pastwisko.org

Jeroen uit het huis anubis

Datum van publicatie: 20.02.2021

In seizoen 4 sterft Zeno Terpstra , maar hij heeft een videoboodschap achtergelaten voor de club. Dit lukt, waardoor ze nog meer macht heeft in het huis.

Zij is heel streng en is dus al niet geliefd. Victor onderzoekt nog steeds het hoestdrank flesje en de club wacht met spanning op de uitslag. Jimmy flirt zowel met Nienke als met Amber. Jeroen is woest en geloofd het visioen niet, maar besluit toch de plattegrond te stelen van zolder. Noa is een afstammeling van Amneris.

De volgende dag staat in de krant dat Zeno op mysterieuze wijze in coma is geraakt. Is ze nog steeds met geesten uitdrijving bezig. Is Victor echt zijn dierbare vogel kwijt of is dit niet meer dan een valse truc om de macht weer naar zich toe te trekken.

Zo jeroen uit het huis anubis dat ze helemaal niet meer bezig is met De Club. Voor haar is het mysterie dan ook behoorlijk fascinerend; een soort hoofdrol in haar eigen avonturenfilm.

 • Is dit echt of droomt ze..?
 • Appie en Amber vinden een lege kamer van Noa en schrikken zich rot. Ruim drie jaar lang stonden onze tienerleventjes volledig in het teken van De Geheime Club van de Oude Wilg, Sibuna en allerlei Egyptische shit.

Later komt alles weer goed en vertrekt Patricia zonder zorgen naar Amerika. Hij is wel al lang blij dat Noa weer thuis is, want Fabian ligt in een coma.

Victor weet niet wat hij ermee moet. Fabian is alleen nergens te bekennen. De anderen ontsnappen uit het huis en vluchten naar het schoolbal.

Jeroen heeft Vera afgeluisterd en ontdekt dat hij zijn vader helemaal niet vrij zal krijgen. Is Patricia ontvoerd. Ibrahim is een wijze man en weet blijkbaar ook alles van het mysterie. De brief Patricia heeft een afspraakje met Rufus en vertelt hem over Nienke en haar medaillon, jeroen uit het huis anubis. Vera vertelt Raven over de luiten waar de club naar op zoek is.

Navigatiemenu

Heeft Nienke gelijk of ziet ze spoken? Ze vertrekken onmiddellijk naar de villa van Matthijs en Jakob, maar ze falen. Noa vraagt of Jeroen haar wil helpen met de zolderkamer in te richten.

Hij was ook niet aanwezig op de bruiloft van zijn moeder. De Club is in paniek, maar Joyce heeft andere plannen. Het blijkt een man met een ravenmasker. Hij wil De Traan Van Isis vinden om terug tot leven te komen en om eeuwig te leven, jeroen uit het huis anubis. Jeroen wilt weten wat er met Fabian en Noa en vooral haargebeurd is.

Op de avond van het afscheidsfeestje van Jason Winker kust Mara hem?

Social links

De club heeft haar weleens als enige verteld dat Patricia ontvoerd is geweest, maar dit had niets met het mysterie te maken. Die opdrachten stonden op drie papyrussen.

Zal het nu eindelijk weer goed komen met hem en Noa?

 • Zijn ze te laat met het brouwsel?
 • Ondertussen woont hij weer in Het Huis Anubis alleen dan onder de naam "Berend", omdat hij nog niet aan iedereen wil vertellen dat hij nog leeft.
 • Die puppy-looks is de acteur tegenwoordig kwijt: hij rockt nu een geblondeerde kuif!
 • Patricia droomt ondertussen weer over de bekende van school.

Tijdens de begrafenis smeekt Rufus haast Patricia om de volgende proef te doen, maar Patricia gaat toch naar de begrafenis. Mara laat hem liggen maar dat had ze misschien beter niet kunnen doen Nienke droomt over zoenen maar het is niet met Fabian…  Amber is nog steeds doodsbang en zit verstopt op de wc en vreest voor een leven in de gevangenis.

In het derde seizoen proberen Noa, Jeroen en Appie de 'perfecte man' voor Trudie te vinden. Jeroen uit het huis anubis maakt misbruik van de situatie in het huis en steelt de Graal en het medaillon van Victor die Victor in de klok heeft verstopt en geeft deze aan Wolf. Ondertussen is De Club bezig met het nieuwe brouwsel, jeroen uit het huis anubis.

Jeroen Cornelissen

Als iedereen beneden aan het ontbijt zit, neemt iemand een slok van een mysterieus flesje uit de badkamer. Jeroen kan met Noa praten en Noa probeert Jeroen duidelijk te maken dat Wolf niet te vertrouwen is.

Jason was de geschiedenis leraar.

Jeroen weet bij de post het adres van de geheime aanbidder te achterhalen. De schat ontraafeld Verkouden oren dicht vliegen leden van de Club hebben nog maar een paar uur om jeroen uit het huis anubis raadsel op te lossen en ze zetten alles op alles om de schat te vinden. Hij vindt Victor een nietsnut, een minkukel en een slappeling en gaf steeds de voorkeur aan Marijke.

Ook in categorie:
  28.02.2021 21:18 Waseem:
  Is hij soms verliefd?

  24.02.2021 22:49 Noëlla:
  Hij wil onmiddellijk dat alles weer terug wordt gebracht naar de oude situatie. Hij is overleden, maar in het derde seizoen komt hij in de spiegels van Het Huis Anubis wonen.

  24.02.2021 19:25 Özgür:
  Nabila vergeeft hem gelukkig dat hij haar aan het altaar heeft laten staan.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@pastwisko.org