pastwisko.org

Whatsapp terugzetten iphone google drive

Datum van publicatie: 13.01.2021

Nieuwste artikelen TOP 5 De beste producten voor jouw thuiswerkuitrusting op een rij! Je kunt in WhatsApp instellen dat er een back-up van je gegevens wordt gemaakt in Google Drive.

Wanneer je WhatsApp downloadt op je nieuwe Android telefoon, kun je zo lekker makkelijk al je WhatsApp data overzetten. Toggle navigation. Oplossingen voor problemen bij het maken van een back-up Zorg dat er een Google Drive account is toegevoegd aan je telefoon.

Met abonnement Los toestel. Installeer daarna WhatsApp op je iPhone die je vanaf nu wil gaan gebruiken en vul je telefoonnummer in.

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo. Geef ons jouw mening. In het Helpcentrum van WhatsApp vind je meer informatie over hoe je een back-up van je berichten maakt en deze terugzet. Je kunt back-ups stopzetten en verwijderen, vooral in gevallen waarin ze een back-up van gegevens op Google Drive hebben. Mensen zijn op whatsapp terugzetten iphone google drive naar tips waarmee ze alle gegevens van WhatsApp vanuit Google Drive kunnen herstellen, maar je kunt de bestanden in de back-up niet bekijken.

Bij de rest zou je je kunnen afvragen of het echt nodig is om de App te installeren, whatsapp terugzetten iphone google drive.

Het overzetten vraagt aardig wat van de accu en als deze halverwege de overdracht uitvalt, is de overstap mislukt.
  • Problemen bij het herstellen of overzetten van een back-up Controleer of je hetzelfde telefoonnummer en hetzelfde Google account gebruikt als waarmee de back-up is gemaakt. WhatsApp geeft zelfs aan dat het helemaal niet mogelijk is.
  • Als dat zo is, zou het een stuk makkelijker worden om de overstap te maken tussen Android en iOS. Helaas lieten de nieuwe iPhones van nog even op zich wachten.

Android naar IOS contacten

Ook al worden WhatsApp back-ups sinds kort versleuteld, toch is WhatsApp niet de ideale oplossing als je een chatapp zoekt die jouw privacy het best waarborgt. Doordat WhatsApp jouw berichten zelf niet ergens op een server opslaat is het belangrijk om zelf te zorgen voor een backup van je chatgeschiedenis. Download iMyfone iTransor voor WhatsApp. Het is namelijk erg vervelend wanneer de batterij van je telefoon leeg is. Deze gebruik je vervolgens om, net als we hierboven hadden uitgelegd, een back-up te maken van al je WhatsApp chats en media en eventuele andere data die je wilt overzetten.

Vervolgens sluit je je Android-smartphone én iPhone aan en volg je de stappen op het scherm om twintig chats over te zetten. Check onder het kopje 'Google Drive instellingen' welk account gelinkt is met je WhatsApp-chats en kijk of de optie 'Back up maken naar Google Drive' ingesteld staat op 'Alleen als ik op 'Back-up maken' tik' ingesteld staat.

Hieronder leggen we uit hoe je per type telefoon de back-up instellingen van WhatsApp kunt aanpassen. Kies vervolgens de WhatsApp-back-up die u zojuist hebt gemaakt en klik vervolgens op de knop 'Volgende' om door whatsapp terugzetten iphone google drive gaan? Het is ook mogelijk om je WhatsApp back-up naar je Google-account te uploaden. Installeer WhatsApp op je nieuwe telefoon, open de app en ga naar "instellingen".

Daarom lees je in deze blog wat de beste hoesjes zijn voor jouw iPhone 12. Deel dit bericht: t shirt bedrukken hema twitter email linkedin Whatsapp. De chat wordt in een zip-bestand naar je e-mail adres gestuurd.

WhatsApp back-up op Android

Zit jouw oude Android-smartphone hier tussen? Dat gaat niet automatisch, maar er zijn wel een aantal manieren voor. Overstappen van Android naar iOS gaat helaas nog niet altijd even makkelijk. Wij krijgen vaak de vraag wat nu de beste hoesjes zijn voor de populairste Samsung telefoons.

Als alles goed is gegaan kun je nu alle chatgeschiedenis terug vinden op je nieuwe iPhone. Als je Whatsapp gebruikt, whatsapp terugzetten iphone google drive, kun je een handmatige back-up naar je Google Drive maken. Helemaal de afgelopen twee jaar sinds Apple een selectie van zijn producten in een rose gold uitvoering shisha pen hervulbaar uitgebracht.

Standaard maakt iPhone gebruik van iCloud. Deel dit bericht: facebook twitter email linkedin Whatsapp. Wanneer je van telefoon gaat wisselen of een belangrijk gesprek wilt bewaren, geef je misschien wel meer informatie weg dan je lief is. In deze blog lees je alles wat je moet weten en wat wij verwachten over en van de iPhone 12.

Back-ups zoeken en beheren

In ieder geval is de kleur helemaal de mode. Open hiervoor de Google Drive app op je iPhone en ga via het menu naar opslag. Wanneer je WhatsApp downloadt op je nieuwe Android telefoon, kun je zo lekker makkelijk al je WhatsApp data overzetten.

Feedback verzenden over Dit wil je natuurlijk allemaal zo goed mogelijk beschermen met een telefoonhoesje. Als het jou gelukt is om dit probleem op te lossen, kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht. Deel dit bericht: facebook twitter email linkedin Whatsapp.

Contacten van Android naar IOS kan eigenlijk vrij eenvoudig gereliseerd worden. Als je hier ook het mobiele netwerk selecteert, dan horen whatsapp terugzetten iphone google drive het graag.

Zo kun je offline kaarten opslaan in Google Maps op iOS. Je kunt het gesprek naar jezelf e-mailen.

IPhone Google Drive back-up: handleiding

Stap 2. Belangrijk : Je telefoon bewaart een lokale back-up van de laatste zeven dagen. Stap 1.

De chat-applicatie vraagt vervolgens of jij je oude chats en media wil herstellen. We raden je aan om in dat geval de onderstaande oplossingen te proberen. Klik ook om erachter te komen Hoe WhatsApp Chat te importeren.

Ook in categorie:
    16.01.2021 19:27 Eldin:
    Neem bijvoorbeeld E-mail.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org