pastwisko.org

Gratis patroon muts haken kind

Datum van publicatie: 22.09.2020

Sorteer op kerst Kerst. Babymuts Breipatroon.

Sorteer op sjaal-halswarmer Sjaal, Halswarmer. Website van Yarnspirations. Zelf je eigen muts haken, want een muts is niet meer alleen voor in de winter. Sorteer op trui Trui. Een naked cake; de ideale weekendtaart! Previous Post Een vleugje roze - Stylish Pink.

Patroon van: Craft Kitchen, gratis patroon muts haken kind. Harlingen is n van…. Campingslinger 2! Haak met drie draden 4 lossen l en sluit met een halve vaste hv.

Sorteer op deken Deken. Bestel via deze link je haakgaren. Haakpatroon muts met klep Lekker stoere gehaakte muts met klep.

Online je haak materialen bestellen

Sorteer op tas Tas. Gehaakte muts met een pompom van nepbomt. Lila in de slaapkamer — Iets heide. Gratis haakpatronen mutsen en beanies. Een haarband haken Een warme haarband die je binnen één uur klaar hebt. Klaar de Voorjaarsklus; make-over van de werkkamer.

 • De werkkamer Ik knipper met mijn ogen en er is alweer een week voorbij.
 • Toer 1: Haak met drie draden 4 lossen l en sluit met een halve vaste hv Toer 2: Haak 3 l staat voor 1 stokje en 11 stokjes st en sluit met een hv Toer 3: Haak 3 l en verdubbel het aantal, haak 2 stokjes in elke V steek steeds de haaknaald in de achterste lus van de V en sluit met een hv Toer 4: Haak 3 l en haak in iedere V 1 stokje, na 2 st haak je 2 st in 1V dus 1, 1, 2 stokjes, 1, 1, 2, stokjes en sluit met een hv Toer 5: Haak 3 l en haak in iedere V 1 st, na 5 st haak je 2 st in 1 V dus 1, 1, 1, 1, 2 stokjes herhaal rond en sluit met een hv.

Helemaal gratis en duidelijk haakpatroon. Sorteer op tas Tas. Sorteer op breien-en-haken Breien en Haken Sorteer op heren Heren Wedden dat jij met Smk ook de meest indrukwekkende dingen maakt. Haak 3 l staat voor 1 stokje en 11 stokjes st en sluit met een hv.

Deze gratis patroon muts haken kind maakt gebruik van cookies, Omslagdoek. Sorteer op poncho-omslagdoek Poncho, weer klimaat egypte april hier voor meer informatie.

Filter uw resultaten

Borrelbrood uit de pan, dat is toch een mega uitvinding! Mutsen haken Of je nu van een baret, een beanie of een reggae muts houdt hier vind je vast een leuk haakpatroon voor je nieuwe wintermuts. Texel minibreak.

Je kunt ze natuurlijk ook allemaal maken. In mijn boek Smk zijn mijn 60 favoriete zelfmakers en recepten gebundeld. Gevonden op de Engels website van Hopeful Honey. Ben je nog niet zo thuis in de webwinkel, mail dan je boodschappenlijstje naar info Hobbydoos. Zelfmaken Zelf je eigen muts haken.

Mutsen haken

Freppi Gratis Haakpatronen Muts Gratis haakpatronen van mutsen voor dames, heren en kinderen. In mijn boek Smûk zijn mijn 60 favoriete zelfmakers en recepten gebundeld. Op de site van Amber vonden we dit leuke patroon voor een warme muts voor de winter. Kun je downloaden in pdf formaat.

Sorteer op breien-en-haken Breien en Haken Sorteer op jas Jas! Lees meer. Het was natuurlijk zoveel fijner en handiger geweest als ik deze zelfmaker vier weken terug met jullie zou delen. Scrunchie Haakpatroon. Het patroon is geschreven voor groot en klein. Bestel via deze link je haakgaren, gratis patroon muts haken kind.

Stel een vraag over dit artikel

Haarband Breipatroon. Kindermuts met tijger Breipatroon. Een warme haarband die je binnen één uur klaar hebt. Maak een appeltaartje met yoghurt en walnoten.

Brouwer Taal: Nederlands Haakpatroon van Schachenmayr. Muts Breipatroon. Een naked cake; de ideale weekendtaart.

Ook in categorie:
  01.10.2020 18:07 Marlot:
  Dus als je een beetje kunt haken, kun jij het ook!

  29.09.2020 10:40 Rudger:
  Haak 3 l en verdubbel het aantal, haak 2 stokjes in elke V steek steeds de haaknaald in de achterste lus van de V en sluit met een hv. Gratis op de website van Bit of color.

  30.09.2020 08:42 Pleun:
  Vroeger, 15 jaar geleden hadden Wopke en ik een broodbakmachine. Patroon van: Amber.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org