pastwisko.org

Zoemend geluid auto na afzetten motor

Datum van publicatie: 13.01.2021

Pagina 1 van 1. Mijn schoonzus had ooit een Honda CRX ja zo'n dameskapper coupé : daar hoorde je het geluid van de brandstof aanvoerpomp heel duidelijk en was een vergelijkbaar zoemend geluid.

Bij de vorige camper is het ons niet opgevallen. Ook als je de motor gelijk start maar dan hoor je het niet. Bericht door Bob Diesel » ma 27 jun , Maar ik weet wel dat de 1. Ik begin te twijfelen of je nog wel genoeg koelmiddel in het systeem hebt zitten, als dit te weinig is, gaat dit gepaard met borrelen, misschien dat je nog net genoeg erin hebt zitten om het niet te laten borrelen, maar dat het met uitgeschakelde motor toch net te weinig is.

Re: Zoemend geluid auto na afzetten motor geluid onder motorkap na afzetten motor Ik heb inderdaad een blok heater, maar na het luisteren onder de kap lijkt het er meer op dat het geluid van onder de accubak komt. Bij mij blauwe engel wijk bij duurstede hij altijd erg lang na Ik dacht eerst aan de turbo, maar ik weet niet of dat daar ook bewegende delen inzitten zeg maar.

Zoemend geluid na afzetten motor Technische vragen en oplossingen. Hoi Allen.

Re: Zoemend geluid onder motorkap na afzetten motor Dat hoort niet, maar een kortsluiting door bijv water kan altijd. Je mag nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen Je mag antwoorden op een onderwerp in dit forum Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen Je mag bijlagen toevoegen in dit forum.

De motor van de auto loopt nog door

Dat was overigens de PK 3 liter. Ik begin te twijfelen of je nog wel genoeg koelmiddel in het systeem hebt zitten, als dit te weinig is, gaat dit gepaard met borrelen, misschien dat je nog net genoeg erin hebt zitten om het niet te laten borrelen, maar dat het met uitgeschakelde motor toch net te weinig is. Geplaatst door michaeld , lid sinds 15 jaar geleden. Alle Ford mobielen welke ik tot nu toe heb gehad voorzien van climate control maken dit zoemende geluid, voor zover ik weet hoef je je hier geen zorgen over te maken.

Aan die kant hoort niks mechanisch te zitten, of heb je soms de extra verwarming, af-fabriek?

  • Geplaatst door michaeld , lid sinds 15 jaar geleden.
  • Zoemend geluid na afzetten motor Technische vragen en oplossingen.

Motor, chassis. Ik denk dat het de climate control is. Je naam of e-mailadres: Heb je al een account. Hymer '79 op Bedford onderstel met een 2.

Wat is nadieselen van de auto?

Dit stopt na 10 sec ongeveer. Ook als je de motor gelijk start maar dan hoor je het niet. Vervolgens is het geluid weg.

Overige downloads. Maar zal vandaag nog eens checken. De dealer gaf aan dat er bij de nieuwere types er een soort van extra elec!

Daarom nooit aandacht aan geschonken. Re: Zoemend geluid na afzetten motor Bericht door gjvonk ma 27 junik hoor een vergelijkbaar geluid bij het afzetten van mijn Opeltje Corsa met een 1. Mijn auto maakt ook dat geluid, zoemend geluid auto na afzetten motor.

Ook heb ik de vorige eigenaar gesproken en die gaf aan het geluid nog nooit gehoord te hebben en ik blijf het dus vreemd vinden dat het geluid er nu opeens wel is en bijv. Vervolgens is het geluid weg.

Re: Zoemend geluid onder motorkap na afzetten motor Dank voor de tip EvilTwin, helaas heb ik de blokheater nog niet gebruikt dit jaar dus ik denk ook niet dat het euvel daar iets mee te maken heeft.

Ik heb zelf geen benzine.

Ik reed constant met de climate control op de koudste en hoogste stand aan. Maar zal vandaag nog eens checken. Mij viel het op dat het zo lang duurde, zoemend geluid auto na afzetten motor. Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Bora of stel zelf een nieuwe vraag. En kijken of the bold and the beautiful gratis vooruitkijken het dan nog doet.

Ik dacht eerst aan de turbo, maar na het luisteren onder de kap lijkt het er meer op dat het geluid van onder de accubak komt. Daarom nooit aandacht aan geschonken.

Lid sinds: 15 apr Berichten: 6. Je mag nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen Je mag antwoorden op een onderwerp in dit forum Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen Je mag bijlagen toevoegen in dit forum.

Dank voor de tip EvilTwin, helaas heb ik de blokheater nog niet gebruikt dit jaar dus ik denk ook niet dat het euvel daar iets mee te maken heeft. Dat denk ik ook, het is ook zo als je de auto op het contact zet zonder te starten, dan lijkt het ook alsof de kleppen weer in de goede positie komen.

Pagina 1 van 1  [ 9 berichten ]  Vorig onderwerp Volgend onderwerp    Zoemend geluid onder motorkap na afzetten motor. Misschien de klep die de lucht van buiten of van binnen haalt! Je moet aanmelden of registreren om hier te kunnen posten.

Ook in categorie:
    17.01.2021 07:37 Lummetje:
    Volgens mij is dat de luchtklep.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org