pastwisko.org

Annemiek van vleuten val rio

Datum van publicatie: 01.03.2021

Je hebt een supperprestatie neergezet daar in Rio!! Heel veel sterkte en een spoedig herstel, wat een afschuwelijke val heb heen gemaakt, schrokken er heel erg van.

Wat was je ongelooflijk goed gisteren! Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Deze pagina citeren Wikidata-item. Ik vraag me dan wel af hoe dat zit. Stekelenburg spreekt Van Vleuten tijdens haar seizoensvoorbereiding. Het goud is voor jullie allemaal.

Mijn hart stond stil.

Hoop dat je het over een tijdje een plaatsje kunt geven en dat jij over 4 jaar als een rijzende zon straalt in Tokyo. Wir sind alle froh, dass sich Annemiek in guten Hnden befindet und wnschen eine schnelle und gute Genesung, annemiek van vleuten val rio. Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Deze pagina citeren Wikidata-item. Wat zijn we van je val geschrokken en de onzekerheid als je maar niet hoe inloggen bij hotmail hoe het met je is.

Plouay .

En wat schrokken we. Toi, toi, toi!!

Top 5 best gelezen

Maar Anna ook, en wat bijzonder om te beseffen dat jullie zo als een team samen hebben gereden! Totdat ene moment toe je net wel in beeld was en het vreselijk misging. Ik was niet gelukkiger geweest. Gerben de Volder schreef:. Inmiddels komt dat weer een beetje op gang. Tijdens de wegwedstrijd van de Olympische Spelen in Rio de Janeiro in reed Van Vleuten alleen aan de leiding en was op koers voor het goud, maar viel ongeveer tien kilometer voor de finish in de laatste afdaling.

We hopen dat het snel weer beter gaat en weer snel van je sport gaan genieten.

Voor mij ben jij de absolute winnaar. Een vrijwel annemiek van vleuten val rio overwinning…. Natuurlijk overheerst teleurstelling, maar wat mag je trots zijn op jezelf en wat zijn wij als Nederland trots op jou. En vervolgens tinder zonder facebook inloggen de hele sportwereld die nacht geen oog dicht omdat niet bekend was hoe het met je ging.

Gerard Mocking schreef:.

Net binnen

Wat was je er dicht bij, maar wat veel belangrijker is is dat je nog leeft. Laurens Ketting schreef:. Rotterdamse wielerfan schreef:. Door te versturen ga je akkoord met onze voorwaarden.

Zet je er vlug overheen en kom terug als Gerry Kneteman in het verleden ook deed. Bruce Willis kruipt voor reclame in huid van John McClane. Je verdiende goud. Hoi Annemiek, Wat genoten we van je zondag. Tot die tijd geniet ik ook van je tweets, fotootjes etc? Individuele achtervolging baanwielrennen Etappekoersen, Klimmen.

Nieuwsvideo's

Wat het antwoord op die vraag was? Heel veel sterkte en een spoedig herstel, wat een afschuwelijke val heb heen gemaakt, schrokken er heel erg van. Je gebruikt een adblocker. Beste annemiek ik hou totaal niet van wielrennen maar toen ik zondag de tv aan zetten en zag hoe marianne vos op kop lag moest ik verder kijken, het werd zo verschrikkelijk spannend dat ik met een hartslag van aan het kijken was toen jij op het laatst die amerikaan wou afschudden en het ook lukte hoopte ik met alles wat ik had dat je het goud zou pakken, en toen het moment van de val!!

Ik weet alles nog tot aan de val en vervolgens werd ik wakker in het ziekenhuis.

Want het eerste wat renners doen is opstaan!!. Heel veel beterschap!!!!. Ook dat racen zonder oortjes standaard gaat worden. Dit is ook jouw succes, vergeet dat niet.

Ik hoop dat je volledig herstelt na deze vreselijke valpartij, annemiek van vleuten val rio. Rene schreef:. Gelukkig kwamen er goede berichten! Door haar zesde plek op het NK tijdrijden werd ze niet geselecteerd voor het WK tijdrijden.

Navigatiemenu

Ook dingen waar je liever nooit meer aan terugdenkt. De gouden medaille van Anna was natuurlijk heel mooi, maar mijn gedachten als bij zovelen waren bij jou. En je reed zo ontzettend goed en sterk!! Hun achterstand schommelde constant tussen twee en drie minuten, totdat ze een voor een probeerden de sprong naar voren te maken.

In augustus, waar Van Vleuten tweede werd in de ploegentijdr. Wie was die mooie vrouw die zo hard kon fietsen. Nederlands kampioene op de weg Opvolger: Anna van der Breggen .

Ook in categorie:
    01.03.2021 12:21 Jean-Luc:
    Een engeltje!!!

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org