pastwisko.org

Witte vosch te utrecht

Datum van publicatie: 12.01.2021

Zo biedt de hoofdzaal in theateropstelling maar liefst plaats aan ruim gasten en ruim 40 personen indien u voor een carré-opstelling kiest. Dat staat mooi op papier, maar dit passen wij ook dagelijks toe in de praktijk.

Inklappen De hoofdzaal is niet alleen de grootste zaal van de Witte Vosch, maar is ook één van de grootste zalen in de regio Utrecht. Het formulier is succesvol verstuurd. Hoofdzaal Capaciteit: 2 - personen De hoofdzaal is niet alleen de grootste zaal van de Witte Vosch, maar is ook één van de grootste zalen in de regio Utrecht.

Dus daar zijn wij redelijk uniek in. De stad Utrecht is de vergaderstad bij uitstek vanwege de centrale ligging in het midden van het land.

Samen met  Lekkerbootjevaren. Vraag ons naar de diverse  mogelijkheden voor audiovisuele middelen. Naarden: 22,8 km. Overnachten in de nabije omgeving. Omdat de ontvangstruimte een algemene ruimte is kunt u deze niet exclusief huren? Beoordeeld met een 9,7.

De waarden gastvrijheid, kwaliteit, flexibiliteit en betrokkenheid staan bij ons hoog in het vaandel. De Huiskamer maakt uw bijeenkomst bijzonder en zorgt dat vergaderen weer leuk wordt!
 • Florin van Simon Griffiths. Zeer goede prijs - kwaliteit verhouding en fijn meedenken personeel.
 • Geluidsinstallatie Microfoon bedraad Microfoon draadloos.

Het monumentale pand van De Witte Vosch op de Oudegracht in Utrecht is onderverdeeld in verschillende ruimtes, met elk haar eigen mogelijkheden. Door de grote oppervlakte van de zaal, maar liefst m2, is de zaal ook uitermate geschikt voor uw workshops.

Wij organiseren hier meerdere bijeenkomsten per jaar en blijven dat zeker doen! We denken mee over de bijeenkomst, indien gewenst en geven advies. Daarbij verzorgen wij koffie, thee en de lunch. Audiovisuele Middelen Maak je bijeenkomst interactiever door gebruik te maken van audiovisuele middelen.

Ook kunnen we je aanvullende hulp bieden bij de organisatie van je bijeenkomst. We hebben hiervoor diverse mogelijkheden. A27   2,6 km. Dat was in Hoofdzaal: 2 - personen. Ontvangstruimte: 2 witte vosch te utrecht 60 personen. De luxe rondvaartboten zijn van alle gemakken voorzien; naast de mooie afwerking van de boot hebben zij als enige een toilet en complete bar aan boord.

Unikwartier

Zeer goede prijs - kwaliteit verhouding en fijn meedenken personeel. Florin van Simon Griffiths. Bericht succesvol verzonden.

Een warm welkom voor u en voor uw gasten. Hele vriendelijke gastvrouw, die alle een eigen karakter hebben, witte vosch te utrecht, goed contact over de boeking. A27   2,6 km. In ons monumentale pand aan de Oudegracht vind je vier multifunctionele vergaderzalen. Ga terug naar home.

Specialisatieopleidingen

Teambuilding Trainingen Vergaderen Workshop. Middenzaal: 2 — 32 personen. Bijzonder in de Middenzaal is het lichtpanelenplafond met een echte blauwe lucht, wat buiten naar binnen brengt èn een zonnige sfeer geeft.

De Witte Vosch werkt sinds witte vosch te utrecht met de Domstadboot. A2   2,9 km. In 't kort. Naarden: 22,8 km. Een warm welkom voor u en voor uw gasten. Utrecht centrum : 0,7 km Zeist: 8,5 km. Daarom ben ik naar het midden van het land verhuisd.

De Witte Vosch reviews

Wij hebben en houden de waarden service, kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Sussies Vintage van Joost Falkenhagen. Bericht succesvol verzonden. In deze ruimte staat de koffie… Lees meer Toon capaciteit per zaalopstelling Standaard capaciteit Receptie Borrel 60 personen Diner 40 personen.

Vul onderstaand formulier in wanneer u graag door ons wilt worden teruggebeld. Inklappen Dankzij onze moderne en sfeervolle ontvangstruimte voelt u zich bij binnenkomst direct thuis. Middenzaal: 2 - 32 personen.

Ook in categorie:
  13.01.2021 23:42 Alwin:
  A28   2,3 km.

  16.01.2021 13:38 Angelien:
  Uitstekende congres locatie voor de wat kleinschaligere bijeenkomsten. De ruimte leent zich bij uitstek voor kleinschalige vergaderingen tot maximaal 12 personen waarbij u ook goed uiteen kunt gaan in groepjes en plaats kunt nemen op de fauteuils, in de grote zitbank of bij mooi weer uiteraard aan de werf in de zon.

  17.01.2021 02:40 Milco:
  Hiermee maken wij het verschil!

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org