pastwisko.org

All stars haken patroon

Datum van publicatie: 14.01.2021

Bies - kleur Zwart. Met dikke borduurnaald de veter in de schoen rijgen. Haak met roze een 31 vasten langs de zijkant van de schoen.

Zijkant rechts 9 vasten, bovenkant 13 vasten, 9 vasten langs zijkant links. Haak op de beide hoeken aan de achterkant van de schoen 2 vasten samen. Toer 6: Haak de eerste 2 vasten samen, haak 13 vasten in iedere volgende steek, haak de laatste 2 vasten samen totaal 15 steken.

Toer 1 : Neem op en haak 9 vasten gelijkmatig verdeeld aan de rechte bovenkant van de neus van rechts naar links , eindig met 1 l. Haak met naald 2.

Recente blogposts Alles weergeven. Begin aan de achterkant en laat deze bies rondom de schoen gaan op de grens tussen wit en de kleur van je schoen. Designed by BestForBlogger. Toer 9 heeft 22 all stars haken patroon. Je meerdert daarmee op de korte kanten 2 steken.

You are commenting using your Facebook account. Start: Haak 13 lossen,. Plaats daar markeerspelden.

Post navigation

Zijkant schoen - andere kleur. De converse slof is klaar! Toer 2: Haak in iedere steek een vaste totaal 9 vasten. Shawl Fleur handmade by juf Sas met gratis haakpatroon. Super bedankt alvast, alle kleine beetjes helpen! Haak 8 toeren 7 vasten. Toer 2: Start met een losse en haak een toer vasten waarbij je in de 'hoeken' of de bochten, zoals je het wilt noemen 2 vasten in 1 steek haakt.

  • Afwerking; Borduur de rode en zwarte bies op de schoentjes. Toer 1: Sla een keer losse over , haak twee vasten in de 12de lossen, haak 7 vasten in ieder volgende vaste, haak 4 halfstokjes in de volgende vasten, haak aan de andere kant verder, haak 4 half stokjes, haak 7 vasten, in de laatste vaste, haak je 2 vasten totaal 26 steken.
  • Toer 5: Herhaal toer 3 waarbij je nu langs de lange kanten stokjes haakt i.

De zijkant van de schoen is all stars haken patroon, ga verder naar stap 7. Stap 4, de voorkant: haak met gebroken wit Soft katoen? Hecht het werk af. Toer 9: Sla 1 steek over, 2 v. Stap 7 is klaar ga verder met stap 8.

~ Fotografie

Toer 2: Start met een losse en haak een toer vasten waarbij je in de 'hoeken' of de bochten, zoals je het wilt noemen 2 vasten in 1 steek haakt. Tel aan weerszijden 7 steken af en markeer na 7 steken met een speld. Prima dat je dit patroon gebruikt, graag zelfs.

Plaats daar markeerspelden, all stars haken patroon. Neem aan de voorkant, 7 vasten op met roze dus de 5 vasten van de voorkant en aan begin en eind nog een extra vaste. Begin aan tiramisu zonder eieren rechterkant van het midden en neem de steken aan de achterkant op en haak 3 l. Toer 3: haak in de eerste vast. Pak de schoen vast met de zool naar beneden en de neus naar je toe?

Zes haakboeken bekeken door juf Sas. Haak lossen all stars haken patroon de veter door de 'schoen'.

"+b.related_title+"

Begin aan de achterkant en laat deze bies rondom de schoen gaan op de grens tussen wit en de kleur van je schoen. De flap is klaar, ga nu verder met stap 6.

Toer 2: Haak in iedere steek een vaste totaal 9 vasten. Zool :.

Zijkant van de schoen:   met haaknaald nummer 3 en gekleurd garen. Zijkant van de schoen:. Zijkant rechts 9 vast. Share this: Twitter Facebook. Toer 1: Pak de schoen vast met de zool naar all stars haken patroon en de neus naar je toe. Post to Cancel? Toer 2: Haak in iedere steek een vaste totaal 9 vasten. Toer 2: 2 l. Notify me of new posts via email.

"+b.recent_title+"

Toer 1 :. Het is ook zo'n gedoe om voor een paar euro een patroon te verkopen. Bloglovin Instagram Facebook Pinterest Twitter.

Toer 7 en 8: Haak 3 lossen en een toer stokjes. Je haakt dus eigenlijk twee steken dubbel dus ipv 24 steken, haak je 26 steken. Teen :.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org