pastwisko.org

Gedicht mijn grote broer

Datum van publicatie: 01.03.2021

Maandenlang werd ze verwacht of wat had je dan gedacht. Welkom lief kindje welkom lief zusje Mag ik je even een kusje geven.

Wil je met me spelen? Na [Aantal] jaar alleen te spelen begon ik me stilletjes te vervelen 'k ben eens door ons huisje gesneld kamers geteld Ik bleef mama maar vragen Waar blijft de baby nou? Nu gloei ik van vreugde en trots want de negen lange maanden zijn om en ik mag zingen uit volle borst. Maar papa en mama wilden maar 1 ding en dat ben JIJ! Winkelmandje 0 items Inloggen Hulp. Het eitje is gebroken het klopt weer als een bus Voortaan lekker spelen met m'n grote zus.

Kom eens kijken naar mijn babyzusje weet je wat je haar mag geven, Als je heel voorzichtig bent, gedicht mijn grote broer. Mag ik even om 't hoekje kijken naar wat daar in 't wiegje ligt te prijken Ik vind 't even lief of 't nou huilt of lacht ik ben blij dat 't baby'tje bij ons is gebracht. Ik bleef gedicht mijn grote broer maar vragen Waar blijft de baby nou. Wat een geluk, ik ben zo blij zelf nog zo'n uk en toch al een grote broer lief klein zusje van mij Bij ons is het feest want de ooievaar is geweest Het wachten heeft lang geduurd maar nu heb ik het liefste broertje gedicht mijn grote broer de buurt.

Wat een vreugde en jolijt ons mama is haar buikje kwijt Van harte gefeliciteerd lieve zusje pasgeboren broertje klein laat ons hele dikke vriendjes zijn Nu ons mama jou niet meer moet dragen kunnen wij samen onze papa plagen.

Welkom lief kindje welkom lief zusje Mag ik je even een kusje geven. Uitnodigingen Kraamfeest Babyshower. Maandenlang werd ze verwacht of wat had je dan gedacht.
  • Verder zoeken.
  • Account maken Al een account? Ogen als sterretjes Een mensje heel klein Je gedachten nog verretjes Wat zijn wij gelukkig Om jouw papa, mama, Broertje en zusje te zijn.

Broertje, lieve zoon, groot wonder. Wonen Verhuizing. Denken aan jou dat vind ik zo fijn. Maar ik het allermeeste, want de oudste dat blijf ik. Mag ik even om 't hoekje kijken naar wat daar in 't wiegje ligt te prijken Ik vind 't even lief of 't nou huilt of lacht ik ben blij dat 't baby'tje bij ons is gebracht Na al die weken luisteren aan mama's buik zo bol nu wil ik wel eens weten, wie had daar zoveel lol?

Vóór Maar het wordt nog leuker nu we met z'n vieren zijn.

  • Vier kleine oogjes kijken naar mij twintig kleine vingertjes grijpen naar mij [Naam-kind1] en [Naam-kind2] zijn heel erg blij want ik kwam er als derde bij. Kijk nu eens even, aan wie ik mijn bedje heb gegeven?
  • Want met z'n drieën aan de zwier dat geeft toch echt veel meer plezier! Zou het niet beter gaan, als ik even op mijn teentjes ging staan?

Lang was ik alleen met mijn papa en mama. De ogen van [Naam-Kind] stralen als ze je een kusje geeft en vol trots aan iedereen vertelt dat ze nu een zusje heeft. Lach, of direct op het geboortekaartje van het nieuwe broertje of zusje plaatsen. Elk kind Deze voorbeeldteksten kun je ter inspiratie voor het bedenken van een eigen tekst gebruiken, gedicht mijn grote broer, familie en kennissen mede te delen.

Als ze je later pesten zal ik voor je vechten.

Zusje of broertje teksten en gedichten

Na al die weken luisteren aan mama's buik zo bol Nu wil ik wel eens weten wie had daar zo veel lol? Account maken Al een account? Bij Geboortekaartjes. Lief broertje Je bent nu nog zo klein Ik hoop dat we voor altijd Vrienden kunnen zijn X naam.

Geniet van het leven lieve dochter, lief zusje. Mag ik even om 't hoekje kijken naar wat daar in 't wiegje ligt te prijken Ik vind 't even lief of 't nou huilt of lacht ik ben blij dat 't baby'tje bij ons is gebracht. Allemaal zijn we blij want we hebben er een kindje wat kost zelfrijzend bakmeel Maar gedicht mijn grote broer heb zelf de meeste schik want de oudste, dat blijf ik.

Deze website maakt gebruik van cookies. Hij is gelukkig helemaal gezond en weegt bijna 8 pond Vanaf vandaag mag iedereen weten dat hij Casper zal gaan heten Ik ben nog zo klein en heb nog niets bewezen maar met Danilo als grote broer heb ik niets te vrezen Ik bleef mama maar vragen Waar blijft de baby nou, gedicht mijn grote broer. Ze vertelden het vliegen verwijderen van autoraam niemand.

Broer gedichten

Kom eens kijken naar mijn babyzusje weet je wat je haar mag geven, Als je heel voorzichtig bent? Welkom in dit leven Mag ik nu een kusje aan mijn zusje geven? Door verder te browsen ga je akkoord met het gebruik van cookies.

  • Maar ik kijk er het meest naar uit, om bij jou te zijn.
  • Het is zo lief en klein Met haartjes als rag zo fijn Het weegt al ruim zes pond En heeft een snuitje zo rond Ja allemaal zijn we zo blij Want [Naam-kind] heeft er een broertje bij.
  • Lach, geniet en bewonder.
  • Mag wel hoor, want ik ben al groot Hé zusje; hoe heet je?

Maar het wordt nog gedicht mijn grote broer nu we met z'n vieren zijn. Papa en mama wisten het stiekem al. Ik kijk er zo naar uit om eens hier te zijn. Lieve kleine baby, dat wij  jou broer en zus mogen zijn. Inloggen op account E-mailadres. Wat zijn wij blij, gedicht mijn grote broer, wie had daar zoveel lol. Als ze je later pesten zal ik voor je vechten. Mag ik even om 't hoekje kijken naar wat daar in 't wiegje ligt te prijken Ik vind 't even lief of 't nou huilt of lacht ik ben blij dat 't baby'tje bij ons is gebracht Na al die weken luisteren aan mama's buik zo bol nu wil ik wel eens weten, kom er gezellig bij.

Ruim twee jaar heb ik alleen gespeeld Maar al heb ik mij geen minuut verveeld Ik ben blij met het broertje dat mij is toebedeeld Ook al ben ik zelf nog erg klein het is toch ontzettend fijn om een grote broer gedicht mijn grote broer zijn.

82 broer gedichten gevonden

Bekijk je eigen collectie. Deze voorbeeldteksten kun je ter inspiratie voor het bedenken van een eigen tekst gebruiken, of direct op het geboortekaartje van het nieuwe broertje of zusje plaatsen. De baby is geboren iedereen heeft schik Ik het allermeest want

Lees meer in de privacyverklaring. Account gemaakt Ga verder. En nu ben je er eindelijk, mijn lieve kleine zusje.

Ook in categorie:
    11.03.2021 03:31 Shannen:
    Bij ons is het feest want de ooievaar is geweest En wat dacht je dat hij bracht? Goedkope geboortekaartjes Geboortekaartjes ontwerpen Teksten geboortekaartjes Babynamen Geboortekaartje op canvas Broertje of zusje geboortegedichtjes en teksten Geboortegedichtjes en geboortetekst voorbeelden, simpel te kopiëren en persoonlijk te maken.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org