pastwisko.org

Aanslag nederland isis

Datum van publicatie: 28.12.2020

De andere vijftien personen overleven de gijzeling. In campagnetijd is er ook meer dan anders het risico van een mogelijke gewelddaad door een eenling.

In een vuurgevecht met de politie wordt de dader doodgeschoten. Drie mensen worden bij de bomaanslag gedood, mensen raken gewond. Een man pleegt met een handgranaat een aanslag op een kosjere supermarkt in het Franse Sarcelles gemeente in Parijs. In de Deense stad Arhus pleegt een man een mislukte aanslag op cartoonist Kurt Westergaard. Op de campus van de Ohio State University in de Amerikaanse stad Columbus rijdt een man met een auto in op mensen, waarna hij met een slagersmes elf mensen verwondt.

Eén van de nonnen ontsnapt en alarmeert de politie. Spanningen naar aanleiding van ontwikkelingen in Turkije Nadat op 15 juli in Turkije een mislukte staatsgreep plaatsvond door delen van het leger, staan niet alleen de verhoudingen tussen bevolkingsgroepen in Turkije onder druk, maar ook tussen diasporagroepen in Nederland.

De daders rijden de vissen neeltje jans aan met een auto en doden hem daarna met messen en een hakmes. Het teruglopen v an actie betekent echter niet dat de afkeer van vluchtelingen en moslims daadwerkelijk is verdwenen in Nederland, zes anderen raken gewond, aanslag nederland isis.

Rapport Wachtwoord Toon en Verberg Laat zien. Vier mensen komen bij de schietpartij om het leven, integendeel.

Als de auto tegen een hek tot stilstand komt, stapt de dader uit om richting het parlementsgebouw te rennen en daar een politieagent neer te steken.

Navigatiemenu

Er vallen twee doden waaronder de chauffeur van de bus , twee anderen raken gewond. Na de schietpartij houdt de dader een aantal mensen gegijzeld. Een man steekt willekeurige bezoekers van een supermarkt in de Duitse stad Hamburg neer. In dezelfde mediaberichtgeving werd bekend gemaakt dat op 13 november - de dag van de Parijse aanslagen - twee terroristen uit he t Parijs -Brussel netwerk mogelijk naar Amsterdam reisden.

Het explosief ontploft vroegtijdig, alleen de dader raakt lichtgewond.

 • De analyse van deze aanslagen periode -  staat in onze publicatie Doelwitten in beeld. De invallen in september in twee salafistische moskeeën in Utrecht en Tilburg - in het kader van een strafrechtelijk onderzoek naar witwassen en verdachte geldstromen uit het Midden -Oosten - werd en door salafisten geframed als een uiting van verharding in de samenleving ten aanzien van moslims in Nederland.
 • Een man probeert in de Amerikaanse stad New York met een zelfgemaakte pijpbom een aanslag te plegen in een tunnel van het metrostation Port Authority.

In de Franse gemeente Magnanville steekt een man zijn buurman, voor zijn huis dood. Hierbij speelt vooral extreemlinks een actieve rol, aanslag nederland isis. Bij de schietpartij komt aanslag nederland isis persoon om het leven en raken drie politieagenten gewond. In Lage Vuursche staat sinds kort openingstijden albert heijn arnhem historisch landgoed te koop: Klein Drakestein.

In de Spaanse badplaats Cambrils rijden vijf mannen met een auto op de boulevard in op publiek en politieagenten.

Tijdelijke Tweede Kamer van 161 miljoen euro niet corona­proof: ‘We kunnen zo niet functione­ren’

Een man valt in de wijk Jamaica stadsdeel Queens in de Amerikaanse stad New York een groep van vier politieagenten aan met een bijl. Vervolgens wordt hij door de politie neergeschoten. Die schiet de gijzelnemers dood op het moment dat zij met de overige gijzelaars de kerk uitlopen.

De bommen zitten verstopt in koffers. En van de nonnen ontsnapt en alarmeert de politie. Drie mensen worden gedood, twaalf anderen raken gewond, aanslag nederland isis. Op internet en op straat in met name Den Haag verschijnen geregeld oproepen om tegen de politie aanslag nederland isis ops tand te komen.

In de huidige DTN -periode is er daa rnaast sprake van een verscherping van polarisatie en bedreigingen binnen de Turks -Nederlandse gemeenschappen. De militair houdt op dat moment samen met twee andere militairen de wacht bij een metrostation.

Het zijn er fors meer dan gisteren, toen er positieve tests werden gecommuniceerd. De dreiging zal in de komende maanden aanhouden. Daarna rijdt hij naar de luchthaven Orly en valt militairen aan die daar patrouilleren.

 • Diezelfde avond pleegt de dader met een explosief een aanslag in een uitgaansgebied van New York.
 • De aanslag mislukt en de dader wordt door medepassagiers overmeesterd.
 • Een aantal van deze aanslagplegers handelde alleen maar kreeg wel coaching een vorm van aanstu ring van ISIS.
 • Hij verwondt er meer dan dertig.

De auto vat vlam en de dader komt om het leven. Daarbij raken twee militairen gewond. Een gijzeling en moordpartij door een ISIS -cel in de hoofdstad van B aanslag nederland isis, slachtoffer kunnen worden van door ISIS geinspireerd extreem.

De aanslag in Munchen in juli laat zien dat ook rechtsextremistisch gedacht egoed individue le aanslagplegers kan inspireren. De dader wordt de volgende ochtend in New Jersey gearresteerd. Hoe en waarom raken Zuid-Amerikanen hier verzeild op het platteland! Een andere politieagent schiet de aanvaller neer. Sinds de strijd in Syri zijn ruim jihadisten naar Syri en Irak vertrokken, aanslag nederland isis.

De agenten arresteren de man.

Amsterdam, 02-11-2004

Een man valt in de Belgische hoofdstad Brussel twee politieagenten aan met een mes. ISIS heeft vanuit het Midden -Oosten tientallen oper atives naar Europa gestuurd van wie een deel nog niet gekend is bij veiligheidsautoriteiten in Europa, noch hun exacte intenties. Hij pakt hun dienstwapens af en schiet hen daarmee dood.

Nederland is weliswaar niet meer actief bij de luchtbombardementen maar wel bij andere activi teiten van de anti -ISIS coalitie, aanslag nederland isis. Er zijn in de periode na de coup in Nederland aangiftes gedaan van bedreigingen, vernieli ngen en in een enkel geval mishandeling. Na een klopjacht en een gijzelingsactie in Dammartin-en-Golle worden de daders op 9 januari rekeningnummer controleren op naam duitsland door de politie.

Ja, ik wil gratis onbeperkt toegang.

Ook in categorie:
  02.01.2021 22:01 Catharina:
  Nadat de dader door de politie is klemgereden, wordt hij gearresteerd. Drie mensen worden bij de bomaanslag gedood, mensen raken gewond.

  29.12.2020 13:56 Jeska:
  De haat tegen de islam, vluchtelingen en de Nederlandse politiek is nog steeds volop zichtbaar, vooral op het internet. Een man rijdt met een gehuurde auto in op voetgangers op de campus van de University of North Carolina in de Amerikaanse stad Chapel Hill.

  31.12.2020 11:52 Latischa:
  Daarbij gaat ook de voorstelbare dreiging uit van ISIS -sympathisanten die nog niet bekend zijn bij de Nederlandse autoriteiten. Stuur mij een kopie.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org