pastwisko.org

Basispoort thuis kan niet inloggen

Datum van publicatie: 23.02.2021

Het thuis-inlog account van de leerling is dus nog niet geactiveerd. Software Lexima nu ook achter Basispoort Lexima begeleidt scholen met cursussen, conferenties, taaltechnologische oplossingen, consultancy en projectmanagement om hen in staat te stellen hun leerlingen passende ondersteuning te bieden.

Voor vragen over Basispoort nemen alleen medewerkers van scholen Aan privacyvereisten voldoen U ontvangt de benodigde nieuwe verwerkersovereenkomst ten behoeve van uw LAS-leverancier en een verwerkersovereenkomst voor de Nummervoorziening.

Wat moet u als schoolbestuur doen? Basispoort is onze helikopterview! Voor deze vestigingen kan indien wenselijk een verzoek tot naams wijziging gestuurd worden naar de  Basispoort helpdesk. U krijgt dan een link om uw wachtwoord te resetten. Uw school koopt een softwarelicentie bij een bij Basispoort aangesloten uitgeverij.

Hoe maak ik een invalkracht aan. Hoe log ik als telefoonnummer traceren via google in bij Basispoort! Wat is het wachtwoordbeleid bij Basispoort.

Vraagt u hen het volgende te basispoort thuis kan niet inloggen 1. De groepsleerkrachten kennen deze pincodes. Vanaf start schooljaar heeft Basispoort standaard voor iedere scho. Wat is belangrijk voor de ICT cordinator bij de start schooljaar.

Basispoort vraagt dan om zijn of haar pincode of wachtwoordplaatje. Basispoort: de toegangsdeur tot educatieve software van onze scholen! In principe moeten deze overeenkomsten getekend worden door de bestuurder van uw school, maar die mag ook iemand mandateren om de contracten te ondertekenen.

Veelgestelde vragen

In het inlogscherm vult u het e-mailadres in waarop u de activatie-link hebt ontvangen. Het tweede wachtwoord is de 4-cijferige pincode of het wachtwoordplaatje dat uw kind op school gebruikt. Een formulier voor het aanvragen van een nieuw  school-account   vindt u hier. Leerlingen verlaten de school, stromen in of veranderen van jaargroep. Of heeft die link wel ontvangen, maar nog geen wachtwoord voor thuis aangemaakt.

 • Voor vragen over het gebruik van uw leerling administratie systeem LAS of het gebruik van uw schoolnetwerkomgeving, neemt u contact op met de leverancier daarvan. Inloggen Uw antwoord niet gevonden?
 • Na invoering van het  Privacyconvenant  is het ECK iD de volgende stap naar veilige en betrouwbare inzet van digitaal leermateriaal in het onderwijs. Hoe log ik als leerkracht in bij Basispoort.

Basispoort is onze helikopterview. Een aantal internetbrowsers  ondersteunt Flash niet meer buiten de invloed van uitgeverijen of Basispoort  om. Vraag in dat geval een nieuw wachtwoord aan via deze link. Waarom heeft mijn kind thuis een tweede wachtwoord nodig, basispoort thuis kan niet inloggen. Gaat uw school fuseren met een of meer andere scholen.

Alleen als u in beide systemen toestemming geeft voor een koppeling, wordt deze ook daadwerkelijk geactiveerd. Voor vragen over ParnasSys, gelieve contact op te nemen met de servicedesk van ParnasSys.

Dan logt de leerling meestal thuis ook in via die zelfde omgeving.

Van wie is Basispoort een initiatief. Voor vragen over Basispoort nemen fitforme multivitamine na gastric bypass medewerkers van scholen Kan geen enkele gebruiker van uw school inloggen op Nieuwsbegrip via Basispoort.

Basispoort thuis kan niet inloggen van de school, laptop of tablet, jaargroepen. Waar vind ik een snelstarthandleiding. Download dit stappenplan  en volg de instructies. Werk je op school via de directe inlog bij Basispoo.

Let op: Het e-mailadres dat wordt ingevuld moet exact het zelfde zijn als door de leerkracht bij de naam van de leerling is ingevuld. Uitgeverijen zijn druk bezig onderdelen met Flash te vervangen. Maakt u gebruik van snelkoppelingen?

U blijft als Nieuwsbegripbeheerder rechtstreeks inloggen via www.

Het is mogelijk om leerlingen uit een bepaalde groep te laten werken met de software voor een hogere of lagere groep. Bij Nieuwsbegrip kan de Nieuwsbegripbeheerder dit checken door na het inloggen te kijken bij 'Schoolgegevens'! Het ECK iD verbindt gebruikers en licenties van digitaal leermateriaal betrouwbaar en bestendig met elkaar op basis van zo min mogelijk persoonsgegevens, basispoort thuis kan niet inloggen. Bij sommige uitgeverijen niet bij alle wordt die koppeling automatische gelegd door de eindhoven den haag train price. Wordt dan bij opnieuw inloggen in Basispoort het wachtwoord ingevoerd, dan verschijnt de melding dat dat niet meer geldig is.

Download hier  de contactgegevens van de bij Basispoort thuis kan niet inloggen aangesloten uitgeverijen en leveranciers van schoolnetwerkomgevingen. Basispoort regelt voor uitgeverijen alleen maar het inlogproces tot online leermateriaal van uitgeverijen.

De leerkracht heeft minimaal 1 e-mailadres voor thuis ingevuld. Deze oplossing vervangt de work-around waarbij scholen in iedere groep in het LAS een invalkracht moesten aanmaken.

Leerlingen verlaten de school, stromen in of veranderen van jaargroep. Wat moet ik doen als mijn school fuseert?

De informatie wordt geserveerd vanaf een beveiligde omgeving. Basispoort is onze helikopterview. En kijk voor op onze vernieuwde hulppagina voor meer info.

Ook in categorie:
  01.03.2021 18:44 Marietje:
  Als schoolbestuur activeert u deze voorziening vanuit uw leerlingadministratiesysteem, nadat u de dienst- en verwerkersovereenkomst met de Nummervoorziening in orde hebt gemaakt. Behalve als de school gebruik maakt van een Netwerkomgeving.

  03.03.2021 21:27 Walt:
  De site geeft meer informatie op een Let erop dat de leraren en leerlingen inloggen via Basispoort dus niet meer via www.

  24.02.2021 13:57 Babeth:
  Lexima helpt bij dyslexie en andere leerproblemen.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org