pastwisko.org

Restaurant de waegh monnickendam

Datum van publicatie: 09.01.2021

Maar bij het serveren kreeg ik van een personeelslid een bijdehante opmerking in de trant van: dat het maar een uur duurde en dat het nou eenmaal niet sneller kan. Datum van bezoek: juni

Pools 1. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Helaas was de ontgoocheling groot. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Grote parkeerplaats bet buiten het centrum.

Meer weten over Caf Restaurant De Waegh. De bediening aller vriendelijks toch een aardige fooi gegeven, genoten van een entrecote met een goed glas wijn. Heerlijke avond, zij kon er niets aan doen. Beoordeeld op 13 juni via mobiele applicatie Slechte service. Schrijf een beoordeling.

Na een aantal happen vond ik een haar in mijn Ossenhaas. Beoordelingen
  • Misschien niet heel erg veel keus maar wat er op het menu stond was erg lekker.
  • Datum van bezoek: juni

Drankenkaart

Zeer zeker aan te bevelen. Bekijk alle nieuwe bedrijven in Monnickendam. Beoordeeld op 9 september via mobiele applicatie Ongeïnteresseerd personeel. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien.

Service Afhalen. Er werd aangegeven dat dit niet herbegraaf was. Minimum: 1 , Maximum:

Deel nog een ervaring voordat je gaat. Monnickendam is een prachtig stadje. Je kunt geen voorbeeldweergave van deze video bekijken. Schrijf een beoordeling? Heerlijk gegeten in deze prachtige locatie.

Meer informatie

Gisteren gegeten. Nadat een foute rekening op onze tafel werd gekwakt, hebben we betaald en was ik blij weg te kunnen. Meer beoordelingen bekijken. Snap helemaal niet waarom mensen zulke slechte recensies schrijven.

Verleende aanvraag omgevingsvergunning, hoefden niet lang te wachten en er werd steeds gevraagd of het voldoende was en of het naar wens was.

Gisteren prima gegeten bij dit restaurant, de gerechten die geserveerd waren heerlijk en ruim voldoende, sfeervol, restaurant de waegh monnickendam.

Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam, genoten van een entrecote met een goed glas wijn. Uitstekend Hele leuke ambian.

Heerlijke avond. Spaans 6.

De lekkerste koffie in

Misschien niet heel erg veel keus maar wat er op het menu stond was erg lekker. Werkzame personen. De afgelopen weken hier een paar keer wat gedronken. Lekkere wijnen. Bij de vis kregen we een frisse salade en lekkere huisgemaakte patat.

Er zijn nieuwere beoordelingen voor De Waegh. We hebben voornamelijk salades slaapkamer op zolder maken. Everything was pleasant.

Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer en is gelegen in Monnickendam in de gemeente Waterland. Beoordeeld op 28 oktober via mobiele applicatie Mooie plek, wel wat tochtig. We were very well received in this nice place where we have eaten mosselen and drunk nice wine.

Italiaans Beoordeeld op 12 februari via mobiele applicatie Heerlijk gegeten op de gewaagde woensdag.

Prachtige locatie

De baas, vooral samen met ze vrouw waren maar wat aan het kibbelen, en omdat ik 10 minuten voor sluiting kwam werd ik weggekeken. Ondanks het feit dat zowel binnen als buiten alle tafeltjes vol waren, was de bediening snel, secuur en vriendelijk.

Drankje en locatie was super! Telefoon Website www.

Bediening erg matig, hielden ons niet in de gaten of we iets wilden bestellen. Heel goed De beste attracties in de buurt Alles weergeven.

Ook in categorie:
    10.01.2021 11:38 Oege:
    Na een dag zeilen een mooi einde. Vriendelijke vlotte bediening, absoluut een aanrader.

    18.01.2021 04:28 Graciella:
    Vriendelijke vlotte bediening, absoluut een aanrader.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org