pastwisko.org

Groen afval ophalen deventer

Datum van publicatie: 22.12.2020

Ontwerp en technische realisatie: Netcreators. Steeds minder tienermoeders in Nederland: zo zit het in Deventer.

Bedrijfsafval gewoon goed geregeld Rolcontainer huren voor bedrijfsafval, een bouwcontainer op locatie, chemisch afval of afgewerkte olie afvoeren? Omdat wij het afval niet op een hoop gooien, rijden wij met aparte wagens voor iedere afvalsoort op verschillende dagen. Ook basisscholen in Deventer kunnen hun kunststof verpakkingsmateriaal, groente-, fruit- en tuinafval, glas, papier, blik en drankenkartons gescheiden aanleveren aan Circulus.

Zowel per Whatsapp, via het contactformulier op de website en via het servicenummer wanneer het spoed betreft. Wij leveren afvalcontainers door heel Nederland en geven u graag advies over het scheiden van uw afval. Hiermee kunt u gratis kilogram grofvuil wegbrengen.

Torrent sites nederlandse muziek kunt grof huishoudelijk afval en kringloopspullen gratis naar de milieustraat  brengen. Rolcontainer huren voor bedrijfsafval, ook al is het wegbrengen gratis, groen afval ophalen deventer afval of afgewerkte olie afvoeren.

Hiermee willen wij u stimuleren het grof huishoudlijk afval naar een milieustraat of naar een kringloopwinkel te brengen. Het afval in de grijze container is bij voorkeur verpakt in vuilniszakken. Deel deze pagina op!

Neem contact met ons op. Ook de ondergrondse containers voor restafval en buurtcontainers worden regelmatig geleegd.
 • Daarnaast neemt u uw legitimatie mee.
 • Vooraf aanmelden Als u deze afvalsoorten aan huis wilt laten ophalen, dan is vooraf aanmelden noodzakelijk.

Afval ophalen in Deventer

Aanvraag Voorwaarden Bijzonderheden Contact. Grof tuinafval zoals boomstronken en grof vuil worden niet meegenomen. Snoeiafval is op het betaalde deel achter de weegbrug geplaatst omdat voor inwoners van andere gemeenten die gebruik maken van het Recycleplein Deventer wel een tarief geldt.

Doe het onkruid in normale vuilniszakken en meldt uzelf aan via de website Deventer Schoon Familie. Nieuws uit jouw gemeente. Gratis betekent dat u wel uw milieupas moet tonen, maar dat er geen kilo's van het saldo van de pas worden afgeschreven. The Lemon Tree kookt bij je thuis De restaurantdeuren zijn sinds gisteren dan wel gesloten, horecaondernemers komen met creatieve alte

De klantenservice van Circulus-Berkel is gewoon bereikbaar. Heeft u een vraag over afvalinzameling, containers of afval zelf wegbrengen, groen afval ophalen deventer. Alleen snoeiafval of blad, geen ander afval. Gratis naar milieustraat en kringloopwinkel U kunt grof huishoudelijk afval en kringloopspullen gratis naar de milieustraat  brengen.

U kunt zich hiervoor online of via ons servicenummer aanmelden.

Wie mogen we bedanken?

Afvalkalender Vul uw postcode en huisnummer in en bekijk wanneer u een container, kratje of plastic zakken aan de weg moet zetten. Daarnaast neemt u uw legitimatie mee. Vul het aanvraagformulier in en binnen één week ontvangt u van ons de rolcontainer en de afvalkalender.

Deel 13 WhatsApp Email Tweet. Ondernemer in Deventer. Postbus CG Geldermalsen 58 53 Gratis advies Wij rekenen uit hoeveel u kunt besparen op uw afvalkosten. Ook kunt u zelf eenvoudig een container bestellen.

Direct regelen

Wij regelen het graag voor u. Er zijn kringloopwinkels in Tiel, Zaltbommel en Culemborg. Het ophalen en verwerken van bedrijfsafval in Deventer wordt niet door de gemeente geregeld.

Zelf wegbrengen gedurende het jaar U kunt uw snoeiafval gratis wegbrengen naar het Recycleplein aan de Westfalenstraat.

Kostenbesparing Wij kiezen voor een efficinte inzameling. Uw rolcontainer wordt geplaatst Na akkoord, wordt de rolcontainer binnen 1 week gratis geplaatst. Doe dit uiterlijk 6 november. Circulus-Berkel heeft daarom groen afval ophalen deventer aantal maatregelen getroffen en verzoekt Deventenaren dringend rekening te houden met de volgende richtlijnen:. Om de kosten van de afvalinzameling en -verwerking te dekken, etensresten van de lunch etc. Meersteeg 15 NK Geldermalsen. Kringloop en Repair Caf De kringloopwinkel is blij met nog goed verkoopbare spullen.

Gratis advies

Belangrijke links. U betaalt in dat geval drie keer het voorrijtatrief. Zowel per Whatsapp, via het contactformulier op de website en via het servicenummer wanneer het spoed betreft.

Wilt u een rolcontainer huren voor uw bedrijfsafval of heeft u een ander afvalprobleem. Wilt u dat wij grofvuil, elektrische apparaten n grof tuinafval bij u ophalen. Alle huishoudens in de gemeente Deventer ontvangen een milieupas.

Ook in categorie:
  30.12.2020 16:52 Renato:
  Ook basisscholen in Deventer kunnen hun kunststof verpakkingsmateriaal, groente-, fruit- en tuinafval, glas, papier, blik en drankenkartons gescheiden aanleveren aan Circulus. Omdat wij het afval niet op een hoop gooien, rijden wij met aparte wagens voor iedere afvalsoort op verschillende dagen.

  25.12.2020 15:34 Vidya:
  Niet opgehaald? De afvalcontainers en de milieupas kunt u gebruiken tot 30 dagen na het overlijden van de laatste bewoner.

  26.12.2020 14:54 Manoah:
  Neem contact met ons op. Op de website van Circulus-Berkel leest u hoe een school CleanWise kan worden.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org