pastwisko.org

Ombouwen elektrische fiets naar driewieler

Datum van publicatie: 29.12.2020

De elektrische driewieler wint steeds meer aan populariteit. Op werkdagen voor besteld, morgen in huis De specialist om uw eigen fiets elektrisch te maken 30 dagen niet goed, geld terug.

Dutch ID. U heeft een lage instap- of driewielfiets die nog technisch in orde is maar u wilt graag  elektrische ondersteuning? Daar heeft fietsunie een oplossing voor. Bij deze optie wordt je bestaande fiets omgebouwd tot driewieler.

Bekijk hier een korte video van een door ons omgebouwde Flyer C5 elektrische fiets naar driewieler met als extra's een grote bagagemand, stokhouder en slot verzet naar het voorwiel.

Adres Leemansweg 22 info tworby.

Driewieler voor volwassenen Opzoek naar een driewieler voor volwassenen, ombouwen elektrische fiets naar driewieler, maar u wilt niet te veel geld uitgeven.

Het voorwiel vervangen door 2 extra wielen die je in op je fiets kan plaatsen. Met de Tworby kunt u uw gewone elektrische fiets ombouwen naar een 3wieler? Zet de versnelling in de laagste stand en gebruik in eerste instantie de trapondersteuning niet.

De lage instap zorgt ervoor dat u zeer gemakkelijk op- en afstapt.

Middels een meegeleverd hulpstuk wordt het slot gemonteerd op de nokken van de voorvork en kan de fiets weer op slot worden gezet. Door het achterwiel uit de tweewieler te halen en de Tworby module terug te plaatsen, is uw fiets vakkundig en snel omgebouwd tot stijlvolle driewieler.
  • De drie wielen houden je wel in evenwicht.
  • Omschrijving Specificaties Video Dit is de Tworby, hét product als u  langer ,  gezonder ,  veiliger  en  duurzamer  mobiel wilt blijven.

Ombouwset naar driewieler. Functioneel Voor analyse, social media en het verbeteren van de website. Video kan niet worden geladen Deze functionaliteit werkt helaas niet zonder het gebruik van cookies. Created by. Green Drive is importeur en leverancier van hoogwaardige elektrische fiets ombouwsets deze leveren wij ook als compleet pakket voor zelf montage om je fiets elektrisch te maken.

U betaalt daardoor meer dan whatsapp geschiedenis terughalen iphone de fietsen waarbij de motor in  het voorwiel of onder de trapas zit!

Of is er iemand in uw omgeving die zijn of haar fiets wilt laten ombouwen. We zien dat je een verouderde browser gebruikt. Een groot en belangrijk pluspunt is dat de Opus-3 module aanzienlijk goedkoper is dan een nieuwe driewieler of scootmobiel. Standing Wheels zijn de vaste zijwiel-optie, ombouwen elektrische fiets naar driewieler.

Een driewieler kan ook sexy zijn – Bouw je eigen fiets om

Axa Sprint LED koplamp. Wat nu? Laat u zich gerust informeren door één van onze specialisten onder het genot van een kopje koffie. Iemand die vaak korte stukken rijdt en de accu vaak oplaadt heeft een andere type accu nodig dan iemand die af en toe langere stukken fietst.

Meer weten. Heb je geen evenwichtsproblemen, dan is dit je beste optie? Volledig aanpasbaar Het E-Drive systeem dat Fietsunie op uw fiets installeert kenmerkt zich door de veelzijdigheid en het eenvoudige ombouwen elektrische fiets naar driewieler gemakkelijke gebruik. De aanpassingen kunnen zowel op gewone fietsen als op de meeste e-bikes geplaatst worden.

Alle frame maten tussen 49 en 61 cm.

Driewieler voor volwassenen

De afstand die u kunt afleggen met het E-Drive systeem is circa 80 kilometer. Fietsunie kan iedere lage instap- of driewielfiets ombouwen.

Dit kan aanmerkelijk goedkoper zijn dan de aanschaf  van een nieuwe driewieler. Ook deze set is uitgerust met hydraulische velgremmen. Copyright Green Drive ombouwset elektrische fiets Alle rechten voorbehouden.

Fiets de eerste keer niet te lang, geef je zelf de tijd rustig te wennen en de ombouwen elektrische fiets naar driewieler te verwerken. Het nadeel is dat je niet meteen een trendy model kan vinden in de standaard modellen? Noodzakelijk Voor analyse en een redelijk werkende website! Het totale design skechers memory foam shoes reviews een lust voor het oog. Uw elektrische fiets om laten bouwen door Stella Wij hebben bij Stella een elektrische Driewieler die u kunt uitproberen.

Zorg dat je weet hoe je moet remmen en houd de handen bij de remmen. Welkom Gast. Dan kan Fietsunie dit direct voor u vervangen, ombouwen elektrische fiets naar driewieler. Stel uw eigen Tworby samen Vind een dealer bij u in de buurt Dealer omgeving Vraag een brochure aan Veel gestelde vragen Algemene voorwaarden Privacy policy Disclaimer Sitemap. Een groot en belangrijk pluspunt is dat de Opus-3 module aanzienlijk goedkoper is dan een nieuwe driewieler of scootmobiel.

Hoofdnavigatie

Onze fietsenwinkels. Dit kan aanmerkelijk goedkoper zijn dan de aanschaf  van een nieuwe driewieler. Middels een meegeleverd hulpstuk wordt het slot gemonteerd op de nokken van de voorvork en kan de fiets weer op slot worden gezet.

Omschrijving Specificaties Video Dit is de Tworby, ht product als u  langer ,  gezonder ,  veiliger  en  duurzamer  mobiel wilt blijven. Je bestaande smart tv app philips worden vervangen door Hydraulische schijfremmen De gebruikte materialen zijn onder andere hoogwaardig RVS, rechtse schroe?

De module wordt op de plaats van het verwijderde achterwiel gemonteerd zonder dat er gelast of gezaagd behoeft te worden, ombouwen elektrische fiets naar driewieler.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org