied van Los Angeles.

U kunt dit doen door van links naar rechts te vegen of door op de drie lijnen in de linkerbovenhoek te tikken. Selecteer een item en vervolgens het trach-pictogram in de rechterbovenhoek van de kaart. Als je alleen maar een bereik wilt verwijderen, tik dan op de laatste optie in dit menu en voer je start- en einddatums, gevolgd door "Doorgaan.

Het kan ook een privacyprobleem zijn, afhankelijk van wat u van plan bent. Kun je voor en na het wissen de gebruikte opslagruimte bekijken. Het beeld is op mobiel iets anders.

Ja Nee. Als je dat cool vindt, vink dan het vakje 'Ik begrijp het en wil je verwijderen' aan en tik op 'Verwijderen'. Mogelijk bent u ook genteresseerd in: Hoe Robux gratis te krijgen Hoe krijg je gratis V-Buck bij Fortnite Hoe te weten of een geblokkeerd nummer u heeft gebeld Hoe toegang te krijgen tot Fortnite private servers Hoe converteer je een foto naar PDF vanaf je mobiel Hoe Procreate gratis te downloaden, google maps geschiedenis wissen.

Er is een constant compromis tussen het optimaal google maps geschiedenis wissen van webtechnologien en het overgeven van uw persoonlijke gegevens. Elke webapplicatie of -functie gebruikt en verzamelt vaak persoonlijke gegevens en gebruikt deze voor eigen gewin.

Maps 'Navigation History verwijderen Het verwijderen van je navigatiegeschiedenis is een beetje moeilijker, omdat je niet alles in één klap kunt verwijderen: je kunt alleen afzonderlijke items verwijderen. Selecteer de drie lijnen links bovenaan om toegang te krijgen tot het menu. Hier ziet u hoe u uw locatiegeschiedenis van Google Maps kunt bekijken en verwijderen.

Klaar en klaar. Gelukkig kun je dit handmatig legen en wissen in iOS. Om de informatie te vervolledigen, zal ik met plezier uitleggen hoe ik de chronologie van de posities kan verwijderen, dat wil zeggen de lijst met plaatsen die Google automatisch bijhoudt, als de service is ingeschakeld, elke keer dat ik naar een andere plaats ga. Alle nieuwe functies in macOS Catalina. Selecteer 'Uw tijdlijn'.

 • U zou kunnen veronderstellen dat het hoofdscherm van de Alexa-app u eerdere bevelen toont die u hebt opgeroepen. Hoewel velen van ons nog steeds naar deze gegevens verwijzen als locatiegeschiedenis, heeft Google het een paar jaar geleden gewijzigd in Uw tijdlijn.
 • U kunt de locatiegeschiedenis verwijderen via de interface web Vanuit Google Maps dus vanaf de pc moet u eerst verbinding maken met de hoofdpagina van de service, toegang krijgen tot uw Google-account indien nodig , klik op de knop met de drie lijnen horizontaal in de linkerbovenhoek en selecteer in het menu dat wordt geopend het item Geschiedenis. Hiermee wordt het bijhouden van locaties voor al uw apparaten onbeperkt onderbroken totdat u het weer inschakelt.

Ga naar Locatiegeschiedenis en schakel deze uit. Ik kan geen antwoord voor je geven, het menu met drie stippen selecteren en Verwijderen selecteren? Creatieve stop 10 Min. Tik in de zoekbalk bovenaan op Meer Activiteit verwijderen op basis van, google maps geschiedenis wissen.

Ja Nee. Adverteren op appletips.

Google Maps zoekgeschiedenis verwijderen doe je zo

Dezelfde waarschuwing verschijnt van boven - vink het vakje aan en tik op "Verwijderen". U kunt als volgt gegevens verwijderen.

Plaatsen uit uw Google Maps-geschiedenis verwijderen Locaties die u heeft gezocht, kunnen uit uw Google Maps-geschiedenis worden gewist.

Dat was precies wat ik vandaag wilde doen met deze gids google maps geschiedenis wissen mij. Of u kunt uw locatiegeschiedenis van Google Maps verwijderen door Instellingen te selecteren en Alle locatiegeschiedenis te verwijderen. Schakel Locatie naar uit, google maps geschiedenis wissen. Deze video-zelftudie van eaycomputercoach laat zien hoe je eenvoudig foto' kunt toevoegen aan e-mailadreen.

Oorpronkelijke chermopname werd oorpronkelijk gentroduceerd op Android 4. Geef vervolgens de begin- en einddatum van het referentietijdinterval op door op de items te tikken casa y finale .

Hoe u de locatiegeschiedenis van Google Maps kunt bekijken

Als u daarentegen alleen bepaalde dagen wilt verwijderen, selecteert u na het bezoeken van de locatiegeschiedenispagina zoals ik hierboven heb aangegeven de referentiedag via de vervolgkeuzemenu's jaar , mijn y dag linksboven en druk vervolgens op de knop met vuilnisbak aanwezig in het menu dat wordt geopend en selecteer de optie Dag verwijderen.

Schuif van daaruit het menu open door van links naar rechts te vegen of door op de drie lijnen in de linkerbovenhoek te tikken. Klik vervolgens op de knop met de drie lijnen horizontaal in de linkerbovenhoek en kies in het geopende menu het item Zoek geschiedenis. Selecteer in de rechterbovenhoek van het hoofdpositiegeschiedenisscherm instellingen in het menu dat wordt geopend en raak vervolgens de tekst aan Bereik verwijderen Locatiegeschiedenis.

Volledige geschiedenis verwijderen: Kies Onbeperkt onder 'Verwijderen op basis van datum'.

 • Kies vervolgens de optie kaarten uit het vervolgkeuzemenu alle producten en gebruik de velden op het scherm om het tijdsbestek te definiëren waaruit de geschiedenis moet worden verwijderd.
 • Hoewel het misschien verraderlijk klinkt, is de locatiegeschiedenis een noodzakelijk onderdeel van Google Maps en kan het nuttig zijn.
 • Hoewel ik mijn instructies slaafs heb opgevolgd, is er iets dat je nog steeds niet erg duidelijk is?
 • Of u kunt uw locatiegeschiedenis van Google Maps verwijderen door Instellingen te selecteren en Alle locatiegeschiedenis te verwijderen.

Als u deze website blijft gebruiken zonder uw cookie-instellingen te wijzigen rode vlekken nek jeuk op "Accepteren" klikt, vink dan het vakje 'Ik begrijp het en wil je verwijderen' aan en tik op 'Verwijderen'.

Tik op je profielfoto of initiaal    Instellingen  Maps-geschiedenis. Heb je een smartphone of tablet Androide. Als je dat cool vindt, geeft u hier toestemming voor. Selecteer uw tijdlijn. Kun je voor en na het wissen de gebruikte opslagruimte bekijken. Kies dan de stem Kaarten geschiedeniszoek google maps geschiedenis wissen plaatsen in de geschiedenis die u wilt verwijderen en druk op "X" naast en selecteer het item verwijderen in het vak dat wordt geopend, google maps geschiedenis wissen.

Individuele vermeldingen bewerken of verwijderen uit uw Google Maps tijdlijn

Tik op de 'X' naast een willekeurige locatie en je wordt gevraagd om te bevestigen. Er wordt een waarschuwing weergegeven waarin staat dat dit niet ongedaan kan worden gemaakt en dat dit van invloed kan zijn op apps die afhankelijk zijn van uw locatiegeschiedenis. Ik wens u, zoals altijd, veel leesplezier en ik wens u het allerbeste!

Tegelijkertijd maakte Google het gemakkelijker om deze gegevens te bekijken, google maps geschiedenis wissen, te bekijken en te beheren.

Tik op de 'X' naast een willekeurige locatie en je wordt gevraagd om te bevestigen. Selecteer het item op het scherm dat momenteel wordt weergegeven google en dan dat Google-account.

Ook in categorie:
  07.03.2021 00:55 Fernanda:
  Google Maps Helpforum Engelstalig Forum.

  01.03.2021 02:44 Maran:
  U kunt de locatiegeschiedenis verwijderen via de interface web Vanuit Google Maps dus vanaf de pc moet u eerst verbinding maken met de hoofdpagina van de service, toegang krijgen tot uw Google-account indien nodig , klik op de knop met de drie lijnen horizontaal in de linkerbovenhoek en selecteer in het menu dat wordt geopend het item Geschiedenis. U kunt dit doen door van links naar rechts te vegen of door op de drie lijnen in de linkerbovenhoek te tikken.

  04.03.2021 01:26 Caitlin:
  Hoewel ik mijn instructies slaafs heb opgevolgd, is er iets dat je nog steeds niet erg duidelijk is? Ik wens u, zoals altijd, veel leesplezier en ik wens u het allerbeste!

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org