pastwisko.org

Ziek en gezond knutselen

Datum van publicatie: 08.02.2021

Download:  etiketten pillenpotjes met dobbelsteenstructuur en cijfers Download:  etiketten pillenpotjes Download:  telkaartjes pillen en capsules. Stef vindt dat best spannend en gaat daarom samen het hele ziekenhuis bekijken.

Zijn alle ramen gevuld, vergelijk dan of de tekeningen kloppen! PPT: Ziek zijn 2 Y. Terugtellen vanaf 24 ; Pak uit een pot een pil met je ogen dicht. Ook mag hij zijn bed niet uit en moet steeds de koorts worden gemeten.

Achteraf iets teveel water, maar de kinderen hadden dikke pret en daar gaat het om. Filmpjes Ziek zijn.

Als de pillen droog zijn, kunnen ze in het doosje. Pillen voor je buik of mond,  je bent vast weer snel gezond. De kinderen tekenen met rode stift ook nog een kruis boven het gestempelde woord. Laat de kinderen balletjes maken en een streep over de helft plaatsen, ziek en gezond knutselen. Dokterstas Y.

Youtube K3 Dokter, dokter Y.
 • Van pakken tot plakken; bespreek van tevoren wel voorwerp plakt. Laat de kinderen balletjes maken en een streep over de helft plaatsen.
 • Waarom is er veel wit in een ziekenhuis?

De volgende woordclusters kun je vormen rond ziek zijn:. Met de stiften kleuren de kinderen bloed op de poppetjes als er een ongeluk is gebeurd. Of wil jij de dokter zijn? Volg mij. Leg aan het begin twee hoepels en verdeel daar de pillen. Opmaat: Ziek lezen Y.

Voor de zieke poppen hebben we ook bijbehorende bedden gemaakt. Met een QR reader kunnen de kinderen met ipad zelfstandig digitale prentenboeken of filmpjes binnen dit thema helpt sunlight zeep tegen kramp. De volgende woordclusters kun je vormen rond ziek zijn:. Schilder jezelf onder de douche   Teken jezelf in een bed van stroken    Maak je eigen bed en teken jezelf er in   Tube zalf van een keukenrol die aan een kant is dichtgeniet   Potjes met pillen; Laat de kinderen van klei pillen maken en beschilder deze.

Ziek en gezond knutselen wit : In een ziekenhuis en bij een dokter zie je vaak een kleur heel veel, ziek en gezond knutselen.

Dokter Pip

Groot en klein :   In een ziekenhuis zijn grote en kleine mensen en grote en kleine bedden. Of wil jij de dokter zijn? Ook met dit script zijn de kinderen zeker drie kwartier intensief aan het werken en spelen. Door dit boek wordt het duidelijk wat er in een ziekenhuis allemaal gebeuren kan.

Daarna tekenen ze met dunne en dikke stiften rood en blauw de slagaders en aders? Onthoud mij. Opmaat: Ziek lezen Y, ziek en gezond knutselen. Wat heb je daarvoor nodig. Deze stethoscoop is gemaakt van dun ijzerdraad waar strijkkraaltjes zijn aangeregen.

Juf Marije (kleuters en digibord)

Prachtige aquarelschilderijen kwamen te voorschijn. Your Email:. De recepten worden later echt gebruik in de doktershoek en voor de apotheek in de klas.

 • Ziek zijn bij kleuternetwerk Y.
 • Een erg leuk thema om met de kinderen te doen zeker omdat ze allemaal wel ziek waren geweest of iemand thuis ziek was.
 • Luisterboek Kaatje bij de dokter Y.
 • Genoeg te ontdekken dus!

Adam en eva 1 bij juf Sanne Y. Snel en langzaam ; Als een ziek en gezond knutselen naar het ziekenhuis rijdt en de ambulance heeft haast dan rijdt hij snel. PPT: Waar of niet waar gezondheid Y. Het ziekenhuis. Zijn alle ramen gevuld, ziek en gezond knutselen, vergelijk dan of de tekeningen kloppen.

Dan wordt Jan echt ziek en krijgt koorts. Ziek zijn bij lesidee Y. Hij vindt dat niet zo erg want hij denkt dat hij nu lekker verwend gaat worden. De apotheek. De kinderen kunnen na uitleg zelf de naam schrijven en de slimme kleuters misschien zelfs wel de geboortedatum.

Medicijnpotje

Digibord Ziek zijn. Als we in de klas komen, ligt Bob de Beer in bed op de tafel in de kring. Natuurlijk kun je ook lege potjes geven en de potjes laten vullen met deze telkaartjes.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen? Begrippen: Warm - koud Lang - kort Zwaar - licht Ziek en gezond knutselen of kort wachten tot je aan de beurt bent! Op een potje met rondjes plakten ze gekleurde rondjes. Login to your account Gebruikersnaam of e-mailadres Wachtwoord Onthoud mij.

Ook in categorie:
  14.02.2021 04:08 Elvis:
  Password recovery.

  13.02.2021 06:44 Marscha:
  Terug naar mobiele versie. Compleet met Woezel en Pip, Pleisters, dokterskoffer, verband en het voorleesboek Dokter Pip las ik elke dag voor en speelde het spel tijdens het voorlezen na met de grote knuffels.

  15.02.2021 16:28 Ismaïl:
  Met de stiften kleuren de kinderen bloed op de poppetjes als er een ongeluk is gebeurd.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org